• Paggini
    33.7k
    Odlično mi je ovo kad se svi trude naći nove načine za kritizirati prijelazni rok, pa kad se sve ispuca uvijek dođu tovari na red.

Tako je eto, igrač koji je zabio cetiri gola kao krilo u HNLu i beskorisni propali igrač koji ne igra u drugoj talijanskoj puno bolji prijelazni rok od našega.

Hajduk inače ima godisnji budzet 4 milijuna eura, a ne 32 milijuna eura kako neki misle, pa je to svakako uspjeh.

Jebali vas tovari. Šego i Mlakar su vrhunski odrađen rok. U kojem svemiru vi živite...
  • Hrc-Vg
    459
    Hajduku kojem je kronično trebalo brzine i direktnosti, su ta dva realno najbolje do čega su mogli doći s obzirom na financije…Mi za razliku od njih s tim nemamo problema, a na kraju priprema još nemamo beka i napadača, i pitanje je dal bumo ih imali…Trenutno su oni napravili veći upgrade momčadi od nas, što ne mjenja činjenicu da mi imamo nešto kvalitetniju momčad, ali ne toliko koliko optimisti misle…
  • Klenx
    6.3k
    Danas je 15.01.2025.
    Klub koji je na pragu prolaska grupe Lige Prvaka, 36. je u Europi po koeficijentu i može ponuditi solidnu godišnju plaću nije u stanju dovesti jednog napadača iako vidi preko 2 mjeseca da mu je napadač neophodan.

Ukoliko danas nabijemo sportskog direktora nogom iz kluba imamo 33 dana do kraja prijelaznog roka u HNL-u za ispraviti stvar.

Dan po dan...
  • Droljo
    11k
    Jebali vas tovari.Paggini

Pridružujem se željama.

Ajmo se vratit na toliko spominjani FM. Dok sam to dero prije sto godina kad nisam uspio dovesti top špicu koju sam želio nisam nikoga ni dovodio nego (kak bi daliban rekao) pitao sam pomoćnog da mi izlista naj perspektivnije juniore i gurao sam naj boljega. Mlakare i šege sam ostavio u varaždinima i sl.

Ukoliko danas nabijemo sportskog direktora nogom iz kluba imamo 33 dana do kraja prijelaznog roka u HNL-u za ispraviti stvar.Klenx

Ajmo ga nabit za 20 dana pa imamo još 13 za ispraviti stvari. Jednom beppe marotti je i 3 dana dosta da reši beka i špicu. Šesticu doda gratis.
  • Odani Zgd
    31
    Pomalo ajde,nije žurba za napadača,doći će,pa tek smo na -7...
  • Crni86
    7.2k
    slazem se sa svime, samo ispravak ovog dijela. Klenx opet u sridu.

iako vidi preko 5 mjeseci da mu je napadač neophodan.Klenx
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.