• marcio amoroso
    39.3k
    Mi trenutno imamo 33 igrača u kadru:
    Nevistić, Zagorac, Čavlina, Filipović
    Gabriel, Ristovski, Moharrami
    Galešić, Perić, Theo, Mmaee, Bernauer, Torrente
    Franjić, Perković, Bočkaj, Oliveras
    Mišić, Pavić, Ademi, Rog, Kačavenda, Sučić, Bati, Stojke
    Špikić, Mbuku, Cordoba
    Pjaca, Hoxha
    Petković, Kule, Kanga

Ako dođe i Ivanušec onda smo na 34 i to je jednostavno previše. Mora se riješiti nekoliko igrača ako se želi izbjeći nezadovoljstvo.

Idemo iz jednog ekstrema pod Čačićem kad smo imali 22 igrača na proljeće u drugi gdje sada imamo 33-34 igrača.
  • Dudu 9
    428

Pa ni ne trpamo svakog klinca. Od Baturine nismo ubacili klinca u prvu ekipu. Trenutno imamo samo Pavića koji igra svaku desetu utakmicu.
  • mrgud
    260
    Može samo klupu grijat i dodavati vodu...Brusa

Neka i to,biti će lakše stići Rijeku
  • NB86
    15.6k
    Kad bi se peric i jedan od dvojca hoxha/spikic rjesili ovu zimu ja zadovoljan izlaznim transferima
  • Brusa
    2.1k
    sviđa mi se razmišljanje :grin:
  • Efes Pilsen
    9.7k
    Na ljeto bi se rijesio Zagorca, Ristovskog, Ademija, Hoxhe, Perica, Bockaja, pa i Mohe ako je procjena da je mali Mikic ozbiljna rotacija. Dapace, bilo bi super vec na zimu ovo sto je NB spomenuo.. Tu je i Rog kao izgledni kandidat za izletit.
  • Ivdzo11
    5.4k
    Prema nekim informacijama Ivanušec je trebao doći u Zagreb na dan utakmice s Milanom i konačno se priključiti momčadi, međutim, neće ni od toga biti ništa. Naime, Ivanušec se nalazi na Feyenoordovu popisu putnika za utakmice Lige prvaka u Lilleu (srijeda, 21 sat). Trener Brian Priske poveo je u Francusku 21 igrača, dakle, nema niti puni kadar, a Ivanušec je našao mjesto na toj listi. Ako kažemo da za vikend Feyenoord igra veliki derbi s Ajaxom, onda je jasno da bi Ivanušec mogao biti u zapisniku i za tu utakmicu, jer nekoliko je ozlijeđenih prvotimaca. Otegnula se previše ta priča, ne znamo gdje točno zapinje, ima li možda Feyenoord figu u džepu pa namjerno pokušava odužiti dogovor s Dinamom?

Nadajući se da bi Ivanušeca do kraja prijelaznog roka mogao i prodati. Takve informacije donose neki nizozemski mediji, koji žongliraju čak i s mogućim odlaskom u Ajax(!), a spominju i Sevillu, Crystal Palace i Lens.
  • Jurki
    14.7k
    nismo u poziciji davati klincima minutazu. To se odnosi i na Mikica i Pavica i sve ostale klince.
    Klincima trebaju redovite minute, a u prvoj momcadi oni to jednostavno ne mogu dobiti.. ne u toj mjeri u kojoj bi njima koristilo.

I Baturina je u prvoj sezoni imal samo 80 i nesto minuta (sa 18 godina).. i to je igral zadnje dve utakmice.. sljedeca sezona.. 345 minuta.. isto pri kraju sezone je vecinu minuta natukel..
    za razvoj igraca u dve sezone skupiti 425 minuta seniorskog nogometa u hnlu je premalo.

Edit: glavninu nastupa te prve debitantske sezone ima za Dinamo II.
  • Facke
    4.9k

More Feyenoord natezati kolko oce, al druge ponude osim opcija Dinamo dosad nije bile. Jednostavne nema interesa za njega. Otisel je s 24 u Feyenoord, nije se dokazal v Nizozemske i normalne da nema nekakvoga interesa. Naletilic ga sigurne nudil i pokusal najti neku opciju ali da ga je neste stel kupiti onda bi taj to vec napravil.

Jednostavne nemame nikakav plan kak nam kadar mora izgledati. A neke igrace se bume jake teske resili. Imaju dobra primanja a nisu igraci za Dinamo. A tu ih ima dosta.
    Po mene kandati koji bi vec sad trebali napustiti Dinamo su Oliveras, Bockaj, Ristovski,Peric, Mmaee, Hoxha. Mmaee ima tulika primanja da bi moral biti najbolji stoper lige, el je s 800.000 € valjda najplaceniji stoper lige a ne pruza dovolnje. Bumo vidli el se bude pod Cannavarem porpavil ali za takvu placu takve ponasanje i sve ostale je nedopustive. Popravite me ak Uremovic ima vise v Hajduku?!
  • Izet Hajrović
    3.5k
    Bumo vidli el se bude pod Cannavarem porpavil ali za takvu placu takve ponasanje i sve ostale je nedopustive.Facke

Vidjet ćemo kakav će biti pod Cannavarom, s tim se slažem, ali ne shvaćam što točno misliš pod "takve ponasanje i sve ostale je nedopustive". Možeš li objasniti kakvo je to ponašanje problem kod njega od kad je Cannavaro postao trener? Imam osjećaj da ga svi gledaju kroz prizmu zločinca kojeg je Bjelica potjerao iz momčadi, a s druge strane upućeni tvrde da nije bilo ništa strašno, a pazi sad, upravo je Bjelica "potjeran" zbog svojeg ponašanja.
  • Pavinho
    242
    Vjerovatno ce poslje sutrasnje tekme biti i izlaznih transfera posto zavrsava grupna faza LP, da se malo roster rastereti
  • Jurki
    14.7k
    Imam osjećaj da ga svi gledaju kroz prizmu zločinca kojeg je Bjelica potjerao iz momčadiIzet Hajrović

Jbg nazalost je tak.. mozda i nepravedno jer ne znamo kaj se tocno dogodilo.
    Bas bi bilo lepo da Mmaee uhvati kontinuitet, popravi formu, postane najbolji stoper lige.. pa nek onda ima 800 hiljada na godinu.. jebes onda i 800 hiljada..
  • Facke
    4.9k

Ne mislim pod Cannavarem. Tu za sad sve stima. Nek pod Bjelicu. Jbg shvacam ja zake je Mmaee-u pukel film ali opet nije vredu. Isto tak nije uredu da je na terenu , kad je igral, izgledal ko da mu se neda i da igra preko one stvari. Govor tela mu je uzasen. Al nek mu se da sad jos ova polusezona, nek koristi tu sansu. Ako nebu, najkasnije v letu mora napustiti klub.
  • emilperska
    8k
    jedan od dvojca hoxha/spikic rjesili ovu zimuNB86

Spikic je i protiv Arsenala i protiv Istre u hijerarhiji i rotaciji bio ispred Mbukua i Cordobe.

To je vec kod treceg trenera u sezoni ista prica. Tako da sigurno nista od njegovog "rjesavanja".

Nažalost ili na sreću, kako kome jbg..
  • mrgud
    260
    Spikic je i protiv Arsenala i protiv Istre u hijerarhiji i rotaciji bio ispred Mbukua i Cordobe.emilperska

To je još jedan dokaz sposobnosti SD-a
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions