• Nadmocniji
    328
    Cvancara jako dobar, podsjeca na Alvara Moratu.
    Ali dosta nerealan cini mi se.
  • dd29
    627

Nitko ne govori za zimski prijelazni, kaže čovjek da je imao 2,5 mjeseca da dovede napadača da bude prvi dan priprema tu.
    To vrijedi samo za free agente, a iste te se moglo dovesti i na ljeto, tako da oni vjerojatno nisu bili ni u razmatranju.
    Igrača pod ugovorom možeš dovesti samo kad njegov klub prihvati, a nijedan klub na svijetu to neće mjesecima prije prijelaznog roka. Mogao je marić imati 10 igrača na listi i dogovoriti se s njima, to opet ne znači ništa ako ga klub neće prodat, a naravno da neće na jesen. Preuveličava se samo da bi se preuveličavalo iz dana u dan.
    Napadač će najvjerojatnije doći i to je to. Protiv arsenala u svakom slučaju mora kulenović, a i protiv istre će izdržati. Do tada bi morao bit doveden još jedan i to je to.
  • Maximo
    635
    kaj se tiče napadača, meni bi bilo ko od ove trojice spomenutih bio svakako upgrade u našoj situaciji...
  • CastAway1986
    2.4k
    Cvancara bi bio ova druga dva baš i ne
  • OsamŠest
    4.2k
    Zatišje pred buru..
  • Maximo
    635

A ne znam, meni i ova dvojica izgledaju ko upgrade na kuleta
  • Maximo
    635
    Ima li što novoga oko pojačanja?". "Ništa posebno, radi se." Tako otprilike izgledaju kratki, neslužbeni razgovori s bilokime iz Dinamove delegacije u turskom Beleku.

A ako ovo nisu izrekli onako s figom u đepu, onda neznam...niš posebno,samo nam posebno fali napadač
  • Daliban
    4k
    Mislim da nitko od njih nije upgrade na Kuleta u formi.
  • Dzoni
    941
    Čvančara je definitivno upgrade, bio je jako dobar u Sparti 2022/2023, što je i uzrokovalo tome da ga kupi Gladbach za 10 mil u nadi da dobe novog Thurama. Međutim, zapelo je negdje i zabio je možda gol ili dva u godinu dana, iako je počeo jako dobro s 2 gola u prvoj utakmici u Bundesligi. Marić je rekao da ciljamo na takve igrače koji upadnu u probleme u ligama petica stoga Čvančaru vrijedi uzeti.
    Kuleta u formi.Daliban

Problem je što nije, a Petka nemamo još neko vrijeme. Kad Kule nije u formi, upitno je može li u Lokomotivi igrat
  • NKDZ86
    2.5k
    a bura već počela, znači kasni se!
  • E46
    1k
    Cvancara nije upgrade na kuleta?
  • Nogo
    4.7k
    Ne da je zatišje nego će nam i Kulen otići. Pawel Golaszewski kaže da puls opipava Bešiktaš, a negdje se spominje i Legia iz Varšave.

Možda kao Rijeka krenemo igrati bez napadača. Veznjaka imamo dovoljno.
  • keppi
    251
    Ne znam, možda je to samo moj dojam, ali ja Kulenovića gotovo da nisam primijetio na prošloj tekmi. Rimac se ponešto spetljao u dvije situacije u koje je bio, ali Kuleta čak ne pamtim niti po tome....najgore što takav dojam o njemu imam već podosta od zadnjih utakmica.
    Za lijevi bok ima nekoliko opcija ili bar više igrača koji to mogu pokriti (Piere Gabrijel, probao je sada i s Ristovskim pa Franjić, Oliveras, Perković, Boćkaj, možda u nuždi i mali Jakir) pa će valjda netko iskočiti ukoliko ovaj rok i ne dovedu nekog novog, ali na fori smo zbilja super tanki...Kule i valjda Rimac.
    Bojim se da će se i Sučić oporaviti prije Petka.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions