• Mathiasovi Chageri
    3.7k
    Duvnjak i Cindrić zajedno s Mandićem na treningu reprezentacije jutros. Dokad imamo rok da se Cindra prijavi? Koliko prije utakmice?
  • ksapi
    3.8k

Nema Cindrica danas. Ulazi Duvnjak umjesto Lucina i Mandic umjesto Klarice.

Mandic ce izvjesno igrati, iako nije skroz na 100%.
    Duvnjak je vjerojatno tu samo zbog kapetanskog faktora, ne moze ni potrcat jos kako spada, a kamoli da igra.
  • Mali Zeus
    15.3k
    Samo da danas izgubimo i da završi više to ludilo.
  • ksapi
    3.8k

Koje ludilo? :rofl:
    Ne poznajem nikog, tko imalo prati rukomet, a da se nadao necem ozbiljnom
  • Marley
    2.7k
    Jer je Sipic napadacki puno bolje, a Susnja obrambeno. Njih dvojica to pokrivaju sadaksapi

Hvala! Zanima me sad sve, a nisam bas u toku. S obzirom da sam, kako netko rece, samo repka navijac haha.
    Uglavnom koliko sam skuzila po medijima i koliko mi je ostalo u sjecanju od proslog natjecanja, mislila sam da nam je Nacinovic jedan od najboljih. Dakle nije bas, ok :grimace: :up:
  • Mali Zeus
    15.3k
    Koje ludilo? :rofl:ksapi

Ludilo di babe, stričevi, tetkani i sponzoruše odjednom prate rukomet i ono dno kace tv voditelja s RTL-a koji to vode.
  • ksapi
    3.8k

Bio je prva opcija jer on jedini igra oba smjera (Sipic samo napad, Susnja samo obranu), a to je bitno zbog tranzicije. Medutim Dagur je skuzio da nije to dovoljno kvalitetno ni za napad, ni za obranu, a tranzicija nam i dalje nije nesto ubojita.

Ma salim se. Sve se slazem :rofl:
  • Sibirski plavac
    3k
    Nažalost takva je situacija kod nas u skoro svim sportovima kad se igraju velika natjecanja. Čak i nogomet kao najpopularniji sport i sport koji se dosta prati i van velikih natjecanja, opet ne može izbjeći te "selfie navijače". Lani sam za vrijeme nogometnog Eura gledao tekmu sa Španjolcima na velikom ekranu u Zagrebu i malo načuo par komentara oko mene. Neki lik veli curi koja je sva u kockicama "Stanišić je imao odličnu sezonu sa Leverkusenom, vjerujem da će nam biti jedan od boljih igrača na Euru". Ženska ga zbunjeno pogleda i kaže "a tko ti je taj? Nikad čula". Zanimljivo da takvi kaj se najviše nakite sa kockicama najčešće znaju o nogometu manje od nekog tko nema dres ni ništa. :rofl:
    Sjećam se i 2022. kad je Hrvatska igrala tekmu lige nacija na Poljudu sa Francuskom, RTL imao javljanje prije tekme da pita građane Splita što očekuju oko rezultata i tko će zabiti, neka baba koja je također sva u kockicama odgovori ko iz topa "1 0 Hrvatska, a zabit će RAKITIĆ".
    A čovjek se umirovio od repke još 2020., no očito ta "strastvena navijačica" to ne zna...
    Ako je takva situacija sa najpopularnijim sportom kod nas, ne čudi me da se na još većem nivou to može vidjeti kad su velika natjecanja u rukometu, vaterpolu, košarci itd.
  • Ivdzo11
    5.3k
    kakve su tvoje prognoze za današnju utakmicu, kakve su nam šanse uopce za pobjedu?
  • ksapi
    3.8k

Sad kad je Srna jedini LV, po meni ne velike.

Islandu se razigrao Palmarsson, izgleda kao u najboljim danima i gladan je igre. Digli su defanzivu jako, Hallgrimsson brani top i mislim sa cemo jako tesko do golova.

Mislim da je realnost 1.50ak na Island, dakle nama ostaje 30-35% sanse s ovim sastavom.
  • Sibirski plavac
    3k
    A oćemo morat jurit onih famoznih +4, ili postoji scenarij u kojem nam odgovara i minimalna pobjeda nad Islandom?
  • Mali Zeus
    15.3k
    Tako je, klobučari preuzeli sve. :(

gledam te face u Areni i mislim si od 6 njih 5 nema pojma o pravilima.
  • ksapi
    3.8k

Ma ima milijun scenarija
  • dzggzd
    193
    znaci srna over :D
  • OsamŠest
    4.4k
    Sad kad je Srna jedini LVksapi

Možda probat sa Mamićem jedan dio utakmice.. Vjerujem da i dalje može i napadački donijeti..
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.