• ElDorado
    1.4k
    ‘PROBLEMATIČAN IGRAČ‘
    Britanci i Nijemci o novom napadaču Dinama: ‘Veliki promašaj, njegov odlazak je ostvarenje sna za Herthu‘

Pazi jebenog naslova. S člankom nema puno veze. A pri kraju kak je pozitivna osoba. Po naslovu kao da je jebeni kriminalac
  • ElDorado
    1.4k
    ovdje pišu kao da je to neka prevara. A bas Nacional ima ugovor kojeg ovaj nije jos nit potpisao. Koji je cilj tih clanska?! Svaki podatak pocinje s ‘navodno’.
    SN: nije zabio zadnja 3 mjeseca! SD: nije zabio zadnjih 6 mjeseci! 24 sata: nije zabio zadnjih 9 mjeseci! Sve “ dobronamjerni” tekstovi.
  • GeneralNapoleon
    422

100 eura po obrani. Zagorcu moze i paket cigareta za pusacku sobu :lol:
  • serbus
    4.5k

Gledam trogodišnji ugovor ne jednu tekmu na tri godine je to lijepi bonus na 10,15 više golova ako ganja lovu.
  • hardek
    3.7k
    Znam da miješam kruške i jabuke al ovom dajemo 3 keke za gol a Mikiću 5 keka mjesečno.

Ne kažem da ne treba davati bonuse za golove, ali vjerujem da se moglo ovo bolje izbalansirat.
  • ElDorado
    1.4k
    kaj ce sad 20 stranica rasprave na podatke koji su svaki ‘NAVODNO’
  • Hebimir Strašni
    25
    Sretno kanga i zasluži te bonuse, al' se bojim da će opet biti "pušing" s naše strane.
  • GeneralNapoleon
    422
    Ma ako je lik u glavi kak spada ocekujem HNL Lukakua prije nego kaj je postao Lakaka.
  • skener
    1.4k
    Ujutro nitko od novinara nista nije znao i histericno su gomilali tekstove kako Dinamo nema napadaca, a sad odjednom znaju svaki detalj i svaku stavku ugovora.

Budimo ozbiljni i realni
  • njurci10
    32
    junior i 5 000 mjesečno?
    Ja ne znam u kojem svijetu zivite, ako je dobar zaraditi će puno više.
    Ako nije onda da dobije šta dobije jel?
    Di bi došli kad bi davali juniorima 10 000?
    120 000 godišnje?
  • hardek
    3.7k
    Pa valjda možeš iz svake generacije odabrati 1-2 najperspektivnija i ponuditi im više od 60 000 eura?

Btw. ne želim da tema ode u tom smjeru samo sam napisao digresiju. To je to od mene na tu temu
  • sanjinlego
    3k
    Bonusi za golove i asistencije sasvim su normalna stvar. Drugo je što naši novinari, ili oni koji se tako nazivaju, često nemaju pojma, odnosno zaostali su.

Championship je jedna od najzahtjevnijih liga na svijetu, a oni su je danas predstavili kao drugu ligu u rangu naše Prve (druge) SuperSport Hnl. Volio bih vidjeti Dinamo, Hajduk, Rijeku i Osijek protiv prvih 6-7 momčadi iz te lige. Iznenadili bi se.

Ali to smo mi. Samo daj ocrniti, daj ispljuvati. Zato i jesmo ovdje. Zato nam se događaju stvari poput Ružomberoka, Olimpije, Gzire, Zire.

Doček napadača u medijima, a čovjek još nije ni potpisao, sramotan je. Fuj. Dobrodošao, Kanga. Ako ne budeš lijen, deset golova do kraja sezone lagano.
  • Pacho
    106

Nije junior, jer je vec dugo sa seniorima. I stvarno se isplati izgubiti top talenta i moguci/vjerojatni visemilijunski transfer radi par desetaka tisuca eura godisnje.
  • don
    9.6k
    Ovo mi izgleda dosta neozbiljnoMali dioničar

najnormalnija stvar u svijetu nogometa.

čak bi reka da i u ozbiljnijim klubovima ima više napadača sa tom stavkom u ugovoru nego bez.
  • Jos-Optimus
    3.9k
    to su apsolutno normalne stavke, nista neobično
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions