Tko je birao igrace koji ce se dovesti, a koji otici? — Crni86
Jeste sigurni da je Bjelica bio njegov izbor? — Mr Anderson
S ovim igračima se moralo biti barem u egalu, nemojte me jebat da Hajduk i Rijeka imaju jači kadar. — Mr Anderson
dinamo ima već od 2023 godine krizu rezultata i loših igara, znači da nemamo tako dobar kadar, loše igrače smo dovodili, to što je dinamo dao plaću 1mil nekom ne znači da je bolji igrač od drugih — Dudu9
Jel Marić dobar ili loš SD? Ne znam jer ne znam u kojim je okolnostima radio. Ali je sad dobio rok s novcima, jasnim ciljevima koga se lovi i još uvijek bauljamo. Cestitke na Galesicu i na Franjiću, to jesu super imena, ali nema polovičnog kad lovimo 7 bodova. Ili je sve ili nisi napravio ništa. — Paggini
Marić ako ne uspije će sigurno biti bivši. No hoćete li vi koji ste nasrali sve i svašta u slučaju da na kraju sve dobro ispadne, ili čak bolje nego što je bilo do sada, biti bivši ovdje ili ćete nastaviti i tražiti nešto drugo za što ćete se uhvatiti?
Prvo je bilo kako je ljevica i Možemo ušli u klub, pa kako Zajec ne zna pričat, sada je Marić... što je sljedeće? — Crle
Doveden je trener koji ima neko ime, kojeg je 80% — Mr Anderson
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.