• Paggini
    34.4k

Odlučnost se dobije kroz sigurnost u odlučivanju. Sigurnost se dobije kroz iskustvo, kao i na svakom poslu.

Da mene sad staviš na CFO poziciju negdje i samo moram odlučivat, brzo bih se i ja slomio.

Zato kažem, micanje s pozicije glavnog, ali ne i iz kluba (osim ako je njegova to želja)
  • Crle
    732
    Potpisujem. Po meni on uopće nije loš i neke stvari je dobro odradio čak i vrlo dobro sa obzirom na situaciju. No previše je toga tu, od tih transfera, omladinske škole, postavljanja nekih standarda za prelazak igrača u seniore, filijala ili b momčad, stil igre... To nije lagan posao ni za iskusnog SD-a sa kontaktima. Mislim da bi najbolje bilo da uz nekog iskusnoga bude projekt i onda da nakon nekog vremena lagano preuzima ako pokaže kvalitete. Pa će imati iskustvo da on isto tako odgaja nekog novog.

Ako ima potencijal šteta je da ga se potroši. Jer i da napravi nešto dobro već je stvorena negativna klima oko njega.
  • masacusec
    4.4k
    Marić je imao jedno izvjesno vrijeme adaptacije na ovoj vrlo ozbiljnoj poziciji, no njegov inicijalni učinak dosad nije rezultirao pozitivnim efektom odnosno nije ostvario očekivanja. Kao što reče paggini, nije prepotentan, niti "mister know it all", no evidentno nije dorastao aktualnoj poziciji. Uz trenera i igrače, najodgovorniji je za stanje na terenu. Koja je njegova nit vodilja i nogometna filozofija, ne znam niti sam nogometni ekspert, no producirao je malo uvoznih proizvoda koji su trenutno itekako potrebni.
  • Paggini
    34.4k

Previše toga je neposloženo u klubu sa strane sportskog sektora da bi se jedna osoba, koja nema iskustvo, bakćala s time.

Prva ekipa ima borbu sa senatorima i smjenom generacija uz relativno ograničen budžet, zajebano prvenstvo i mršavi izdanak iz škole, kao i iz ostatka HNLa

Tražimo filijalu, nismo nigdje s tim, juniori nemaju gdje stasati jer se, opet, grcevito borimo u prvenstvu već dvije godine.

Akademija također ima svoje borbe iako je najposloženiji aspekt realno.
  • Crle
    732
    Zato i kažem da za ovo sve treba zbilja neki iskusni i dobar SD koji će to sve posložiti. Zbilja je jako puno toga. A mislim da bi Mariću to super došlo jer ne bi imao toliki pritisak. I čini mi se kao netko tko je spreman surađivati i učiti.

Jer u njegovim intervjuima se vidi (barem meni) da on barata sa nekim znanjem, no ova količina posla nije samo teorija. I tu uz iskustvo treba i velika mreža kontakata.
  • Crni86
    7.2k
    Ovo sta paggini pise je trebalo napraviti odmah od prvog dana. Uslo se u pre velik rizik s maricem, sto mi je u potpunosti neshvatljivo od ljudi koji su inace u poslovnom svijetu. Volio bi ih vidjeti da li bi stavili na poziciju ceo-a covjeka koji nema ni dana iskustva na toj poziciji a firma se iznutra raspada na svim podrucjima.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.