• mrgud
    244
    Pa neka,zato će titula biti još slađa.
  • ElDorado
    1.4k
    e ti detalji su nepoznati jer Dinamo zicer nece preuzet cijelu Ivanusecovu placu
  • E46
    1.1k
    tako je, nekih ajmo reci elitnih igraca koji su slicni kangi odnosno kanga njima po statistici toj tvojoj i playstyleu.
  • Keyser Soze
    11.7k
    Na Gol hr-u naslov: "Nijemci se čude potezu Dinama: 'Kanga je 'flop', Hertha trlja ruke i raduje se zaradi''
    U opisu objave piše ovo: "Ove sezone još nije uspio zabiti gol :eyes: "

S druge strane Hajduk se bori za dovođenje svog bivšeg igrača iz Serie B s kriminalnom statistikom od odlaska iz Hajduka, ali se na to gleda kao fantastičan posao. Šego, krilo Varaždina s jednom dobrom polusezonom u karijeri se predstavlja kao hibrid Cristiana Ronalda i Robbena.

Dinamo dovede Galešića koji je najbolji stoper lige za ozbiljne novce, piše se o skidanju gaća Rijeke, Dinamo dovede Franjića, polivalentnog igrača koji bi bio pojačanje u 10/10 HNL klubova i o tom se napišu dva članka. Sad Dinamo dovede igrača koji je prije 2 sezone bio jedan od najboljih napadača Švicarske lige, koji je prošle sezone u Standardu imao 15 G/A, ima iskustvo Bundeslige a mediji se hvataju za jednu lošu polusezonu u davljeniku Championshipa. To je sve što trebate znati o "plavim dinamovim medijima", ako Kanga počne trpati ovu HNL bijedu brzo će oni okrenuti ploču, ali će i tu pronaći nekakvu manu, na primjer: "Kanga zabija kao na traci, a Dinamo mu plaća bonuse na golove!".

Znam da čitate, svi ćete gledat proslavu na trgu u petom mjesecu i izvještavati o našoj tituli, htjeli ili ne htjeli!
  • Purgeri
    928
    Pa dio problema je to što su Dinamovi navijači zaista bjesnili jer (još) nije doveden napadač, kako po svim živim komentarima, tako i tu na zoni.
  • Ivanmtk
    1.2k
    "Ljubimac mainstream antifa medijske scene" najbolji opis Hajduka prije prošlogodišnjeg derbija u prosincu. Svaka čast Boysima.
  • E46
    1.1k
    5000 je junior mogo imat prije 15 godina, to je za danasnje pojmove pre malo, drugi nude dosta više.
  • marcio amoroso
    38.9k
    Pa mislim si, majku vam vašu, dokad ćete više orgijati?Paggini

Dok ne pregazimo sve.
  • Paggini
    34.3k

Pa jasno je to meni, a sad ti meni reci - jesu li bili bijesni sami od sebe ili su im mediji imputirali tu bjesnoću iz dana u dan u dan sa 15 članaka dnevno?

Da su mediji pisali - "Dinamo će do kraja roka, 17.2. trebati naći napadača, ovo su trenutne opcije", to je neki realan prikaz neobojen mržnjom, postoji jako velika razlika. Prosječni navijač koji nije bijesan pročita da su navijači Dinama bijesni i kaže si "pa ja sam navijač Dinama, ja ću biti bijesan". To je način kontrole medijskog prostora i stvaranja mišljenja.

Jel vidiš neki članak "navijači hajduka bijesni zbog duga od 12 milijuna eura???" Pa ne vidiš. Jel vidiš "navijači dinama presretni upravom koja je uvela klub u ligu prvaka, stabilizirala financije nakon 20 godina rasula, nije prodala nijednu glavnu vedetu!" Ne vidiš ni to. :)

MOLIO BIH SAMO NEKOG DA SKRINŠOTA SVE OVO OD OVE SEZONE, KOLAŽ IDE NA ZID DNEVNE SOBE U SVIBNJU.
  • OsamŠest
    4.3k
    Samo daj ocrnitisanjinlego

To mi za Kangu još i pije vodu. :smile:
  • Omake
    5k
    pokušati ću nešto preko vikenda kada me prođe depra radi smrti Davida Lyncha
  • ElDorado
    1.4k
    A gori od tovara su pljuvači vlastitog kluba na svaki info debilnih novinarčića
  • Paggini
    34.3k

STA?????????? JEL.OVO ISTINA???? JA ZA SMRT JEDNOG OD NAJDRAZIH REDATELJA SAZNAM NA JEBENIM TRANSFERIMA????
  • Slush
    825
    Nema veze sa temom, ali ova sezona i osvajanje prvog mjesta ce biti sladja nego prosle godine.

Kanga prvi spic ce zabit 10 golova do kraja sezone, a kad ga nejde ce uci kule u zadnjih 30 min i opet ce bit stari Kule gdje ce isporucit golove.
  • NB86
    15.3k

Evo i ja sazno na transferima

bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions