• Mali dioničar
    16.6k
    A što za vrijeme dok svi pljuju po Mariću radi Izvršni odbor? Marić i tako bez njih ne može napraviti značajan posao.

Jel itko rekao Mariću...gle imamo 18 utakmica HNL-a koje nam nose 40 milja EUR za sezonu 2024/25 zbog direktnog ulaska u Ligu prvaka.

U tih 18 utakmicama trebamo stići 7 bodova minusa. Praktički 8.

Imaš budžet 10-15 milijuna EUR i rok taj i taj da za te novce kupiš igrače za koje se svi skupa kockamo da će nam donijeti navedenih 40 milijuna EUR za iduću sezonu.

Možda mu je to netko rekao i niti ne očekujem da se to iskomunicira na Facebooku, ali Marić u ovoj priči nije sam. Dapače.

Dovelo se Galešića i Franjića, ali ti dečki ne igraju na pozicijama na kojima se stiže zaostatak. Dinamo treba igrače u zadnjoj trećini terena. Sam čuveni xG je pokazao da bi Dinamo uz nekog killera u 16ercu bio prvi bez obzira na (pre)velik broj primljenih pogodaka.
  • NKDZ86
    2.5k
    možda je SD po prirodi baksuz jerbo su mu očito propale sve opcije: a,b,c i d.
    stari moj, ne dovede li napadača do 25.1. ja bi mu dao cipelu!
  • E46
    1k
    I sav ovaj tekst napisan i totalno tema promašena. Ne mozes usporedivati vracanje Bulata sa njihovim vracanjem recimo Mlakara zato sto mi to nemamo potrebu raditi, u prilici smo da mozemo dovest puno boljeg igraca od Bulata sto se ne moze reci za Hajduk za koji mislim da u ovom trenutku tesko da moze dovest bolje od Mlakara koji ce im bit za njihove prilike i razne trajkovske pojacanje. To znaci da je njihov sportski direktor doveo igraca koji je hajduku limit gornje granice gdje bolje od toga ne mogu, e sad zamisli da naš SD nas iznenadi i dovede igrača našeg limita, koji smatram da je nekih 4 do 5 milijuna eura i da se za te pare moze dovest igrac nasih limita koji su svakako veci od hajdukovih.
  • GeneralNapoleon
    384

Potpuno razumijem sto zelis rec i ne znam zasto neki imaju potrebu da se uzruju na to.

Moze se usporedit sa autima. Ako smo mi porsche koji moze vozit 200 na sat onda je logicno da svi eskaliraju jer nas vozac ocito zna vozit samo 80 pa vozi toliko.
    Ako su tovari neka krntija koja moze vozit maksimalno 60 na sat i njihov vozac vozi 60 na sat znaci da njihov vozac izvlaci njihov maksimum i u relaciji vise od naseg.

Pa je logicno da su ljudi ogorceni sto oni imaju vozaca koji izvlaci maksimum a mi jednoga koji to ne radi ni priblizno.
    Tako i nema smisla radit argument ovdje bi sizili da dovodimo takve igrace. Pa logicno da bi sizili da vozimo 60 a mozemo 200. Ali za njih je 60 maks.

I to je po meni procijena koja se barem moze zastupat. Slagao se ja s time ili ne.
  • E46
    1k
    slazem se dobra je usporedba. Hvala Bogu da je netko skuzio sto sam htio reći, opcenito me frustrira sama pomisao da nitko u klubu se nije zapitao kako tovarima imaju boljeg SDa od naseg a to mi onda postavlja pitanje kakve neznalice su iznad marica tek.
  • GeneralNapoleon
    384

Pa cak ne bi rekao da mora znacit da je nuzno bolji. Jer jasno nije isto kod nas i kod njih. Ali je jasno da je nas onda nedovoljno dobar.
  • Blueshadow86
    2.3k
    Ajde ti Mariću lijepo na burzu rada i javi se u Dinamo kada budeš imao staža 10+ godina kao sportski direktor. Dinamo je, očito, preveliki zalogaj za tebe.
  • E46
    1k
    Ma bolji je, uvjeren sam da Maric ne bi uspio dogovorit raskid ugovora sa dajakuom i moufijem po povoljnim uvjetima nego bi im isplatio cijeli ugovor do kraja, zato jer je nesposoban.
  • GeneralNapoleon
    384

Ne kazem da nije bolji, samo da ne mora nuzno bit. Osobno ga ne bih htio vidjet u Dinamu. Ali bit bolji od Marica i nije neko umijece tako da :lol:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.