• Sajla
    6.7k
    Đoković može osvojiti još 100 turnira, 5 olimpijskih medalja i sav svoj novac pokloniti sirotinji, za mene je njegova prava slika ono s rakijom s Dražom Mihailovićem. kaj se mene tiče, nek se opet s njom fotka, s još većim osmjehom, pa se onda s njom polije i zapali.
  • marcio amoroso
    39k
    Đoković je kompleksaš koji želi da bude najveći i najbolji u svemu. Najveći Srbin kad je potrebno, najveći jugosloven kad je potrebno itd.

Blefer na kvadrat i nemam niti malo simpatije za njega.
  • BBB Sibenik
    5.1k
    Ima krizu identiteta, malo je Hrvat, malo Crnogorac malo Srbin, al tri prsta uvik dize
  • Dr Hofmann
    2k
    Meni je fascinantno da neko može navijat za tog četnika, još kad vidim onog njegovog starog smuči mi se u želucu. Još stalno glumi neku žrtvu. Nikad nisam volio tog Panteliju za siromašne, jebeš Đokovića i sve njegove titule
  • Dani Olmić
    765
    Ovaj Alcaraz je mentalno dosta limitiran … Djokovic mu je uso lagano u glavu i od tog trenutka ga nista ne ide … Sinner je za njega stroj
  • Sibirski plavac
    2.8k
    Zrinka završila u top 5 na današnjem veleslalomu. :strong:
  • Sibirski plavac
    2.8k
    Danci se poigravaju s Njemcima, a još nije ni poluvrijeme. Zamisli, jedna Njemačka, sa najjačom ligom ,infrastrukturom, ulaganjima, jakim klubovima, velikim interesom publike za rukomet, a evo Danska s kojom su nekoć bili al pari ih gazi a imaš osjećaj da su tek u trećoj brzini. Švicarska koja je valjda treći rang reprezentacija im je skoro uzela bod(ove) prije par dana, i da švabama nije bilo Wolffa na golu bilo bi čupavo. Je li njemački rukomet propao, jesu li Nijemci sada "drugi razred rukometa" i slični argumenti koje se vrte hrvatskim eterom i javnosti kada naši negdje kiksaju?
  • dzg7
    345

Dugo oni već nisu rukometna elita
    Zadnja medalja na SP 2007.
    Jedini bljesak je prošla olimpijada sve ostalo jako loše s obzirom na uvjete koje si naveo
  • ksapi
    3.6k

Nije istina. Osvojili su europsko zlato 2016.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.