• Ludovic IX
    7.7k
    kako misliš ne zavisi samo od nas.. želiš reći da i ako dobijemu rijeku dva puta , da nisi siguran da rijeka neće još prosipat bodova?

samo o nama ovisi. drugi su osvojili bodova koliko je očekivano ili čak i više a mi smo podbacili za 10 a i više. protiv rijeke imamo dva a protiv hajduka 0.. sad moramo uzet minimalno 10 iz ta 4 derbija.. i već tu recimo prestižemo hajduka.

a rijeka će ići do jednog trena i onda se raspasti kad im mi počenom pritisak raditi
  • Crni86
    7.5k
    Željko Kopić pronašao je rješenja za Dinamo: Dino Perić iIvdzo11

Ovo ak uspijemo to ce biti najbolji izlazni transfer u povijesti kluba. Covjek nije odigrao vise od godinu dana ozbiljnu nogometnu utakmicu uz to nema ni bas malu placu.

Moze ic i za 0 eura ako treba.
  • rakurs
    646
    Meni je jako, jako žao Perića, ozljede su ga stvarno uništile, ali ja ga pamtim kao odličnog igrača i kao još bolju osobu. Nikad ništa loše o njemu nisam čuo, samo jbg ozljede su bile jače. Ovo bi i za nas, a vjerojatno i za njega bio dobar potez, o našim motivima niti ne moram pričati, ali njemu želim da ga za godinu dana zazivamo nazad, eto, toliko se nadam da će si preokrenut karijeru. Iako sumnjam, očito je neka kronična ozljeda u pitanju...
  • Jurki
    14.7k
    steta takvog igraca.. proklete ozljede kaj su mu napravile..
    Dan danas mi nije jasno, pa jel moguce da je imal tolko peha kroz karijeru.
    Al da, ak ode u Rumunjsku to bu najbolje za sve strane.. i za Dinu da proba revitalizirati karijeru, a i za Dinamo da se rijesimo njegove place.
  • Izet Hajrović
    3.5k
    Ode nam Dino :grimace:Ivdzo11

Kolko trebamo platit?

Respect za Dinu, bio je top kad je izborio reprezentaciju. Nažalost, nakon svih ozljeda, sada je samo višak i trošak.
  • emilperska
    7.9k
    Perić ima 600k EUR godišnje. Ako i ode za 0 EUR odštete, sigurno će ga Dinamo morati djelomično obeštetiti..
    Isto kao što je Menalo otišao za 0 EUR odštete, ali nisam siguran da mu nismo morali dati ništa za raskid jer se odrekao lukrativnog ugovora s 29 godina da igra za Miškovu siću.

To što netko odlazi za 0 EUR ne znači da smo u potpunosti uštedjeli na njegovoj plaći, nešto se u većini slučajeva mora dati za raskid. Bar koliko je meni poznato..

Neka nam @Haza ukaže na neke detalje koje može..
  • Laugreano
    3.1k
    Čime si ti glavu razbijaš...
  • hardek
    3.9k
    Ma ne vjerujem da smo Menalu nešto dodatno plaćali. Miško te transfere i manja primanja kompenzira kroz dogovor s igračem o postotku od iduće prodaje. Tako je Pjaca imao 50% od sljedećeg transfera, navodno je i Selahi imao neki % od transfera isto itd.
  • NB86
    15.6k
    Hvala dini na svemu i sretno mu, nisam siguran da ce se nesto posebno trebat isplacivat, covjek ako ne misli ic u mirovinu mora ici negdje igrat, godinu i pol dana ugovora prosjedit ne moze dakle mora se odrec novaca i ici negdje igrat, eventualno bi mu 6 placa dao.

Menalo ista stvar, bez kluba i utakmica je dugo, odbijao prihvatit raskid ugovora na ljeto di bi mu se isplatio dio ugovora, sad trazio da ga se pusti u rijeku, pretpostavljam da mu se nista nije isplatilo
  • emilperska
    7.9k

Haza zna više sigurno. Ali načuo sam za neke situacije od prije kada je igrač kao odlazio za 0 EUR, a dobio je od kluba dio plaće kao neku naknadu jer se odriče dijela ugovora koji je imao. Ne kažem da je s Menalom tako, ali to je vjv i česta praksa kad igrač ima blizu 30 i odriče se značajnog ugovora da ode u klub gdje igra za siću u odnosu na ono što je imao.. Za Perića sam siguran da s 31 godinom i kada ode neće otići za dž (što se nas tiče, ne u smislu odštete) jer osim ako mu netko ne ponudi slična primanja kakva ima kod nas, nije lud odreći se par sto tisuća EUR da bi ga Miško ili neki takav as prijavio na 10K EUR mjesečno, a imao je 60K mjesečno EUR važeći ugovor..
  • NB86
    15.6k
    jer osim ako mu netko ne ponudi slična primanja kakva ima kod nas, nije lud odreći se par sto tisuća EURemilperska

Je ako ne misli u mirovinu s 30 godina, koji mu je smisao prosjedit jos godinu i pol dana na klupi i poslije toga igrat max za neki sibenik ili istru, ako vjeruje u sebe i da ima jos sta pokazat u nogometu sad potpise trogodisnji ugovor i mozda zaradi jos jedan ozbiljan trogodisnji ugovor sto ce na kraju bit vise novaca nego da prosjedi do 2026.-e godine i vjerovatno se umirovi ili igra nogomet polurekreativno, ne mislim ni ja da ce bas pristat na 0 eura, ali vise od 6 placa mu ja nebi dao.
  • Haza
    8k
    Emilperska je u pravu, za mnoge igrače za koje je forum svršavao da smo ih se riješili i uštedili gro love na plaći, se dogovaralo da Dinamo njih još narednih pola godine plaća (Stefana Milića i Vukotića smo solidno isplatili). Jednostavno je zaključiti da Dino Perić nije budala, i da ako ima osiguranih 900 tisuća eura od Dinama za narednih godinu i pol, a Rumunji mu nude recimo 400 tisuća eura, teško je vjerovati da bi se on u ovim godinama odrekao 500 tisuća eura. Ne znam šta mu točno nude Rumunji, ali sumnjam da mu nude više. Nama je svakako dobro da smo se riješili igrača, uštedili smo sigurno, ali ne onoliko koliko većina ekipe misli, posebice oni koji zaključuju da je to najbolji transfer Dinama ikada. Ne bi htio da na taj način vrijeđamo Perića koji nam je puno dao.
  • Haza
    8k
    ne mislim ni ja da ce bas pristat na 0 eura, ali vise od 6 placa mu ja nebi daoNB86

Vrlo vjerojatno je i dobio plaće do ljeta 2025. godine. Perić je s bilancom ozljeda iza sebe, godinama koje ima, sve samo ne netko tko će razmišljati da bi si mogao podići karijeru na razinu da mu opet netko da 600 tis eura. Uz sve menadžer mu je Andy Bara, koji nije baš vesla sisao.
  • NB86
    15.6k
    sve samo ne netko tko će razmišljati da bi si mogao podići karijeru na razinu da mu opet netko da 600 tis eura.Haza

To uopce nije poanta nit sam to rekao, nek mu neko da 200 tisuca godisnje i ugovor na 3 godine, i kroz te 3 godine nek izbori jos jedan ugovor od 200 tisuca na 2 pa nek se vrati u hnl igrat za 50k jos 2 godine, uzmi u obzir da ce svaki put dobit i neke pare za potpis ugovora, to mu je isplativije nego prosjedit na tribinama godinu i pol dana i poslije toga igrat za rudeš za 1500 eura mjesecno ili se umirovit s 31-32 godine.
  • Jurki
    14.7k
    ak se jednom igracu trebalo isplatiti nekaj iber.. onda nek je to bil on.

Fortuna je prema njemu bila totalno nepravedna... umjesto da je igral za repku, napravil jaci transfer van.. on ide u nogometnu vukojebinu Rumunjsku..
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions