• njurci10
    32
    ok trenira sa seniorima?
    Jel to znači da nije junior?
    Koliko ima utakmica odigranih?
    Možemo se raspravljati koliko hoćeš imamo drukčije stavove.60 000 godišnje za nekoga ko je napunio 18 u Hrvatskoj je sasvim dovoljno, ako nije eto idi di ćeš dobiti 200 000,300 000 ili čak odmah Milijun

Btw. Bilo je puno takvih "talenata" od kojih nije bilo nikad nista
  • Omake
    5k
    Misliš da sastavim liste igrača iz top 5 liga?
  • Pacho
    106

A bilo je i takvih talenata koje smo prodali za 10+ milijuna eura. Financijski je bolje preplatiti hrpu takvih nego izgubiti jednog top talenta.

Smijesno mi je u danasnjem dobu kada se klinci od 16-17 prodaju za 40M eura pisati o top talentima kao o nekim klincima s kvartovskog igralista. A na struci je da odluci koji od talenata zasluzuju poseban tretman i vecu placu.
  • emilperska
    7.7k
    Ja prvi vrijeđam Marića jer ga smatram potkapacitiranim likom za ovo što treba radit..

Ono što treba naglasit u njegovu obranu je da nikad mediji nisu izvještavali negdje da bi kao ukupnu vrijednost transfera navodili i odštetu i plaću i proviziju. Uvijek se navodila samo odšteta. Za plaću se rijetko i znalo, a i kad se znalo nije se uzimala u trošak posla.

Ako je to neki zaokret u računanju vrijednosti posla onda ok, ali onda to bi trebali radit za sve transfere. Šego onda nije 1,2 mil ili koliko već.
  • Orc123
    10k
    SN se stvarno trudi izblatiti transfer sa svakim mogucim clankom danas, sad izasao josmjedan sa Clickbait naslovom. Na kaj se svelo nase novinarstvo. Gade mi se!
    A onda kad ides citat komentare bisera sa 3razreda osnovne skole i seljacina koje kao navijaju za Dinamo a da ih pitas nek nabroje 4 igraca Dinama rekli bi Majer, Sammir i dva puta Kelava.....
    Proljev dobim od takvih likova koji se razumiju odmah i u financije, statistiku i vjerojatno kvantnu fiziku!
  • don
    9.6k
    i masa je ljudi, prvenstveno Dinamovaca koji se pecaju na te članke i odma pljuju po svemu.

stvarno naši današnji mediji su najveći šljamovi hrvatske. :vomit:
  • Odani Zgd
    34
    Šta se s Ivanušecom događa nisam u toku?Ima kakav info dolazi/ne dolazi?
  • ElDorado
    1.4k
    Feynord bi morao povuci lika iz Rangersa a zgleda da ih boli kitica i nikud im se ne zuri. Ne izgleda bas optimisticno jer je taj lik tesko ozljedjen pa zakaj bi ga vracali na plačicu.
  • Sibirski plavac
    2.7k
    Jedva čekam da na jugu službeno bude predstavljen Jani Mlakarinho. Očekujem članke o vrhunskom potezu Hajduka, igraču sa iskustvom Italije i Engleske, igraču koji je reprezentativac repke koja je umalo rasplakala Ronija ovog ljeta na Euru, odličnom naduponom koja će pomoći "ćaći" u napadu da ne bude sam...
  • Vedraca
    63
    Bio je vec tamo i nije nista napravio hehe ....mogu pisat sta hoce ko ih j....
  • Paggini
    34.3k
    Ovo šta mediji rade cijeli ovaj rok je neviđeno, ali neviđeno.

Dinamo kupi Galešića, Topić štanca članke kako je to sramota, ostatak kamarile prenosi bijes i ljutnju riječkih navijača.

Varaždin izvjesi 2 milijuna eura, mediji napadaju Varaždin zbog cijene i rade pritisak da se snizi cijena jer "vratite dite materi", naravno to što Varaždin prodaje hajduku nije nikakav problem.

Orgijaju nad Dinamom kao da se nije dovelo nikoga, ali zato hajduk ima maestralan prijelazni rok. Petnaest članaka dnevno "di je napadac??? Dinamovi navijači bijesni!!!!"

Dovede se napadač koji je imao par uspješnih sezona, više nego korektno ime za HNL standarde, deal koji Dinamo plaća cca 1.7 milijuna eura - "DINAMO DOVEO NAPADACA KOJI NIJE ZABIO GOL 9 MJESECI ZA 3 MILIJUNA EURA"

Pa mislim si, majku vam vašu, dokad ćete više orgijati?
  • Noel
    8.2k

Naši mediji su odavno tovarsko plaćeno glasilo. I sudjeluju u agendi "napravimo od Hajduka ozbiljan klub". Jedini način da oni osvoje naslov je upravo preko medija. Da napišu na naslovnicama "HAJDUK PRVAK HRVATSKE". Kao onomad Sjeverna Koreja kad je rekla da je njihova reprezentacija prvak svijeta. Pa su njihovi navijači slavili. Tako mislim i o navijačima Hajduka. Da slave titulu koja je izmišljena. Tako je i sa prijelaznim rokom ovim. Hajduk grca u dugovima njihov sportski direktor stranac koji bi kao trebao dovodit svoja neka imena dovede igrača škart robu koju je Hajduk odbacio. Dinamo je financijski više nego stabilan dovodi ponajboljeg mladog hrvatskog stopera i ozbiljnog inozemnog napadača. U medijima su složili obrnutu priču. Priču puše tovari i slave. Najgore je kod svega kaj su priču popušili i neki Dinamovi "navijači" i tvrde da je u Dinamu kaos.
  • Peškaman
    5.8k
    Ne izgleda bas optimisticno jer je taj lik tesko ozljedjen pa zakaj bi ga vracali na plačicu.ElDorado

Zato što ima manju godišnju plaću od Ivanušeca, olakšanje za proračun.
  • Str1nger Bell
    1.7k
    Pa mislim si, majku vam vašu, dokad ćete više orgijati?Paggini

Do 24.5. i zadnjeg kola.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions