• Crni86
    7.2k
    Najbolje da on i u slobodno vrijeme sjedi i gledao silne analize.Mali Zeus

U tome je razlika onih koji su top of the top i onih koji su prosjecni ili iznadprosjecni. Svatko od njih radi dodatno na sebi van kluba da li tehnicki, mentalno ili nesto sl. To su i nasi decki sami izjavljivali.
  • austrijanac
    5.1k
    Ja mu se divim.
    Poslovno i privatno pogledam toliko nogometa da znam sanjati kako šaltam kroz Arene.

Neva pomozi mi.
  • Mali Zeus
    15k
    U tome je razlika onih koji su top of the top i onih koji su prosjecni ili iznadprosjecni. Svatko od njih radi dodatno na sebi van kluba da li tehnicki, mentalno ili nesto sl. To su i nasi decki sami izjavljivali.Crni86

Slažem se, al reći da bi bili na manje od -7 da Baturina manje ide na večere je malo smiješno, zar ne?
    Čak i da je malo karikirano.
    I ok glup je komentar bio Baturine i općenito mi se čini kao netko kome glava nije 100 posto u svemu tome tj. da ima visoko mišljenje o sebi i svom talentu, ali brate mlad je čovjek i zamjera mu se što gleda Netflix.
  • Crni86
    7.2k
    to je drugi aspekt, uvijek je potrebna neka ravnoteza. Ja sam se samo referirao na video analize u slobodno vrijeme, a ne vecere, druzenja i sl. Nije potrebno ici sada u ekstrem.
  • Rakovica1986
    829
    ne kužiš ti mene, nije da on sjedi sam ko pes i gleda Netflix. Isto tako Neva. Reci mi što njih sve razlikuje od tipa jednog Gvardiola u vidu fokusa na nogomet?
  • Marley
    2.6k
    Dio slobodnog vremena koristiti za rad na sebi, i u fizickom i u mentalnom smislu, apsolutno DA. Neophodno ako zelis biti bolji. Pogotovo u danasnje vrijeme, kad je puno teze izgurati i fizicki i psihicki nego nekad prije, sve sto ide uz njihov posao.

Ali gledanje utakmica/pracenje svih mogucih nogometnih zbivanja, nema ama bas nikakve veze s tim (radom na sebi).

Naravno da mora postojati i neki ispusni ventil za balans. Hoce li to biti vecere, igrice, Netflix, nebitno. Dokle god im ne utjece na fizicku spremu (izivljavanje u nocnim izlascima npr.), super.

Baturina je druga prica i ne moze ni u istu recenicu s Nevisticem po tom pitanju. Ali ajmo rec da je dovoljno mlad da se jos stigne osvijestiti. Mozda npr. u repki vise vremena provoditi s Modricem, manje s Brunom :grimace:
  • Mali Zeus
    15k
    Reci mi što njih sve razlikuje od tipa jednog Gvardiola u vidu fokusa na nogomet?Rakovica1986

Ne znam, Gvardiol nije gledao Netflix?
  • Rakovica1986
    829
    Marley je tu, pokušavam biti pristojan...
  • Mali Zeus
    15k
    ↪Mali Zeus Marley je tu, pokušavam biti pristojan...Rakovica1986

:up:

Ok, pogledaj moj komentar za Crnog, ja se slažem da treba raditi na sebi i na to si vjerojatno mislio kad si spomenuo Gvardiola, al i taj Gvardiol se van nogometa, vjerujem, druži s ljudima, ide na večere i gleda Netflix. Kako vele Crni i pristojna Marley, treba neka ravnoteža biti.

Ovdje se sad vuku ne znam kakve paralele iz jednog komentara Nevistića.
  • Marley
    2.6k
    ne obaziri se ti na mene, slobodno si daj oduska ako trebas :lol:
  • NB86
    15.3k
    obistinilo se to da je samo dobar izvođač prekida koji je prespor za bilo kakav moderni nogomet.Rakovica1986

I ja sam ovome kao kontrirao ? Ne znam jesi me pomjesao s nekim ili izmislio razgovor.

Nemoj se ljutit, ali izbaciš me iz takta svojim komentarom uvijek.Rakovica1986

Nemam se ja sta ljutit, bubnuo si glupost o nevisticu da nece ispunit potencijal jer ne gleda utakmice u slobodno vrijeme, notorna glupost, ovo dalje sto pises nista nema veze s tom temom niti je analogija gluposti koju si napisao.
  • Rakovica1986
    829
    bilo je vezano za Jakira i njegovu izjavu na treningu u vezi Bulata. Možeš pronaći razgovor i odgovor.

Tebi možda je glupost, meni nije. Proći će vrijeme, pa ćemo vidjet tko će biti u pravu. U svakom slučaju, treći puta kada budeš sugerirao da sam glupan koji piše gluposti ćemo to morati riješiti nekako drugačije. Dosta čitam kada stignem, znam da si starosjedioc, al iskreno ne vidim da se ikome na Zoni dopušta ponašanje kao tebi.
  • NB86
    15.3k
    Da sutra nevistic propadne ko stari kauč ne znaci da si u pravu jer to nebi imalo nikakve veze s time koliko je puta pogledao villu s newcastle-om.

Ovo za bulata mi jos nije jasna poanta, ja sigurno nikad nisam rekao da je bulat igrac za dinamo.
  • Zagi
    8.9k
    Životno-poslovna ravnoteža je precijenjena.
  • NKDZ86
    2.6k
    stari moj, čovjek ne prati nogomet :gasp:
    baš djeluje onak nezainteresirano za život haha, čim se bavi u slobodno vrijeme baš me zanima...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.