• NKDZ86
    2.7k
    Dobro jutro svima posebno Marku Perkoviću Thompsonu!
    Stari moj, antife na aparatima.
    Hipodrom će gorit
  • mali M
    6.5k
    Ova tema je sve ahahahhaha! Majki brat ne voli Thompsona jer ne pjeva o Zagrebu, a padne u nesvjest ko šiparica na neke low level strane izvođače kojima je Zagreb niš.. ahhahahaa...
  • Captain America
    19.3k
    Sigurno nas ne voli i nisam sarkastičan.Majki2111

https://www.24sata.hr/news/24sataexpress-kako-je-biti-glavni-dinamovac-u-splitu-221012

Nismo se više toliko ni nalazili, sve je bilo nekako lakše i dostupnije nego prije. Danas nas nema puno, možda pedesetak. Naši najpoznatiji članovi su Marko Perković Thompson, načelnik policije Ivan Merčep...

:wink:
  • Draž
    1.5k
    Svi krajevi hrvatske osim osim TuropoljaMajki2111

Mi Turopoljci znamo zakaj nas M.P.M1928 ne spominje u svojim pjesmama. To nam je teret još otkad smo pomogli banu Alapiću ugušiti seljačku bunu 1573. :cool:

Iako mi nije jasno zakaj onda pjeva o Zagorju kad povijesne činjenice govore da su današnji Zagorci potomci upravo Turopoljaca koji su nakon gušenja bune skakali na zagoske žene jer smo im potukli sve muže. :chin:
  • Mathiasovi Chageri
    3.7k
    https://www.24sata.hr/news/24sataexpress-kako-je-biti-glavni-dinamovac-u-splitu-221012

Nismo se više toliko ni nalazili, sve je bilo nekako lakše i dostupnije nego prije. Danas nas nema puno, možda pedesetak. Naši najpoznatiji članovi su Marko Perković Thompson, načelnik policije Ivan Merčep...
    Captain America

https://www.youtube.com/watch?v=uWz24jzPVXw

Ove priče da je Thompson član ovog i onog ćeš naći jer je Thompson lik koji će se učlaniti u sve da održi taj imidž svehrvatskog glazbenika, ali je lik zapravo 1/1 Hajdukovac. Ja sam ga osobno par puta vidio kako navija za Hajduk kad su derbiji jer je pola života zalazio u birc u mom kvartu u Zagrebu.
  • NORTE
    13.3k
    Baš me MNOGO veseli generalni štrajk u Srbiji, neće ti prosvjedi samo tako stati, 15 ljudi poginulo zbog nemara nakon obnove javne infrastrukture.
    Stavimo to i u kontekst bunta protiv iskopavanja nalazišta litija koji je također na vrlo visokoj razini, iako to podupire i EU.

Prijeđena je crvena linija, ljudi su svjesni situacije i nadam se da će obrijani četnik pasti i istom rutom povesti i svoje dvije sportke igračke istog imena.
  • serbus
    4.5k

Ljudi sa juga sve ovo sjeverno broje pod Zagorje , "pijani zagorci" kad su izgubili od Gorice :)) tako da kad thompson kaže ajmo Istro i Zagorje misli na nas mislim da se čak i spotu pojavi crkva svetog Marka u tom trenutku

Jel bojkotirate dućane ?
  • Marktwain
    57
    Zagorje je stavio vjerojatno zbog Tuđmana, inače mislim da ga boli ona stvar za Zagorje.
  • vjeko1701
    11.6k
    Tuđman je iz Zagorja...al zato je i Tito.

Thompson dok nabraja krajeve:

1qsjmx.jpg?a482568
  • kibic
    1.1k
    Nemrem vjerovat, al dogodilo mi se i to u životu da se sa Majkijem složim.

O ukusu se ne raspravlja jasno, al mediji od tog lika naprave takvu histeriju da postane uvijek buntovno otić na njegov koncert. Kaj skroz jasno. Svatko nek stvarno sluša svoju glazbu koja god mu paše.

Al sve te pjesme i obrade/prepjeve kaj je napravil, partizanske pjesme prepjeval, ne idu mi nikako uz poimanje Hrvat - katolik. Naravno da kad pišeš pjesme o cijeloj Hrvatskoj i ne spomeneš glavni grad i ostale manje regije da bu ti ljudi krenuli brojat sve geografske lokacije koje si zaboravil.

Podržavam vas kolega. Kojeg god Turopoljca sam upoznal, udomačili su me ko da sam im obitelj. I vrhunsko podjebavanje uvijek z vama
  • Marktwain
    57

Zagorci spremni za sve ideologije. :grin:
  • vjeko1701
    11.6k
    Mi se pojavimo svakih 50ak godina i okrenemo stvari naglavačke. U međuvremenu gemišt i odojak.
  • nemapredaje
    4.1k
    Vi popušili Majkijevu foru o kakti problemu zbog ne spominjanja Zagreba, a na drugoj temi piše o gutanju komunističkih manifesta i sličnih knjiga :rofl: :rofl: :rofl:
  • Marktwain
    57
    Preferiram puricu z mlincima i francusku pa mrzli gemišt između zalogaja.
  • Draž
    1.5k
    Ljudi sa juga sve ovo sjeverno broje pod Zagorje , "pijani zagorci" kad su izgubili od Gorice :)serbus

Da, to nam je jedan on ciljeva naše tajne turopoljske lože da sve loše epitete koji nas mogu pratiti ostavljamo krajevima koje smo pokorili. A mi furamo plemenitaštvo u svim oblicima.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.