• BPAM
    101

Najveći i najdraži redatelj svih vremena.
  • CastAway1986
    2.4k
    hahahah ovo nije njegov profil nego nekog navijača Cardiffa kao parodija na njega , vidiš da se cijeli dan šprdaju na X -u u vezi njega
  • Zagreb1992
    1.9k
    Kanga je u Belgiji čak znao imati dobrih utakmica ..Po meni plus za dovođenje...Ovdje bi mogao biti win win za obje strane
  • Pavinho
    185
    Covjek ima iskustva igranja u ligama jacim nego hnl i u najboljim je godinam...ne vidim zasto nam nebi bio upgrade na ovo sto trenutno imamo
  • Zagreb1992
    1.9k
    Ma Kanga bi trebao biti avion za HNL
  • NitkoBitan
    21.9k
    Kanga je brz, jak, visok, nesklon ozljedama, u najboljim igrackim godinama... Naci ce se on u dosta prilika a nesto ce i na "silinu" uc, uopce se ne bojim za njega.

Samo da bude s glavom sve ok i da ga momcad prihvati. Nece ga valjda senatori stavit na svoju crnu listu...
  • hb1
    3
    Isto se događa po medijima kao i prošle sezone dok je Dinamo bio loš. To su lešinari bez trunke obraza i kako se bude bližit kraj sezone i sve bolji Dinamo, zaokrenit ce se za 360 i pisat o Dinamu u superlativima, i sami sebe pobiti o onome što su pisali par mjeseci prije.
    Već viđeno, ne dajte se ljudi toj negativnoj vibraciji.
  • Orc123
    10k
    SN ne mice nogu s gasa...i dalje novi članci o tome koliko je Kanga placen....krv te jebo ko da smo napravili rekordan transfer a ne da smo ga platili 1,7mil eura! Koje budale majko Isusova. Ne sjecam se kad se je pisalo za bilo koji transfer koliko ce zarađivati i to se ubrajalo u visinu transfera....pa ovi klauni ne kuze da teoretski on moze otici na ljeto od nas u nekom transferu npr. Ak se pokaze...jel ce onda racunat da smo ga platili 4mil eura ili kolka je zapravo odsteta bila? ....kad vrijednost bilo kojeg transfera igdje objavljena a da je ukalkulirana odsteta i place za trajanje cijelog ugovora!? Znaci Gvardiol nije kostao 100 milja nego 150 mil eura? Krv te ebo kakvi panjevi!
  • Jaro
    8.7k
    A Mbappe je doveden u Real besplatno... Sign on fee od parsto milja, bijesna placa se tu ne racunaju... Novinari su debili, urednici jos veci... A svi mi koji se upecamo najveci...
  • Orc123
    10k
    ne pecam se ja....ali se pecaju one ovce koje u komentarima vrijedaju sve i svakoga, a kao navijaci Dinama. Bili na tribini da opale selfi protiv Celtica, a gledali Dinamo 3 put prosle sezone na tv, derbi peotiv Hajduka, jednom kad su slucajno prebacili s dnevnika na prvom i treci put u pauzi kad bila reklama turske sapunice...takvi specijalci se pecaju i truju i druge ovce i tako nastane histerija prema svemu i svakome!
  • Zvonkec
    120
    Off topic ali već ste krenuli sa dnovinarima pa da nadodam. Sad sam pogledao onu sramotu s balkan dedom, franjom i tironijem, strašno, oni su glasali za promjenu ali nisu za ''ovo''. Nisu za mamića, ali kad je zdravko bio dinamo je imao viziju. Veću hrpu govana nisam već dugo vidio i to je 45 min koje mi niko neće moć vratit. Eto to su ti novinari ''dinamovci''
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions