• ksapi
    3.8k

Tolko je los trenutno da ne

Ma ne moze, godinama ne igra napad
  • Dani Olmić
    765
    Imam neki osjecaj da ce Kuzmanovic danas bolesno dobro branit
  • Sibirski plavac
    3k
    Brani on dobro još od Eura prošle godine, problem nam je napad koji ne iskoristi te obrane. Kak bi rekao jedan moj frend "Ne može on branit koliko naši u napadu mogu sjebat". :rofl:
    A i s druge strane večeras nam je "mali" Halgrimsson, jedan od najboljih golmana svijeta. Njega se ne smije razbranit.
  • Dani Olmić
    765
    ma da znam to stoji, al kuzma je recimo imao tekmi gdje je imao oko 20 i vise obrana, na primjer protiv njemacke 2024 na EP-u… Tako nesta danas i nema poraza, sigurno
  • Mathiasovi Chageri
    3.7k
    Drago mi je da je u opću primjenu ušao izraz "klobučari". To je najbolji opis prosječnog hrvatskog navijačkog puka reprezentacija u svim sportovima.

Likovi koji isti sport ne pogledaju izvan međunarodnog prvenstva, stručnjaci su za sve, a glavni cilj je obojati sebe, ženu, djecu, psa, kuću, punicu, kupus i pivu u kockice i nabiti klobuk na glavu da se vidi da si najjači navijač, a po prilici sipati uvrede na suca ovisno o rezultatu. Ako pobjedimo sve je čisto, ako izgubimo sve je oružana pljačka i ne daju nam da budemo prvaci.
  • Mali Zeus
    15.3k
    Ako se ne varam, što se tiče Dinama, stari izraz za takve je bio indijanci ili se bar meni tak čini. :D
  • Sibirski plavac
    3k
    Slažem se sa svim navedenim. Kao što sam ranije napisao, nogomet se još nekako drži da ga solidan broj ljudi prati i van velikih natjecanja, ali košarka, rukomet,vaterpolo i slični sportovi ukoliko još dublje padnu u krizu (izuzev vaterpola, on je ok) izgubit će i ovo nešto publike koja prati reprezentaciju. Klubove u tim sportovima se ionako ne prati već xy godina. Košarku spašava NBA koji kod nas im dosta poklonika, ali npr. Euroliga ili jače nacionalne lige u Europi ne zanimaju ama baš nikog, čak i ako neki naš igrač tamo briljira.
    Jedino se ponekad tješim da nismo jedini narod koji ima "klobučare" i da ima toga i u drugim zemljama,negdje više negdje manje. :confused:

Npr. Za futsal se stalno priča da je u uzletu, dobra liga, ok repka, najposjećeniji dvoranski sport, ovo ono, a opet nikako da se postane popularan među širom javnosti. Nedavno sam vidio na Rijekinom forumu na Snetu kako je netko zaljepio link o tome da je Futsal Rijeka dovela Španjolca u ekipu i da imaju sada zanimljiv roster te da se to treba ispratit sa tribina, a neki lik mu odgovara da mu je futsal jednako zanimljiv kao sinkronizirano plivanje, i pokupi barem 10 lajkova na tom komentaru... Stvarno ispada da je futsal jedino relevantan u medijima kada Futsal Dinamu ide dobro. Na članku o Olmissumu ili Novom Vremenu u ligi prvaka bude max 3 komentara, a nekad i nijedan...
  • Sibirski plavac
    3k
    Koji je gušt gledati ovaj Portugal, lete terenom. :fire: Nakon Norveške, dobili i Španjolce.
  • cron1ck
    1.7k
    Ima možda netko za prodati 4 ulaznice za danas Hrvatska Island? znam da je u zadnji čas, ali eto mozda mi se posreći
  • Sibirski plavac
    3k
    Ništa od soseda, Egipat već ima +4.
    A ništa, nadat se čudu večeras kao 2016. kad smo trebali +11 protiv Poljske, a dobili sa +14.
  • kinfa95
    493
    Kaj mi nismo ni sa pobjedama protiv Islanda i Slovenije sigurni?
  • Dani Olmić
    765
    Nismo … treba nam +4 ako egipat danas dobije

Velika steta… slovenci jako naivni… egipat im se nudi a oni ne koriste prilike… cak im i golman brani :(
  • Sibirski plavac
    3k
    Krme debelo cijelu današnju tekmu nikakav, i sad u zadnjih 10 min izvuče dvije top obrane. Ma...
    Slovenci su me uspjeli iznervirat više nego naši. Mislim da to sve govori o njihovoj igri danas
  • Dani Olmić
    765
    nije debelo krme krivo… nego sljepi slovenci koji ne koriste zicere i prodaju lopte kao na pijacu… a golman im cak brani

Sad nam treba cudo sa +4 …. Iskreno nije to neka velika razlika u rukometu, ali se mora dosta toga poklopit da bi uopce pobijedio a kamoli sa +4

Slovenci su me uspjeli iznervirat više nego našiSibirski plavac

Apsolutno - previse neprisiljenih pogresaka
  • Sibirski plavac
    3k
    nije debelo krme krivo… nego sljepi slovenci koji ne koriste zicere i prodaju lopte kao na pijacu… a golman im cak braniDani Olmić

Promašivali su i Egipćani, ali Slovenci nisu uspjeli iskoristiti. Čak je i Ferlin krenuo branit sad pri kraju, ali jebiga, napad nikakav.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.