• Majki2111
    3.7k
    Ja razmišljam o koncertu Andre Rieu-a. Zasad me jedino to privlači. Navodno ima za godinu dana dolazi ponovo.
  • DrawTube
    5.9k
    Brat je u Hrvatskoj valjda 10 puta godisnje, nemres me uvjerit da je drukcije

Vidam mu reklame na telkj valjda 1x mjesecno
  • Majki2111
    3.7k
    Ovo kaj vidim 26.11 je koncert... Ne znam. Jesi bio na koncertu? Preporučaš?
  • Marley
    2.7k
    @Paggini Auuuuuu.... je li moguce da ce mu dozvoliti u Zagrebu...
  • Paggini
    35k

Nisam toliko upućen u rad gradske uprave, ali ne vidim na kojim osnovama bi mu se zabranilo točno. Mislim, još pred izbore je taman poslao zahtjev, malo da zakuha hehehehe
  • DrawTube
    5.9k
    Nije moj đir ali koliko cujem ljudi imaju podosta pozitivna iskustva

Kad smo već kod koncerata, jedini koncert za koji bih dao i 150 eura ako treba su Dire Straitsi :heart:
  • Marley
    2.7k
    jaooo, nisam bila od Cavoglava 2013... Bilo bi krajnje vrijeme za podsjetiti se :heart:
  • Jaro
    8.8k
    TeTejac na aparatima...
  • Plavi-9
    773
    Jedina opasnost su partizani sa trnjanskih kresova
  • Doktor Kunić
    4.3k
    nek ih zapale skupa sa sobom
  • Captain America
    19.3k
    Ako čimpanza dopusti koncert, ispast će latentna ustaša u očima svojih sektaša. Ako odbije zahtjev, prigovarat će mu da je gradu uskratio lijepe novce.

Thompson je to vrhunski odigrao :ok:
  • Dino
    3.1k

Ne bi bilo boljeg obiljezavanja od Thompsonovog koncerta
  • Paggini
    35k
    Ako odbije zahtjev, prigovarat će mu da je gradu uskratio lijepe novce.Captain America

Tri rasprodana hipodroma, zamisli te pare za grad...

Već mi se 30 ljudi koji nisu iz Zagreba javilo da si rezerviraju krevet kod mene ako bude koncert hahah, a mogu si misliti kako je u ostatku Hrvatske...
  • Majki2111
    3.7k
    Ja se apsolutno ne slažem. Kako tebe kao Zagrepčanina može privući koncert glazbenika koji pjeva o svim krajevima Hrvatske osim o Zagrebu?
  • Dino
    3.1k

Opcenito smatram da ne bismo trebali obiljezavati niti slaviti dolazak nove okupacije na vlast niti bi gradska vlast trebala sudjelovati u paljenju kresova. Thompsonov koncert bi im bio “saka u oko”.

A ako te zanima zasto volim Thompsona…pa gle, osim tog kaj sam Purger i lokalni patriot, ja sam i Hrvat i Katolik, a on je izvodac koji objedinjuje ta dva aspekta mog zivota i u cijim pjesmama se mogu pronaci. Kolko samo puta sam uz njegove pjesme prolazio kroz nezgodne situacije u zivotu.

U konacnici, pretpostavljam da i sam znas kaj Thompson i njegove pjesme simboliziraju.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.