• Jay
    332
    Isuse pa kaj je ovo :scream:
    Uzmem si slobodan dan od posla i interneta, sjednem sad popit kavu i čitam komentare i članke.
    Ispada kao da smo doveli paraolimpijca bez desne noge kojem je vrhunac karijere gol na prijateljskoj utakmici Vrapče - Špansko.
    Zeko odlazi, mogli ste barem Lookmana kupiti, sramota.
  • Krizy
    50.5k
    Zanimljivo da je Kanga u jedine dvije dobre sezone u karijeri oba puta igrao u formaciji s dva napadača.
    Young Boys je igrao u formaciji 4-4-2, a Standard Liege u formaciji 3-5-2 i to su jedine dvije sezone u kojima je Kanga upisao dvoznamenkasti broj golova.
  • Omake
    5.1k
    je. Bio je baš lošeg zdravlja zadnjih mjeseci. Rollercoaster day jbg
  • rioda
    6.3k
    Ovo za novinare. Ne vjerujem da postoji portal koji “navija” za neki klub, osim Dalmatinskog portala za Hajduk, što je logično. Nema pro-Dinamo ili pro-Hajduk portala, postoje samo pro-klikovi portali.Borovljanin

Kako ne postoji? Pa o čemu pričamo, niz novinara i urednika portala su otvoreno navijači Hajduka - Šapit, Šola, Vela itd. To ni ne skrivaju, eto neki honorarno i rade za klub, a u medijima gdje rade su u službi zaštite interesa svog kluba. S druge strane imaš novinare za koje se također zna da su navijači Dinama, ali su redom skoro svi najglasniji kritičari kluba.

Jako sam dobro upoznat s radom medija pa možda neke stvari mogu iščitati bolje nego prosječni građanin, a uz neke informacije koje redovno dobijem iz tog svijeta mi se riga.

I onda otvorim sportnet i čitam kako blentavi tovari tvrde da su mediji u ofenzivi protiv njih :lol:
  • The Undertaker
    6.5k
    Kako god ispadne ovo sa Kangom, to je profil napadača kakav nama treba. Sad ćemo barem imati nekoga da posprema sve one centaršuteve. Znači, još lijevi bek i Marić je kralj ovog prijelaznog roka.
  • Borovljanin
    172

Nisam se osvrtao na kolumne ili stavove novinara, već na naslove članaka koji su se prije tu spominjali. Ako si upoznat s medijima, onda znaš da urednici (u pravilu) pišu naslove. E sad, nije netko u naslov stavio Šegu i Mlakara u pozitivnom kontekstu ili Kangu u negativnom zbog simpatija prema klubu, već zbog klika.

Hajdukovce ćeš privući pozitivom, a naše ćeš na članak privući podjelom i negativom. Barem ja tako to vidim.

Imaš puno ovih senilnih navijača na fejsu koji neće ni otvoriti članak, a nit oni znaju tko je Kanga. Staviš u naslov da je lik truba i ovaj će odma počet pisat komentare protiv Zajeca, Marića i možemo.
  • tp1997
    917
    I, zna li netko dovodi li se lijevi bek, pa da mozemo napokon odahnuti? :sweat:
  • Dinaminjo
    1.2k
    Onuachu na klupi, Sth vodi Utd, mozda jedna posudba i igra sa 2 napadaca..
  • Sibirski plavac
    2.8k
    Nakon Bešiktaša, na njega je oko bacio i Trabzon. Nažalost mislim da s financijske strane se nemremo nosit s Turcima koji bi dali silne milijune na igrača samo na temelju imena, nevezano je li kvalitetan ili ne. :rofl:
  • BPAM
    117

Najveći i najdraži redatelj svih vremena.
  • CastAway1986
    2.4k
    hahahah ovo nije njegov profil nego nekog navijača Cardiffa kao parodija na njega , vidiš da se cijeli dan šprdaju na X -u u vezi njega
  • Zagreb1992
    1.9k
    Kanga je u Belgiji čak znao imati dobrih utakmica ..Po meni plus za dovođenje...Ovdje bi mogao biti win win za obje strane
  • Pavinho
    226
    Covjek ima iskustva igranja u ligama jacim nego hnl i u najboljim je godinam...ne vidim zasto nam nebi bio upgrade na ovo sto trenutno imamo
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions