• Kujtim Shalla
    3.8k
    ja sam uvijek i tvrdio da je dobar. Ljudi ga uzeli na zub jer očekuju ramosa. Kad pogledaš ko je sve kod nas igrao u obrani. Ovaj igra i šuti. Pogrešno protiv Belupa. Pa ko nije . Nismo.igrali dvije tekme u istom sastavu. Jbg da nije izgubio sezonu onako kod bjelice bio bi zvjer. A sinoć stvarno pokazao da jeste pojačanje . I iskoristio je priliku. Sok je Max pokazao ono što svi govore. Drag,simpa ,sa loptom na ti. Ali jednostavno na fiziku za stopera . Idealan kad mi vodimo igru ,kad treba iznijeti loptu i kad nismo na streljani. Rotacija
  • Blueshadow86
    2.3k
    Nadam se da će ovaj čovjek skroz nadoći i biti stup naše obrane zajedno s Galešićem.
  • Crni86
    7.3k
    Mmae kod one arsenalove kontre gdje su on i marinelli ostavljeni na sirokom prostoru reagirao fenomenalno. U slicnoj situaciji protiv bvba kod prvog gola ktc se povlacio, ristovskog bi martinelli pretrcao kao i torrentea. Ono mi je bila stvarno doktorska reakcija u maniri vvd-a. Uz to miran na lopti i puno lakse smo izlazili onda kad uz maxa imas jos jednog igraca koji zna vladat loptom.

Pokazao je mmea i prije da je kvalitetan igrac, ali ajmo i mi polako. Vidli smo da zna ispast iz tracnica malo. Ako ce mu ovakvi nastupi biti konstanta, dobit cemo top stopera uz galesica.
  • Teofil Kateran
    1.7k
    Mora se priznat da se jako dobro nosio s Gabrielom u prekidima, Gabriel je jedan od najopasnijih igrača na svijetu za čuvat na korneru trenutno… I svakako odlična reakcija kada je uklizao i izbio loptu ispred Martinellija, uvjeren sam da bi to bio gol da je ispao.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.