• Šteco
    850
    Ma sve 5, neka svak' ima pravo na svoje mišljenje. Ali reći da ak dovedu Mlakara i Šegu da su napravili ne znam kakav prijelazni rok i da je to bolje od Galešić & Franjić je meni za shit of the day. Eto, to je moje mišljenje.
  • Crni86
    7.2k
    djelomicno se slazem, ovisi iz kojeg kuta gledas. Oni su najavili da im je potrebno pojacanje na krilu i u spici. Krilo su doveli, spica je navodno blizu. Oni su svoje pozicije koje su htjeli popunili, dok mi i dalje trazimo napadaca, i dalje nemamo sesticu i dalje nemamo lijevog beka. Uz to kad uzmes u obzir da smo mi puni ko brod, a oni moraju vec sad nekog prodat.
  • Eduardo
    22k
    Rakitić u intervjuu za MARCU:

Usuđujem se reći da je Hajduk među 10-15 najpopularnijih klubova na svijetu.
  • Oluja
    4.8k
    ovo je za Shit of the shits.
  • Nolifer
    9.1k
    Raketa kao da je na bijelom ili nečem jačem. Na kojim je on drogama?
  • GeneralNapoleon
    424
    U njemackoj ima izrecica: "Herr lass Hirn regnen" sto u prijevodu otprilike znaci "Boze daj da pada mozga s neba". Mislim da je to prikladno za tu izjavu.
  • Blueshadow86
    2.3k
    Osim s botoksom, izgleda da se Rakitić pika još s nečime.
  • NVKOD
    2.1k
    Rakitić u intervjuu za MARCU:

Usuđujem se reći da je Hajduk među 10-15 najpopularnijih klubova na svijetu.
    Eduardo

Pa prisjetimo se... još k tome je odlična faca ovog pored Beckhama.

554iPat.jpeg
  • Izet Hajrović
    3.3k
    vjerojatno misli na Varaždin gdje su oborili rekord s oko 10500 gledatelja. Realno, nekih 2-3k nisu bili navijači Hajduka na toj utakmici tako da nije puno fulao Raketa.
  • db-izbjeglica
    16.3k
    Rakitić je lik sa ispodprosječnom inteligencijom koji bi da nije nogometaš čistio wc-e po švicarskoj ili u najboljem slučaju bio pomoćni radnik na gradilištu. Ukus u svemu mu je na razini prosječnog pripadnika romske nacionalne manjine.

Mislim, nije to slučaj samo kod njega, to je kod nogometaša općenito, ima i dinamo u svom kadru bisera.

Kad takav čovjek dođe u podneblje koje je abnormalno hvalisavo, koje ima neopisivu potrebu svakoga uvjeravati da su oni istovremeno najbolji i najgori (ovisno o potrebi), sasvim je očekivano da će ponavljati kao papagaj sve što čuje u okolini.
    Meni bi bilo čudno da nije tako...
  • Miro Vugrinec
    6.7k
    https://www.facebook.com/share/v/15srRU4RAw/?mibextid=WC7FNe

Evo da i ja nešto napišem u shit of the day. Doslovno me na wc potjeralo kad je ovaj Franja populistički skoro zaplakao jer nitko iz kluba nije kontaktirao Orsica za povratak nazad. Okej kritike nekad su opravdane, Al da svaka susa gleda kako javno se nasrat po klubu to je već užas postalo. Za nedolazak Orsica u ovom momentu dajem jedan veliki plus upravi

Edit: Vidim u drugoj temi da je bilo govora o tome. Al mi je ovo definitivno za shit of the day
  • rakurs
    588
    Ja sam još veći bolesnik koji idem čitati komentare na toj objavi. Zazivanje Oršića pa Sopića pa na kraju i Mamića pa standard pričanje o UDBI i Možemo u klubu...

Meni je toliko drago da postoji Zona, koliko god u posljednje vrijeme bude teško čitati neke teme zbog navale ovakvih ili sličnih, generalno je ovo raj za Dinamovce jer sve ostalo je zagađeno. Ili smo mi zagađeni, nemam pojma.
  • Izet Hajrović
    3.3k
    za Bišćana isto, "ja sam ga molio, Igore, molim te ko Boga, ja ću ti platiti intervju samo da kažeš što su ti radili svi od Uprave do igrača. Igor je samo rekao, nisu oni vrijedni mojih živaca." Obavezno je na početku svakog naricanja spomenuo kako je dobar s nekim ili nečijim menadžerom. I takvi onda kreiraju javno mijenje i pozivaju se na realnost.
  • don
    9.6k
    ne dovođenje Oršića je još jedan veliki plus za ljude koji odlučuju o sportskoj politici kluba.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.