• Mr Anderson
    9.7k
    Ne znambaš, nebi se složio, meni Stojković ima potencijal da postane jači igrač od Baturine ako ga zaobiđu ozljede.
  • Maxova dijagonala
    2.8k
    hvala na hintu,inače ne bi skužio.
    Može on postat igrač i po mom mišljenju i hoće ali ne na razini Sučića ili Baturine kao što ti misliš(ili se nadaš).
    Godinu dana izbivanja sa travnjaka u toj dobi je katastrofa za razvoj(pogledaj samo koliko je još vremena izgubio zbog sitnih ozljedica koje su ga izbacivale iz ritma),previše je tu taktičkih treninga propušteno(što mu je najveća mana) i igranja utakmica pod pritiskom kojih u Lokomotivi nije imao.Stojkoviću će ubrzo 21 godina,Baturina u tim godinama vrijedi 20 milijuna,Ivanušec je vrijedio preko 10,Sučić preko 15...nije mu kasno da postane top HNL igrač ali mislim da neće iz dinama ostvarit transfer od nekih 10+milijuna kao što vi mislite.
    Daj Bože da sam u krivu
  • veselko tenžera
    3.4k
    Fali mi Daliban. Nema omalovažavanja naše sportske politike, Zona ne liči na sebe. Kao jelo bez soli :smile:
  • Droljo
    11.2k

Nije to toliko da njega koliko do kange.
  • BW1986
    115
    Daliban je komentirao na youtube videu gdje se Kangi želi dobrodošlica u Standard, sa svim highlightsima njegovim, da trebamo gurat Rimca a ne ovaj škart koji je doveo Marić...htjeo sam linkat ali komentari su mu već pobrisani. P. S. Pozdrav za Zonu od Dalibana kaže da je bzvz potjeran odavde.
  • Infinity
    17.1k
    Daliban je s razlogom banovan. Ban znaci da njegovim komentarima ovdje nema mjesta i nema potrebe da ih prenosite.

I to kazem ja koji se u vecini stvari s njim slaze. Covjek nije banovan zbog misljenja, nego zbog nacina na koji je izrazavao to misljenje.
  • BW1986
    115
    Ma jasno ali morao sam prenjeti pukao sam jutros od smijeha kad sam to pročitao i još se samo ovo nadovezalo od kolege @veselko tenžera
  • Sajla
    6.6k
    Ma jasno ali morao sam prenjetiBW1986

nisi prvi, bio je ovdje i screenshot komentara prije nekoliko sati.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.