Rijeka ima budzet od 15 miljuna eura, da imaju budzet ko hajduk bježali bi nam preko 10 bodova — Carrasco
zato jer su za suparnika imali momcad koja ima 4 puta veci budzet od njih? — Crni86
Ali to je ok. Oni razviju Galešića, mi ga pošteno platimo.
Ionako je 98% foruma i baze alergično na razvijanje mladih igrača. — Zagi
kužim stari kaj hoćeš reć, al naš sportski sektor je debelo zakazao zadnjih par godina. Imamo mi love, al smo nakrcani prosječnim igračima i to je prividno "široki kadar" — mali M
I to je kljucni problem svega. Ono ljeto umjesto pasalica dovedes kaneka, umjesto ivanovica skoro nismo doveli nikoga nego se vratio otpisani kule. Kada se uzme omjer love i kvalitete, rijeka nas šiša. — Crni86
Razvijanje mladih igraca odrzava ovaj klub na zivotu i odrzavat ce ovaj klub na zivotu. — Crni86
Razumijem ja sta ti zelis rec, ali mi nismo dovodili provijerene igrace zadnjih nekoliko rokova nego upravo igrace koje treba cekati, isprobavati i slicno, eto ti primjer na najkriticnijim pozicijama prosle sezone su nam igrala dva japanca koja do sada nikad u zivotu nisu krocili van japana. I takvih nam je zadnjih 10 prijelaznih rokova i nama apsolutno nitko nije uspio, dok rijeci ipak jesu.al ti opet ne uzimaš u obzir da se Rijeka može tako igrati i ne uspije svaki takav poluigrač u Rijeci kojeg dopeljaju. Dinamo nema taj luksuz da dopelja nekog "potencijalnog" i da ga čeka cijelu sezonu dal će bit šta od njega. Boli ih dupe što se osramote u Konferencijskoj i vozi dalje.. — mali M
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.