• Crni86
    7.1k
    Uhvatili se drugog gola protiv shakhtara i krivite mmaea, a takvih golova preko povratnih lopti gdje vezni igraci ne isprate smo popili mali milijun u prvom dijelu sezone.

U sredini ko da je atomska bomba pala i za to je mmae kriv…. Kao i kod gola hajduka na maksimiru gdje je mmae izaso na stopera van jer su ga nasi napadaci i veznjak pustil pa se opet tvrdilo da je mmae zakasnio u izlasku. Mmae je svakakav al nemojte ga za svaki drek krivit.
  • rioda
    6.2k
    Kao i kod gola hajduka na maksimiru gdje je mmae izaso na stopera van jer su ga nasi napadaci i veznjak pustil pa se opet tvrdilo da je mmae zakasnio u izlasku. Mmae je svakakav al nemojte ga za svaki drek krivit.Crni86

Taj gol je meni čista njegova krivica jer je Livaju ostavio samog. Prpić na 25-30 metara i nije u trku, to ti nije nikakva opasnost, a u međuvremenu ga je stizao i vezni igrač. Napadača u takvoj situaciji jednostavno ne smiješ ostaviti samog, a pogotovo Livaju za kojeg su ih sigurno posebno pripremali. Šteta jedino što KTC nije prepoznao situaciju, iskoračio korak-dva naprijed pa bi ovaj ostao u zaleđu.
  • GeneralNapoleon
    293

Ja bih rekao da je gol protiv hajduka njegova greska, jer nepotrebno iskace.
    Ali veznjaci pre cesto ne prate svoje igrace. Bolji primjer mi je tu tekma protiv Istre 2:2, gdje ako se dobro sjecam oba gola primamo nakon povratne lopte gdje je na rubu 16m praznina, jer nasi veznjaci u ispracenju protivnickih jednostavno ne postoje.
  • Crni86
    7.1k
    Sve pet, sve stoji. Sada imamo obratnu situaciju gdje nije izaso na nikog protiv shakhtara pa ga se opet sere. Da je nekim slucajem pustio prpica da opali i da je mali zabio gol, ovdje bi se pisalo da je mmae debil jer nije izaso u blok malom.

Jedina istina je da do takve situacije nije ni trebalo doc da su prednje dvije linije radile svoj posao. Nit je prpic smijo doc tako blizu nit je ovaj igrac shakhtara mogao ostat sam ko duh na povratnoj lopti.

Glupo je u obje situacije krivit iskljucivo mmaea, mmae je i u jednoj i drugoj situaciji samo mogao popravit necija sranja, a ne da je iskljucivi krivac.
  • emreli21
    143
    Bernaueru se igrac zavuce iza ledja, onda mu bez ikakvog pritiska dopusti povratnu loptu, kacavenda i sunta ne prate strijelca (veznjaka), a kriv je mmaee cudo. Cak i oliveras moze blokirat tog igraca ali bjezi od njega, ide za igracem koji je pokriven ‍♂️
  • Droljo
    10.9k
    agentemilperska

Oprosti ali kaže se agont!
  • GeneralNapoleon
    293

Pa zato kazem gol protiv hajduka njegova greska jer iskace gdje ne treba. A ovdje nije njegova greska jer nema sta iskakat. Krivi su veznjaci kao za vecinu golova koje smo primili na povratnu loptu.
  • Crni86
    7.1k
    prpic nije ni smijo doc do 30 metara od gola sam kao duh. I jos je komotno stajao neko vrijeme sam. To je po meni puno veca greska nego to sta je mmae izasao na njega.

Druga stvar je komunikacija, koja ocito na momcadskoj razini u toj situaciji nije najbolje odradena. Takvi ulasci stopera, zadnji veznih nas muce cijelu polusezonu, nije to nista novo.
  • GeneralNapoleon
    293

Pa dobro jasno da treba bit pritisak na stopera. Ali to je stoper koji je 30 metara od gola. Nema tu Mmaee sta islakat van. Da nije iskocio najvjerojatnije se nista ne bi dogodilo.

To dok ti sa 30 metara neko zabije bombu je svakako vrsta gola gdje uglavnom ne krivim nikoga. Jer sanse da ce neko sa 30 metara zabit gol su mizerne.

Ali ovo iskakanje je jasno uzrokovalo primljeni gol. Jednostavno losa procijena. Kao cesce kod njega.
  • jakov1
    361
    Pričamo o situaciji gdje zadnji vezni na centru predaje loptu i 10 sekundi kasnije utrčava u 16 m i zabija. Osim njega, u prostoru su još tri protivnička igrača, a naših sedam. Ne znam kako tu samo jedan pojedinac može biti kriv, a pogotovo onaj koji drži obrambenu liniju.
  • Crni86
    7.1k
    sve stoji, i slazem se. Imao je dvije opcije odabrao je onu rizicniju, mozda je bio i pun sebe da ce to rjesit i na kraju se dogodi to sta se dogodi.

Ali moje misljeje je i dalje da je veci problem da nama protivnicki stoper dode na 30 metara bez ikakvog problema. To nam je opcenito najveci problem u igri momcadi, sredina koja nije kompaktna i dovoljno agresivna. Pogledaj shakhtar kako su rjesavali takve sutuacije, faulova ko u prici kada bi probili liniju.
  • GeneralNapoleon
    293

To da nam je najveci problem mlitava sredina koju cesto pojedu kvalitetno visestruko inferiorniji protivnici se slazem.
  • Crni86
    7.1k
    Opet solidna tekma. Puno olaksava izgradnju igre.
  • GeneralNapoleon
    293

Mislio sam prvo da je opet zasro gol. Ali krivica je ocito na Riletu koji nije ispratio svog igraca. Danas dakle bez greske a dobra otvaranja svakako.
    Jednom i dobro razbio protivnicku napad na centru, sto je bas ono sto nam fali.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.