• Mali Zeus
    15.2k
    Taj gol je meni čista njegova krivica jer je Livaju ostavio samog. Prpić na 25-30 metara i nije u trku, to ti nije nikakva opasnost, a u međuvremenu ga je stizao i vezni igrač. Napadača u takvoj situaciji jednostavno ne smiješ ostaviti samog, a pogotovo Livaju za kojeg su ih sigurno posebno pripremali. Šteta jedino što KTC nije prepoznao situaciju, iskoračio korak-dva naprijed pa bi ovaj ostao u zaleđu.rioda

Je li Mmae uopće bio na Livajinoj strani? Meni se čini da su prije gola on i KTC zamijenili pozicije. Ili je KTC pokrivao rupu koju je Mmae ostavio izlazeći prema Prpiću.
  • Droljo
    11.5k
    Sve nosi. Dobar jako
  • Crni86
    7.3k
    Podsjeca na utakmice s pocetka sezone.
  • mokoxax468
    1.1k
    Mislim da će biti prvi pick uz Galešića
  • Mali Zeus
    15.2k
    Podsjeca na utakmice s pocetka sezone.Crni86

Apsolutno.

Par puta spasio potencijalno gadne situacije i generalno bio dobar. Ima tu staturu neku koja ti ulijeva povjerenje, ali tak je bilo i na početku sezone pa je uslijedio horor show protiv Belupa itd.
  • Crni86
    7.3k
    Nas raspad je krenuo kad se i on raspao na pocetku, vidlo se i jucer kolko je lakse kad imas stopera koji zna igrat.

Netko je spominjao da treba znat s njim, da je malo poseban. Vidjet cemo.
  • Mali Zeus
    15.2k
    Netko je spominjao da treba znat s njim, da je malo poseban. Vidjet cemo.Crni86

Vjerojatno treba, ali Bjelica sa svima isto očito, odmah na tribine itd., a to ne prolazi više tak.
  • Kujtim Shalla
    3.8k
    Jučer naš najbolji igrač
  • Danko
    1.3k

Ma ne, evo veliki znalac, doajen nogometne igre legenda u kopačkama i veliki idol mladih diljem svijeta ognjen vukojević je izjavio slijedeće;

"Mislim da Ristovski, Ademi, Mišić, naravno i Petković, kada se oporavi, trebaju uvesti reda u svlačionicu. Stojković je pokazao da je 'taj', odnosno da je igrač koji u Dinamu ima budućnost. On je zapravo jack-pot. Naravno, moram dodati i Baturinu, ali i Pjacu', pokušao se za 'slamku spasa uhvatiti Vukojević, a onda je prozvao dvojicu.

'Bernauer i Mmaee pokazali da nisu igrači za velike domete, odnosno da nisu za Dinamo'."
  • Laugreano
    3k
    Jedino realno za ovakve izljeve proljeva je da ih netko plaća da seru. Ako se nekog igraca treba individualno prozvati za jucer to je Ristovski.
  • Kujtim Shalla
    3.8k
    Meni.u obrani zvjer. Divlji jeste,ali.da bi on funkcionirao mora obrana biti posložena. Bez ispadanja. Rile ispada , Max svaki zračni duel gubi. Torrente ok . Kad Fabio poslozi obranu ,sa Galešićem bit će to dobro. Mae će u ovoj situaciji biti taj Jack pot . Kako Jajan kaže bit će to super sve ,ja čisto sumjam:lol:
  • Izet Hajrović
    3.5k
    Mmaee sada ispada kao joker. Bio na rubu odlaska, a sada je možda i najbolji igrač obrane. Meni samo nije jasno kako neki mogu pisati da je jučer odigrao loše. Njegova partija jučer je eklatantan primjer dobre utakmice pojedinačno. Na stranu dojam, evo statistike:

Točna dosavanja: 20/24
    Duge lopte: 1/3
    Blokirani udarci: 3
    Dueli na tlu: 1/1
    Zračni dueli: 3/6

Mislim da su svi zračni dueli bili protiv Gabriela.
  • Jaro
    8.8k
    ma i kad maknes statistiku - ona dva klizanja u 16m, 10 kornera na Gabriela bez ikakve stete realno (to ni u PL nije slucaj jer su zabili vec 10+ golova nakon kornera). Po meni, daleko najbolja njegova utakmica u Dinamu. U onim prvima je ispadao cesto, ali rezultat je sve tada pokrio. Jos dodas mirna dodavanja.
    I dalje tvrdim - nije on neki Van Dijk ali jucer sasvim solidno.
  • NKDZ86
    2.7k
    još sa tom zuzom od jučer izgleda ko predator
  • Mali Zeus
    15.2k
    Meni samo nije jasno kako neki mogu pisati da je jučer odigrao loše.Izet Hajrović

To mogu samo reći ili zlobnici ili ekipa koja nije ni gledala tekmu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.