• Blueshadow86
    2.4k
    I baniran je pet puta u 2 godine, etoPaggini

Hm, budući da mi tvrđiš i odgovaraš s netočnim navodima, ja ću ti opet reći da pogledaš malo bolje i ponovno prebrojiš, već ako smo do ovdje došli. Pomoći ću ti malo. Superhik je istu osobu banirao 2x, Deda 1x, Paggini (ti) 1x, Vjeko 2x. Dakle, baniran je 6 puta.
    I nije na odmet spomenuti kako je sve to bilo u razdoblju od 1, a ne 2 godine.

Kako god, ne želim više gušiti temu. Rekao sam šta sam imao za reći. Zato i postoji ova tema.
  • mali M
    6.6k
    a ja ne razumijem što ti želiš :rofl: da ga baniraju još više? ili? Što si želio reć ovim upisom općenito. Pa objašnjeno je da neki mogu imati i 10 banova ako su to uglavnom hlađenja i sitni prekršaji ponašanja, a trajni ako naprave ozbiljnu povredu ili su baš grozno toksični za komunikaciju kao Daliban, a i on je dobio više prilika što je baš blago s obzirom na pravilnik... Ti bi da budu stroži ili? Naravno da uzimaju u obzir i staž i doprinost Zoni.. Kujtim nam pukne svako malo sa riječnikom, al tu je već godinama i daje dobar doprinos.. šta bi ti neki sterilni forum koji se drži svakog slova i zareza? dugo bi trajao takav forum
  • vjeko1701
    11.8k
    Uvijek će netko tko je ovdje 5-6 godina imati više kredita od nekog tko je tu 10-11 mjeseci a u tom periodu je uspio pobrati 2-3 bana, emotivno se oprostiti od foruma radi percipirane nepravde i onda vratiti unutar 24 sata, zaraditi 20 upozorenja i ne pokazati nijedan pomak na bolje.

Anderson zna pretjerati u stavu prema drugim forumašima. Kada mu se akumulira par takvih, dobije hlađenje ali generalno je produktivan forumaš koji piše na različitim temama i ima dugi staž.

I prije nego se krene, uopće mi se ne da raspravljati o tome dal je fer da postoje drugačiji standardi za forumaše bazirano na njihovom stažu. Doprinos zajednici se vrednuje. Padobranci koji ovdje dođu i u prvih par mjeseci se postavljaju kao šerifi ne mogu imati isti kriterij kao ljudi koji su dio zone od samih početaka i koji su pokazali da su sposobni imati kvalitetan doprinos kroz duži period.
  • BluePhone67
    4.6k
    Kolega @Mr Anderson je ovdje od prvog dana i mnogi zaboravljaju i ne znaju da je upravo on bio jedan od prvih moderatora na forumu i aktivno stvarao ovu zajednicu i forum sa nekolicinom ljudi kakvu imamo danas. Samo zbog toga da se mene pita, trebao bi imati beskonačni kredit dok god mu se piše.
  • Dragon1Warrior123
    3.8k
    Ne bi se baš složio da ima beskonačan kredit, mislim ja sam ovdje otkad je forum počeo otprilike pa nisam nikad bio baniran. (nakon ovog komentara očekujem ban kroz 3 dana haha) Postoje pravila i nekakvi limiti, ali naravno da kod kolege Andersona ne vidim nekakav razlog zašto bi ga se trajno micalo.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.