• Maximo
    684
    Ima li što novoga oko pojačanja?". "Ništa posebno, radi se." Tako otprilike izgledaju kratki, neslužbeni razgovori s bilokime iz Dinamove delegacije u turskom Beleku.

A ako ovo nisu izrekli onako s figom u đepu, onda neznam...niš posebno,samo nam posebno fali napadač
  • Daliban
    4.1k
    Mislim da nitko od njih nije upgrade na Kuleta u formi.
  • Dzoni
    957
    Čvančara je definitivno upgrade, bio je jako dobar u Sparti 2022/2023, što je i uzrokovalo tome da ga kupi Gladbach za 10 mil u nadi da dobe novog Thurama. Međutim, zapelo je negdje i zabio je možda gol ili dva u godinu dana, iako je počeo jako dobro s 2 gola u prvoj utakmici u Bundesligi. Marić je rekao da ciljamo na takve igrače koji upadnu u probleme u ligama petica stoga Čvančaru vrijedi uzeti.
    Kuleta u formi.Daliban

Problem je što nije, a Petka nemamo još neko vrijeme. Kad Kule nije u formi, upitno je može li u Lokomotivi igrat
  • NKDZ86
    2.6k
    a bura već počela, znači kasni se!
  • E46
    1.1k
    Cvancara nije upgrade na kuleta?
  • Nogo
    4.9k
    Ne da je zatišje nego će nam i Kulen otići. Pawel Golaszewski kaže da puls opipava Bešiktaš, a negdje se spominje i Legia iz Varšave.

Možda kao Rijeka krenemo igrati bez napadača. Veznjaka imamo dovoljno.
  • keppi
    281
    Ne znam, možda je to samo moj dojam, ali ja Kulenovića gotovo da nisam primijetio na prošloj tekmi. Rimac se ponešto spetljao u dvije situacije u koje je bio, ali Kuleta čak ne pamtim niti po tome....najgore što takav dojam o njemu imam već podosta od zadnjih utakmica.
    Za lijevi bok ima nekoliko opcija ili bar više igrača koji to mogu pokriti (Piere Gabrijel, probao je sada i s Ristovskim pa Franjić, Oliveras, Perković, Boćkaj, možda u nuždi i mali Jakir) pa će valjda netko iskočiti ukoliko ovaj rok i ne dovedu nekog novog, ali na fori smo zbilja super tanki...Kule i valjda Rimac.
    Bojim se da će se i Sučić oporaviti prije Petka.
  • Slavonac86
    475
    Turci ko turci, pišu naveliko o svima.
  • Bosskovitz
    14k
    Ne da je zatišje nego će nam i Kulen otići. Pawel Golaszewski kaže da puls opipava Bešiktaš, a negdje se spominje i Legia iz Varšave.Nogo

Ovo je vjerojatno nepopularno mišljenje, ali ja bih Kulena prodao za prvu ozbiljnu ponudu ako želi ići jer je trenutno ozbiljno overvalued. Kad pogledaš njegovu statistiku ove sezone, lik djeluje kao mašina za golove: 14 komada u 26 utakmica, od toga 5 u LP i kvalama za LP. On na papiru naprosto izgleda puno bolje nego u stvarnosti: uporan je i predan, zalaganje na vrhunskoj razini, super lik, ali njegova tehnika je očajna i ne mislim da će ikada biti prva opcija za napadača u Dinamu - a trenutno prisilno je, zbog čega mu je vrijednost na tržištu iznad njegove realne vrijednosti.
  • NitkoBitan
    22.1k
    Trebat ce nas izut iz cipela da dobiju generacijskog talenta.
  • OsamŠest
    4.3k
    Nemremo dovest jednog napadača, di ćemo tek dva ak ode Kule.. :razz:
  • Paggini
    34.6k

Sta bi procijenio kao ozbiljnu ponudu? Meni recimo ne rezonira da će netko ponuditi više od 5-6 milijuna, a za te novce nam je vrijedniji u ekipi, jel.

Ako pričamo o 10 milijuna, da. Ali ta ponuda neće doći.
  • Bosskovitz
    14k

Pa recimo 7-8 milijuna, nije to ni nerealno ni nezamislivo, pogotovo ako bi upao na popis repke. Za te novce možemo dovesti boljeg napadača i još zaraditi.

Pričamo fiktivno, naravno, nemam pojma koliko ga cijenimo ni mi ni drugi.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions