• Mali Zeus
    22.2k
    Taj gol je meni čista njegova krivica jer je Livaju ostavio samog. Prpić na 25-30 metara i nije u trku, to ti nije nikakva opasnost, a u međuvremenu ga je stizao i vezni igrač. Napadača u takvoj situaciji jednostavno ne smiješ ostaviti samog, a pogotovo Livaju za kojeg su ih sigurno posebno pripremali. Šteta jedino što KTC nije prepoznao situaciju, iskoračio korak-dva naprijed pa bi ovaj ostao u zaleđu. — rioda

Je li Mmae uopće bio na Livajinoj strani? Meni se čini da su prije gola on i KTC zamijenili pozicije. Ili je KTC pokrivao rupu koju je Mmae ostavio izlazeći prema Prpiću.
  • Droljo
    32.4k
    Sve nosi. Dobar jako
  • Crni86
    25.1k
    Podsjeca na utakmice s pocetka sezone.
  • mokoxax468
    1.8k
    Mislim da će biti prvi pick uz Galešića
  • Mali Zeus
    22.2k
    Podsjeca na utakmice s pocetka sezone. — Crni86

Apsolutno.

Par puta spasio potencijalno gadne situacije i generalno bio dobar. Ima tu staturu neku koja ti ulijeva povjerenje, ali tak je bilo i na početku sezone pa je uslijedio horor show protiv Belupa itd.
  • Crni86
    25.1k
    Nas raspad je krenuo kad se i on raspao na pocetku, vidlo se i jucer kolko je lakse kad imas stopera koji zna igrat.

Netko je spominjao da treba znat s njim, da je malo poseban. Vidjet cemo.
  • Mali Zeus
    22.2k
    Netko je spominjao da treba znat s njim, da je malo poseban. Vidjet cemo. — Crni86

Vjerojatno treba, ali Bjelica sa svima isto očito, odmah na tribine itd., a to ne prolazi više tak.
  • Kujtim Shalla
    12.1k
    Jučer naš najbolji igrač
  • Danko
    3.6k

Ma ne, evo veliki znalac, doajen nogometne igre legenda u kopačkama i veliki idol mladih diljem svijeta ognjen vukojević je izjavio slijedeće;

"Mislim da Ristovski, Ademi, Mišić, naravno i Petković, kada se oporavi, trebaju uvesti reda u svlačionicu. Stojković je pokazao da je 'taj', odnosno da je igrač koji u Dinamu ima budućnost. On je zapravo jack-pot. Naravno, moram dodati i Baturinu, ali i Pjacu', pokušao se za 'slamku spasa uhvatiti Vukojević, a onda je prozvao dvojicu.

'Bernauer i Mmaee pokazali da nisu igrači za velike domete, odnosno da nisu za Dinamo'."
  • Laugreano
    6.1k
    Jedino realno za ovakve izljeve proljeva je da ih netko plaća da seru. Ako se nekog igraca treba individualno prozvati za jucer to je Ristovski.
  • Kujtim Shalla
    12.1k
    Meni.u obrani zvjer. Divlji jeste,ali.da bi on funkcionirao mora obrana biti posložena. Bez ispadanja. Rile ispada , Max svaki zračni duel gubi. Torrente ok . Kad Fabio poslozi obranu ,sa Galešićem bit će to dobro. Mae će u ovoj situaciji biti taj Jack pot . Kako Jajan kaže bit će to super sve ,ja čisto sumjam:lol:
  • Izet Hajrović
    6.3k
    Mmaee sada ispada kao joker. Bio na rubu odlaska, a sada je možda i najbolji igrač obrane. Meni samo nije jasno kako neki mogu pisati da je jučer odigrao loše. Njegova partija jučer je eklatantan primjer dobre utakmice pojedinačno. Na stranu dojam, evo statistike:

Točna dosavanja: 20/24
    Duge lopte: 1/3
    Blokirani udarci: 3
    Dueli na tlu: 1/1
    Zračni dueli: 3/6

Mislim da su svi zračni dueli bili protiv Gabriela.
  • Jaro
    13k
    ma i kad maknes statistiku - ona dva klizanja u 16m, 10 kornera na Gabriela bez ikakve stete realno (to ni u PL nije slucaj jer su zabili vec 10+ golova nakon kornera). Po meni, daleko najbolja njegova utakmica u Dinamu. U onim prvima je ispadao cesto, ali rezultat je sve tada pokrio. Jos dodas mirna dodavanja.
    I dalje tvrdim - nije on neki Van Dijk ali jucer sasvim solidno.
  • NKDZ86
    10.1k
    još sa tom zuzom od jučer izgleda ko predator
  • Mali Zeus
    22.2k
    Meni samo nije jasno kako neki mogu pisati da je jučer odigrao loše. — Izet Hajrović

To mogu samo reći ili zlobnici ili ekipa koja nije ni gledala tekmu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.