• Sajla
    6.7k
    Đoković može osvojiti još 100 turnira, 5 olimpijskih medalja i sav svoj novac pokloniti sirotinji, za mene je njegova prava slika ono s rakijom s Dražom Mihailovićem. kaj se mene tiče, nek se opet s njom fotka, s još većim osmjehom, pa se onda s njom polije i zapali.
  • marcio amoroso
    39.1k
    Đoković je kompleksaš koji želi da bude najveći i najbolji u svemu. Najveći Srbin kad je potrebno, najveći jugosloven kad je potrebno itd.

Blefer na kvadrat i nemam niti malo simpatije za njega.
  • BBB Sibenik
    5.1k
    Ima krizu identiteta, malo je Hrvat, malo Crnogorac malo Srbin, al tri prsta uvik dize
  • Dr Hofmann
    2k
    Meni je fascinantno da neko može navijat za tog četnika, još kad vidim onog njegovog starog smuči mi se u želucu. Još stalno glumi neku žrtvu. Nikad nisam volio tog Panteliju za siromašne, jebeš Đokovića i sve njegove titule
  • Dani Olmić
    765
    Ovaj Alcaraz je mentalno dosta limitiran … Djokovic mu je uso lagano u glavu i od tog trenutka ga nista ne ide … Sinner je za njega stroj
  • Sibirski plavac
    2.8k
    Zrinka završila u top 5 na današnjem veleslalomu. :strong:
  • Sibirski plavac
    2.8k
    Danci se poigravaju s Njemcima, a još nije ni poluvrijeme. Zamisli, jedna Njemačka, sa najjačom ligom ,infrastrukturom, ulaganjima, jakim klubovima, velikim interesom publike za rukomet, a evo Danska s kojom su nekoć bili al pari ih gazi a imaš osjećaj da su tek u trećoj brzini. Švicarska koja je valjda treći rang reprezentacija im je skoro uzela bod(ove) prije par dana, i da švabama nije bilo Wolffa na golu bilo bi čupavo. Je li njemački rukomet propao, jesu li Nijemci sada "drugi razred rukometa" i slični argumenti koje se vrte hrvatskim eterom i javnosti kada naši negdje kiksaju?
  • dzg7
    349

Dugo oni već nisu rukometna elita
    Zadnja medalja na SP 2007.
    Jedini bljesak je prošla olimpijada sve ostalo jako loše s obzirom na uvjete koje si naveo
  • ksapi
    3.6k

Nije istina. Osvojili su europsko zlato 2016.
  • dzg7
    349

Mislio sam bas kaj se tiče SP jer se on trenutno igra, ali ajde da ubrojimo i taj EP svejedno dosta loše
  • NKDZ86
    2.7k
    baš zato, kuzis 3 prsta, hrvat, crnogorac i srbin, to želi đole reć kad diže tri prsta al niko da shvati
  • Marley
    2.7k
    Kako to da Nacinovic opet nije u planu? Ni proslu dok je bio na klupi se nije naigrao. U cemu je stvar? Pretpostavljam da znate vi koji ste bolje upuceni.
  • Sibirski plavac
    2.8k
    Iskalili frustracije na simpatičnim Zelenootočanima. Island ključna tekma u petak. :strong:

Opet kmečanja oko poluprazne arene, a znalo se da nema teorije da će biti puno kao protiv Egipta ili Argentine, em radi cijene, em termina, em neatraktvinosti protivnika. Na kraju krajeva, ipak je ljudima danas Dinamo događaj dana:
    https://www.germanijak.hr/rukomet/vijesti/foto-u-polupraznoj-areni-misli-vec-na-drugoj-utakmici-odjekuje-dinamo-zagreb/140569
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.