• Hnlovac
    1.5k
    Je li to samo zuja casa ili i zuja

Koliko vidim hrvati i dalje rovare po zuji, karlovackom i panu ali meni je to naprosto losa piva

Pokvarilo mi se i velebitsko ali zato mi je Vukovarsko apsolutno otkriće, skoro pa da ima neki craft aftertaste. 2. najdraže iza zlatnog mede
  • Majki2111
    3.7k
    Odlično. Imat ću u planu. Iako imam ušteđevine, pričekat ću još koji mjesec sa kupnjom. Nadam se da se neće rasprodat do tad.
  • ZrnTSCHeZ
    695
    20250123-211038.jpg

London Pilsner je i danas plave boje :strong:

Nego, u Imperial War Museumu, karta Hrvatske i ovog dijela Europe iz WWII

20250123-162011.jpg
  • NitkoBitan
    22.1k
    u Imperial War MuseumuZrnTSCHeZ

Odemo u British Museum i pitamo mladu zenskicu tam kaj radi ima li kaj iz Hrvatske, kaze da nema a mi kad nam niste nista ukrali hahaha. Veli na to so sorry a mi nema nikakvih problema :rofl:
  • vjeko1701
    11.6k
    Turopolja, Međimurja i ZG regijeMajki2111

A Podravci ne postoje? :P
  • ZrnTSCHeZ
    695

Od vjekova starih njihova je deviza:
    Saw it, loved it, stole it.
  • vjeko1701
    11.6k
    Da se razumijemo, ovdje ne uzimam stranu, samo mi je zanimljiva rasprava...ali primjer koji si uzeo - "Lijepa li si" je bila suradnja više glazbenika što se tiče samog spota a što se tiče teksta, potpisuje ga Alen Nižetić.
  • Majki2111
    3.7k
    Ja ju poznajem kao Thompsonovu pjesmu. Vjerujem i ostali. On je frontmen.
  • vjeko1701
    11.6k
    Ok, ali kritike na sadržaj teksta idu piscu teksta isto kao što kritike na pisanje u filmovima idu piscima filmova ne redateljima iako su redatelji "frontmeni".
  • flexXy
    2.6k
    Thompson mrzitelj svega sjevernohrvatskog
  • Majki2111
    3.7k
    Tako ja nekako vidim to. Slažem se.

Sigurno nas ne voli i nisam sarkastičan.
  • M94
    1.5k
    Thompson dobio 500k da ne pjeva o Zagrebu.
  • Dino
    3.2k

Ne znam Majki, malo mi je taj argument nategnut. Ne smatram da kao Zagrepcanin ne bih trebao slusati hrvatske izvodace koji imaju pjesme o drugim hrvatskim krajevima, ali ne ukljucuju Zagreb. Meni Zagreb na prvom mjestu, ali to kaj sam Purger, ne znaci da nisam Hrvat i da mi nije stalo do ostatka Hrvatske. Imamo drugacije kriterije.

Edit: hvala ti Marley, gdje bi sad tek bio da su ostale otvorene politicke teme :lol:
  • Marktwain
    57
    Bome nas čeka kvalitetan provod u Zg.
    Tompa na Hipodromu i bal zombija na Trnjanskim krijesovima.
    Sve pršti iz mene od sreće.
    #sarkazam
  • Brusa
    2.1k
    nižetić i Thompson su autori teksta zajedno. Ne samo Nižetić.

@Majki2111 oni su ti dalmatinci, njima ti je sve sjeverno od Karlovca "Zagorje"
    Tako da ti je u pjesmi Zagreb uključen pod Zagorje :joke:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.