• Mr Anderson
    9.5k
    Ljetni rok Kevin Carlos 2 miljeZvonkec

Jesu obojica zajedno 2 milje ili svaki po 2 milje?
  • Izet Hajrović
    3.3k
    Pa nikog nek ne dovede ak se nemre dovesti pravi igrač!Droljo

To onda znači da su nesposobni i da njih treba maknuti iz kluba, tko god da vodio sportsku politiku. Što ćemo se pomiriti s tim da se nije mogao pronaći pravi igrač pa tim tempom nastavljamo i u sljedećim prijelaznim rokovima ili je možda bolje promijeniti ljude koji su nesposobni u svom poslu? Evo, meni osobno nije problem pričekati lijevog beka do kraja prijelaznog roka ako je to razine Taylor, iako je samo po sebi greška što se nije odmah dovelo lijevog beka. Ali da ne dovedeš napadača kojeg tražiš od ljeta, to je vrhunac nesposobnosti.
  • Zvonkec
    116
    A nije da ja baš rokam 15 upisa dnevno prije 1-2 tjedno

Svaki po 2 milje ali jednog je trebalo dovesti a ne oba
  • Mr Anderson
    9.5k
    Svaki po 2 milje ali jednog je trebalo dovesti a ne obaZvonkec

Ja bi i Kevina iz Šahtjara i Carlosa iz Basela.
  • Zvonkec
    116
    Kevina iz Šahtjara i Carlosa iz BaselaMr Anderson
    Kevin bi bio 15ak/20ak milja ali ljepo je sanjati
  • scooniepenn
    3.6k

Od pocetka svog aktivnog bivstvovanja na Zoni trudim se konstruktivnim i sto suvislijim upisima doprinositi kvaliteti sadrzaja. Zato se ni sada necu uvlaciti u ovo ludilo koje je prijelazni rok i nezadovoljstvo potezima sportskog sektora kluba do sada (izuzev dovodjenja Galesica u principu) izazvao i generirao. No, ipak moram dodati nekoliko stvari. Kao prvo, Olimpija ni po cemu ne bi trebala konstantno dominirati u Sloveniji, jer ni po organizaciji ni po budzetu nije ispred Celja i Maribora. Samim time, usporedjivati poziciju Boromise i Marica je prilicno nepotrebno i ne vidim u tome smisla. Kao drugo, bez imalo ostrascenosti mogu reci da kada se plusevi i minusevi poteza naseg SD-a stave na vagu, za mene Maric tesko zasluzuje ocjenu vecu od nekih 2+. Ako se Cannavaro pokaze kao pogodak to ce onda doci do solidne 3-ke. Mislim da je Mariceva realna pozicija ona voditelja Omladinskog pogona, a da je Dinamu u ovom trenutku ipak potreban ozbiljniji kalibar koji ce svojim iskustvom, kontaktima, sposobnoscu strateskog vodjenja i autoritetom potrebnim za formiranje skautske sluzbe i donosenje odluka sportski sektor podici na razinu klubova s kojima se Dinamo treba usporedjivati kao sto su Kopenhagen, Sparta, Olympiakos, Celtic, Feyenoord i sl.
  • scooniepenn
    3.6k

Igra se moneyballa, jer nema puno moneya. Stavi u relacije proracunske okvire Olimpije i Dinama. To je kao da Dinamo usporedjujemo s Lyonom ili Monacom.
  • NVKOD
    2.1k
    Nema frke, Marić ima sve pod kontrolom. Sad bi vi nekakve Hallere, Čvančare, Kange, Koyalipoue... koliko vidim, mi ovdje imamo pregršt opcija!

Snimka-zaslona-2025-01-14-220244.png
  • Jurki
    14.5k
    Dinamu ne treba Boromisa. Dinamu treba sportski direktor koji ne zna Baru, likove z Knezije, Čepince, Škegru ili xy managersku bagru u RH.
    Dinamu treba sd koji se nebu igral FM-a, moneyballa i ostalih moderno-nogometnih izvedenica.
    Ili zaposljaval svoje jarane iskljucivo po prijateljsko/trenerskoj liniji.
    Nama treba SD koji zna kaj radi, koji bu zaposljaval trenere, skaute iskljucivo po njihovom prijasnjem radu, a ne po jaranskoj liniji.
    Isto sranje ko kod trenera, tak je i kod sda. Dopeljaj Španjolca, Portugalca i plati ga kak spada.
    Kak se bumo god dugo vrteli oko nogometne struke Balkana, bumo Balkan.
    Kod nas je sve neki jebeni interes.. i ko moze garantirati da Maric ne vrti na Barinu stranu s obzirom kak su si jako dobri?

Da se nadovezem na trans grupe: "Bara odjebi od Dinama".. dodal bum Bara i Maricu odjebite od Dinama.
  • Crni86
    7.2k
    naravno, i jako mu dobro to ide. Pitanje je kakav je s “pravim” pojacanjima i po meni treba proci jos jednu medustepenicu kako bi vidjeli da li ima ono sto treba dinamu.

Svakako se nadam da ga drzimo na oku jer nemamo puno svojih kadrova.
  • E46
    1k
    Meni ovo do sad viđeno od tovarskog sda je vec bolje nego sve sto je maric odradio od kad je postao vd. Rijesio je raskide ugovora sa moufijem i dajakuom vjerujem po njima prihvatljivim uvjetima i riješio se placa njihovih. Doveo Segu koji je svakako pojacanje na ono sto imaju, jos ako riješe Mlakara koji ce takoder bit dobra popuna on je vec sad odradio bolje od Marica. Meni je jebena sramota da je taj lik jos SD Dinama i da tovari mogu priustiti miljama boljeg SD od Dinama.
  • Cif
    221
    evo za tebe se nadam da bu Marić doveo igrače klase ko tovarski SD.
  • Dzoni
    946

Ako rade tako dobar posao, zašto nisu prvaci 20 godina ili u Europi 15 godina?
  • E46
    1k
    nitko nije rekao da rade bas dobar posao ali ovaj novi sd je odradio bolji posao od marica. Onda hoces reci da je naš po toj logici odradio katastrofa posao za sada? Nisu prvaci 20 godina a sto ako budu ove godine, ne valja zivjeti u proslosti, mene zanima danas i ovih - 7.
  • E46
    1k
    pa mlakar i sego su za njih pojacanja u rangu da smo mi doveli kevina carlosa. Oni su lošiji klub i imaju manje para znatno i njima dovest segu je kao nama Ivanuseca ili nekog dobrog napadaca boljeg od kuleta.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.