• emilperska
    7.6k
    Ova sezona je kompletno Marićeva sezona. Od debakla u ljetnom prijelaznom roku, ostanka/otkaza Jakiru, otkaza Bjelici, dovođenja Cannavara, upitnih (ne)pojačanja, nedjelovanja na tržištu.

Ako rezultatski preživimo ovu sezonu s njim, nadam se da je barem svojim nedjelovanjem klubu donio novce.

Najbolje da su krivi Jakir i Bjelica, za mjesec dana će biti Cannavaro, a ovaj nula grama samokritike, nastavit će lagat u intervjuima kao što je lagao i dosad.
    Fascinantno mi je da ga nitko od novinara nije pitao zašto laže za slučaj Brodić, ili Fran Brodić laže?

Kako bi rekao pokojni Spajić "igrači nekog sabotiraju ili mene ilI Perkovića ili klub, ali nekog sabotiraju". Tako i u slučaju Brodić netko mulja, a nekako sumnjam da je to Fran.
  • Mr Anderson
    9.5k
    Jeste sigurni da je Bjelica bio njegov izbor?
    Tko je birao igrace koji ce se dovesti, a koji otici?Crni86

S ovim igračima se moralo biti barem u egalu, nemojte me jebat da Hajduk i Rijeka imaju jači kadar.
  • Crni86
    7.2k
    Jeste sigurni da je Bjelica bio njegov izbor?Mr Anderson

Tko vodi sportsku politiku? Sportski direktor. Sportski direktor iznosi svoje prijedloge koje amenuje IO. Nisam mu ja kriv ak se stiso i dopustio da njegove odluke donose drugi. Ne znam zasto uopce onda imamo sportskog direktora s kojim se svi rugaju i unutrar i van kluba.

S ovim igračima se moralo biti barem u egalu, nemojte me jebat da Hajduk i Rijeka imaju jači kadar.Mr Anderson

Ti si spomenuo da su prvo krivi trener, pa igraci, pa sportski direktor, ja sam se onda na to i referirao. Da li su stvarno krivi igraci ili onaj koji ih je birao? Onda ipak igraci nisu krivi? Igraci su dobri, samo ih se ne moze ukomponirati u sustav jer ne znamo sta igramo i mjenjamo trenere sa razlicitm stilovima igre. Za sto je kriv sportski direktor jer nema jasne vizije.
  • Blueshadow86
    2.3k
    Dajte našem gospodinu sportskom direktoru još jedan prijelazni rok i bit će to sve tip-top.
  • Mr Anderson
    9.5k

Pa normalno da je kriv trener ako s ovim igračima ne može imat prosjek od 1 i pol bod u jebenom HNL-u. Tak možemo unedogled, nije kriv trener nego SD koji ga je doveo, nije kriv SD nego onaj koji ga je postavio, nije kriv onaj koji ga je postavio nego mi koji smo ga birali. Gluposti.
    Doveden je trener koji ima neko ime, kojeg je 80% navijačazazivalo,od kojeg se očekuje da barem pobijedi Goricu, Slavena i slične jazavce, da barem u dva derbija jednu polušansu stvori.
    Igračima mogu zamjeriti zalaganje.
  • Dudu9
    1.3k
    dinamo ima već od 2023 godine krizu rezultata i loših igara, znači da nemamo tako dobar kadar, loše igrače smo dovodili, to što je dinamo dao plaću 1mil nekom ne znači da je bolji igrač od drugih
  • Crle
    716
    A ako bude uspjeh onda nije Marićev uspjeh i sezona?

I ne bi da je neka korist od tvog pisanja, ni za klub a pogotovo za forum. Kako si prije Lecha požurio posrati Cannavara sa postavom, da bi se na kraju pokazalo da je napravio nešto što ni jednom treneru nije palo na pamet i zamijenio pozicije Riletu i RPG-u. No bitno je da se jedva dočeka da se nešto sere.

Marić ako ne uspije će sigurno biti bivši. No hoćete li vi koji ste nasrali sve i svašta u slučaju da na kraju sve dobro ispadne, ili čak bolje nego što je bilo do sada, biti bivši ovdje ili ćete nastaviti i tražiti nešto drugo za što ćete se uhvatiti?

Prvo je bilo kako su ljevica i Možemo ušli u klub, pa kako Zajec ne zna pričat, sada je Marić... što je sljedeće?
  • Paggini
    33.7k

U pravu si, krivi su treneri. Ali ti treneri su dobili otkaze zbog svog angažmana, igrači koji su to zaslužili će na klupu, a Mariću se dalo povjerenje.

I neka mu se dalo, uprava zna bolje od nas okolnosti u kojima je on radio i koliko su mu ruke bile vezane.

Ali ako ovaj rok gdje zna i moja strina koja ne zna nabrojati više od tri kluba u HNLu zna da nam treba napadac i lijevi bek (to ne karikiram), on ne dovede nijednog napadaca i Franjića koji je priučeni lijevi bek, onda je vrijeme da se krene u traženje novog SD-a da dođe što prije. Dinamo je sigurno privlacna pozicija.

Rok još nije gotov, ali jeza me hvata već šizofrenije koja će nastati ako ne dođe nitko u napad do Istre, a kamoli Osijeka.

Jel Marić dobar ili loš SD? Ne znam jer ne znam u kojim je okolnostima radio. Ali je sad dobio rok s novcima, jasnim ciljevima koga se lovi i još uvijek bauljamo. Cestitke na Galesicu i na Franjiću, to jesu super imena, ali nema polovičnog kad lovimo 7 bodova. Ili je sve ili nisi napravio ništa.

Ako i ne dovedemo napadaca i lijevog beka, vjerujem bez sumnje da ćemo osvojiti naslov, ali to neće biti zbog Marića jbg.
  • Mr Anderson
    9.5k
    dinamo ima već od 2023 godine krizu rezultata i loših igara, znači da nemamo tako dobar kadar, loše igrače smo dovodili, to što je dinamo dao plaću 1mil nekom ne znači da je bolji igrač od drugihDudu9

Tu se mogu složiti s tobom, ali su oni osnovni ciljevi ipak ostvarivani, osvajali smo naslove, prošle sezone i duplu krunu.
  • Mr Anderson
    9.5k
    Jel Marić dobar ili loš SD? Ne znam jer ne znam u kojim je okolnostima radio. Ali je sad dobio rok s novcima, jasnim ciljevima koga se lovi i još uvijek bauljamo. Cestitke na Galesicu i na Franjiću, to jesu super imena, ali nema polovičnog kad lovimo 7 bodova. Ili je sve ili nisi napravio ništa.Paggini

Ne branim ja Marića, on meni isto ima palac dolje za dosadašnji posao iako kako i sam kažeš, ne znamo cijelu pozadinu priče. Možda se nisam dobro izrazio, ali po meni ne može on biti jedini krivac za -7.
    Da se izrazim vojnom terminologijom, kriv je po zapovjednoj liniji, ali nije doveo nekog no-name trenera. Od Bjelice se očekivalo da barem smanji zaostatak, a on ga je povećao. K tome, nije baš da su nam konkurenti briljirali.
  • emilperska
    7.6k
    Marić ako ne uspije će sigurno biti bivši. No hoćete li vi koji ste nasrali sve i svašta u slučaju da na kraju sve dobro ispadne, ili čak bolje nego što je bilo do sada, biti bivši ovdje ili ćete nastaviti i tražiti nešto drugo za što ćete se uhvatiti?

Prvo je bilo kako je ljevica i Možemo ušli u klub, pa kako Zajec ne zna pričat, sada je Marić... što je sljedeće?
    Crle

1. Gdje sam ja spomenuo Možemo
    2. Gdje sam ja spomenuo Zajeca
    3. Spomenuo sam takozvanog sportskog direktora koji je promjenio 2 trenera i vodi nas u najgoroj sezoni od lige za bedaka, za njega vrijedi ona mamićeva "Svi su krivi samo je Zdravko zaslužan". Tako i ovdje imamo paradigmu za našeg takozvanog sportskog direktora "Svi su krivi, samo je Marić zaslužan". Bjelica, Jakir, igrači, loši tereni, ozljede, troma medicinska služba.
    4. Najbolje da sad propitkivanja takozvanog sportskog direktora izjednačimo s debilnim upisima ex milicajca o ulasku možemosa u klub.
    5. Veliku stvar je napravi naš Fabio, stavio je još jednog desnog beka na lijevog beka. On je prvi trener koji se to sjetio. To samo ide u prilogu svjetskom putniku što još nemamo lijevog beka. Na kraju pripremama će lijevog beka igrat Cordoba kako je krenulo.
    6. Nabrijavanje na pobjedu u prijateljskim utakmicama. Ovo samo Hajduk radi.
    7. Zaobiđi me u postovima
  • Dudu9
    1.3k
    Ciljevi jesu ostvareni bili, ali znamo da smo igrali kriminalno i jedva to ostvarili, prijašnje ekipe dinama protiv ovakve loše konkurencije već sad slavile naslov te bez problema gurale klince u momčad
  • Crle
    716

To za Naukovića, Možemo i Zajeca nije bilo striktno za tebe nego općenito da se uvijek nađe nešto loše i onda se po tom konstantno jaši. Uopće nije problem da se nešto kaže nego se to ne mora pisati svaki dan. Kvaliteta ovog foruma je drastično pala zbog toga.

Ima ovdje postova o Mariću koji definitivno nisu njemu u prilog i argumentirani su, kao i onih koji misle da nije toliko loš, no ti isti forumaši su to napisali jednom ili dvaput bez spamanja teme. Većina postova ovdje je ponavljanje istoga. Valjda je 1/3 ovog topica praktički spam.

I ovo oko Fabia sa ovim podrugljivim da je "napravio veliku stvar" dovoljno govori zašto si se požurio napisati da opet igra sa njima na istim pozicijama.

A i ovo... "Svi su krivi..." slobodno možeš prikačiti ovom gosponu sa svog avatara.
  • Crni86
    7.2k
    Doveden je trener koji ima neko ime, kojeg je 80%Mr Anderson

Doveden je trener jer ima ime. Populisticki potez naseg politicara Marka Marica. Tri trenera, tri razlicita stila igre. Meni dovoljno da znam da je kriv sportski direktor. I naravno da su za to krivi oni koji su postavili sportskog direktora. Nego tko je drugi kriv?

Mozemo mi pricat da bi i ovi igraci trebali biti prvaci bez da ih itko vodi s klupe, kao sto ti tvrdis da bi bilo koji trener bio prvi s ovim kadrom. Pa cemo se zaustaviti na igracima, a ne na treneru. Sve je to relativno.

Cjelokupna slika sportske politike ne znas tko pije tko placa. Koji stil nogometa mi zelimo igrat prema trenerima i kadru? Ti znas? Ja ne znam, a to je posao sd-a. Postavlja viziju i onda prema tome slaze sve kockice, od trenera do igraca. Zato i sluzebsportsk direktori, da se sve kockice mjenjaju a sd i vizija su uvijek iste.
  • don
    9.5k
    čovik sa takvim "iskustvom" nije nikad ni triba postat SD. Dalje i gore neću da ne popijem ban.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.