• NitkoBitan
    22.1k
    Valjda poprati malo prvenstvo i stanje na tablici.
  • NKDZ86
    2.7k
    ma sumnjam i to, mora nekog pitat koji smo na tablici...
  • Ijayi Atiemwen
    1.7k
    Molim da se nitko ne uvrijedi ali HNL golman i to je to.
    Nije krivac za golove, ali nije ni niš obranio. Ne izlazi na centaršute, zabetoniran na crti, djeluje uplašeno i nogom je imao par ispada na rubu da nam presjeku loptu. Prvi gol isto, da je takav gol primio protiv Belupa u Koprivnici bi mu bio na dušu, ovako je to Arsenal pa djeluje neobranjivo, lopta prolazi metar od njega u njegov kut. Jako je dobar 1 na 1, ali džabe ti to kad nemaš nogu i centaršute, koliko je danas prilika bilo 1 na 1, a koliko centaršuta. Jednostavno čini mi se kao da se ne može nosit s pritiskom u Europi, nije prvi put…Sparta,Paok,Monaco,danas…
  • De Oliveira
    1.2k
    Nije nista sjebao, ali je los? Bravo...
  • rokikaciga
    96
    Na onaj kuršlus kaj Arsenal dela kod kornera ne izlaze niti ederson niti allison koji su malo bolji golmani od Nevistića. A da se razmemo - izašao je i pokupio/odbio jedno 3-4-5 centaršuta. Tak da malo objektivnosti, fala lepa.
  • Ijayi Atiemwen
    1.7k
    Gdje sam napisao da je loš? Kažem da je HNL golman, to ne znači da je loš. I da dobro govoriš, nije ništa sjeb*, kao npr. Zagorac protiv Varaždina ili Karius protiv Reala, ali nije ni ništa obranio po čemu bi mogli reć Neva majstore, klasa si.

izašao je i pokupiorokikaciga

Pokupio ih je točno 0. Brojao sam. Odbio je 1, a 2-3 su mu ispala iz ruke.

Da me nebi netko shvatio da ne volim Nevistića, kažem kako je, i ja bi volio da ima prgavost Zagorca pa da kupi sve u 16 m i ima mentalitet “Kaj je? Ja sam na golu”
  • Crni86
    7.4k
    Vidlo se na nevi danas da je dosta rekao bi nesiguran.

Treba imat razumijevanja i za njega, ovo mu je prva sluzbena tekma od kad? Treba i njemu malo da dode k sebi i vrati se u zivot. Tekma, dvije pa cemo vidjet kako neva dise.
  • Stara garda
    22
    Jako nesiguran, kroničan strah od izlaska na centaršut.
  • De Oliveira
    1.2k
    Covjek ima ispred sebe najgoru stopersku liniju Dinama jos od cuvenog Mijatovic-Milinovic dvojca. Uz to smo igrali bez pravog zadnjeg veznog i bez pravih bekova. Ne bi nam pomogao niti Dida iz najboljih dana.
  • Jos-Optimus
    4k
    Protiv Monaca je imao najbolju obranu izvedenu u Maksimiru i da to nije obranio bi nas nakantali 3-0, a za gol se spotaknuo i branio je ozlijeđen. Zašto ne spominješ Qarabag i obranjene zicere? Ili drugi dio HNL-a prošle sezone? Pratiš li malo kako drugi brane prekide protiv Arsenala?
  • Mali Zeus
    15.2k
    Prvi gol isto, da je takav gol primio protiv Belupa u Koprivnici bi mu bio na dušu, ovako je to Arsenal pa djeluje neobranjivo, lopta prolazi metar od njega u njegov kut.Ijayi Atiemwen

Mislim da bi morao pogledati taj gol još jednom.
  • blubach
    723
    Ja mislim inače da je čovjek gadno ozljeđen. Ne znam dal mi se to samo čini, ali stvarno kao da drukčije prilazi lopti i ide na nju, puno puno opreznije nego prije, kao da se pazi. Nadam se da sam u krivu.
  • rokikaciga
    96
    Pokupio ih je točno 0. Brojao sam. Odbio je 1, a 2-3 su mu ispala iz ruke.Ijayi Atiemwen

Nemoj mi odrezati citat, izvrtati riječi.

Napisao sam pokupio/odbio.
  • Ijayi Atiemwen
    1.7k
    I ja sam ti samo odgovorio koliko ih je pokupio (0), koliko ih je odbio (1) i koliko su mi ispale iz ruke (2-3). Ne znam gdje sam izvrtavo riječi.

I ja sam mislio na to tijekom utakmice, ta priča s njegovim leđima nije nikada bila jasno objašnjena.

Da se nadovežem još jednom na prvi gol, nakon što sam ga pogledao više puta.

IMG-1811.jpg

Lopta je pre blizu njega da taj udarac otprati samo pogledom. Da je reagirao, obranio bi. Nit je lopta promjenila smjer, nit je bila daleko od njega ili išla u same rašlje pa da kažeš, jbg pogodio je. Kažem, nije “pacovski gol” ali je branjiv.
  • Zg123
    832
    ovo moze napisati samo neko tko u zivotu nije stao na gol. Prvo covjeku je zaklonjen pogled, drugo to sto ti mislis da lopta ide 2 na sat i sto to tako izgleda na tvu je potpuno drugacije od realnosti i stanja na terenu. Ovo niti jedan golman ne brani i to ti je jedina cinjenica.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.