• Majki2111
    4.3k
    Ja razmišljam o koncertu Andre Rieu-a. Zasad me jedino to privlači. Navodno ima za godinu dana dolazi ponovo.
  • DrawTube
    7.1k
    Brat je u Hrvatskoj valjda 10 puta godisnje, nemres me uvjerit da je drukcije

Vidam mu reklame na telkj valjda 1x mjesecno
  • Majki2111
    4.3k
    Ovo kaj vidim 26.11 je koncert... Ne znam. Jesi bio na koncertu? Preporučaš?
  • Marley
    6k
    @Paggini Auuuuuu.... je li moguce da ce mu dozvoliti u Zagrebu...
  • Paggini
    101k

Nisam toliko upućen u rad gradske uprave, ali ne vidim na kojim osnovama bi mu se zabranilo točno. Mislim, još pred izbore je taman poslao zahtjev, malo da zakuha hehehehe
  • DrawTube
    7.1k
    Nije moj đir ali koliko cujem ljudi imaju podosta pozitivna iskustva

Kad smo već kod koncerata, jedini koncert za koji bih dao i 150 eura ako treba su Dire Straitsi :heart:
  • Marley
    6k
    jaooo, nisam bila od Cavoglava 2013... Bilo bi krajnje vrijeme za podsjetiti se :heart:
  • Jaro
    13k
    TeTejac na aparatima...
  • Plavi-9
    1k
    Jedina opasnost su partizani sa trnjanskih kresova
  • Doktor Kunić
    7.2k
    nek ih zapale skupa sa sobom
  • Captain America
    20.4k
    Ako čimpanza dopusti koncert, ispast će latentna ustaša u očima svojih sektaša. Ako odbije zahtjev, prigovarat će mu da je gradu uskratio lijepe novce.

Thompson je to vrhunski odigrao :ok:
  • Dino
    5.8k

Ne bi bilo boljeg obiljezavanja od Thompsonovog koncerta
  • Paggini
    101k
    Ako odbije zahtjev, prigovarat će mu da je gradu uskratio lijepe novce. — Captain America

Tri rasprodana hipodroma, zamisli te pare za grad...

Već mi se 30 ljudi koji nisu iz Zagreba javilo da si rezerviraju krevet kod mene ako bude koncert hahah, a mogu si misliti kako je u ostatku Hrvatske...
  • Majki2111
    4.3k
    Ja se apsolutno ne slažem. Kako tebe kao Zagrepčanina može privući koncert glazbenika koji pjeva o svim krajevima Hrvatske osim o Zagrebu?
  • Dino
    5.8k

Opcenito smatram da ne bismo trebali obiljezavati niti slaviti dolazak nove okupacije na vlast niti bi gradska vlast trebala sudjelovati u paljenju kresova. Thompsonov koncert bi im bio “saka u oko”.

A ako te zanima zasto volim Thompsona…pa gle, osim tog kaj sam Purger i lokalni patriot, ja sam i Hrvat i Katolik, a on je izvodac koji objedinjuje ta dva aspekta mog zivota i u cijim pjesmama se mogu pronaci. Kolko samo puta sam uz njegove pjesme prolazio kroz nezgodne situacije u zivotu.

U konacnici, pretpostavljam da i sam znas kaj Thompson i njegove pjesme simboliziraju.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.