• dd29
    630

Tih 2,5 mjeseca vrijedi samo za free agente
    Zašto bi ijedan klub na svijetu pristao prodati svog napadača u desetom ili jedanaestom mjesecu, kakvog to smisla ima
  • Mr Anderson
    9.8k
    Sva vaša beskonačna drljanja i udaranja jednog te istog iz dana u dan neće manifestirat napadača ni danas ni sutra ni ikad.Paggini

Možda su neki sebi protumačili da "Law of attraction" funkcionira na taj način?
  • hardek
    3.8k
    I meni se čini da je on jako nisko u rotaciji Fabiju. Ristovski/Franjić, Oliveras pa tek Mauro. Možda razmisliti da ga se posudi negdje, čak možda Istra sada kad se vratio Garcia.
  • dinon7
    1.4k

Oprosti. Moje isprike. Vjerujem da svaki od tvojih 4658 postova je bio itekako smislen i niti jedan nije bio u sferi beskonačnog drljanja. Neće se ponoviti
  • Odani Zgd
    34
    Na stranu volili ga ili ne,Bara je u Podcastu rekao da se baš tada i dogovaraju transferi za zimski prijelazni rok.SD je imao skoro tri mjeseca da češlja tržište,a o njegovoj sposobnosti govori da nije čak uspio ni dogovoriti free agente napadača,ili nekoga kome ističe ugovor za 6 mj,pa taman da smo i platili neku odštetu.A ekipa koja piše kao tko će ti prodati napadača/igrača u zimskom roku,pa čemu onda uopče zimski prijelazni služi.Ako smo uspjeli dovesti Galešiča,možemo mi tako i napadača dovesti,samo treba "odrješiti"kesu.
  • rioda
    6.3k
    Danas se vidlo da Perkovic nije solucija. Potpuno je van forme i treba mu dosta vremena da se vrati u ozbiljan nogometElDorado

Ja ne bih tako oštro prema njemu. Van terena je bio 3-4 mjeseca, dajmo mu koji tjedan da se vrati u ritam pa ćemo vidjeti. Ne vidim zašto se ne bi vratio na razinu prije ozljede pa i bio još bolji...
  • Hectorharatti
    264
    Ajde Čvančara potpis to bi bio napad na Titulu
  • Ivdzo11
    5.3k
    Haller danas kad je ušao brutalan... A šikaniralo ga se kao da nije igrao 5 godina... Vidi se klasa u njegovoj igri, u pola sata sto je odigrao imao je 2 ključna dodavanja, od 7 zracnih duela 6 osvojenih, 73% tocnih dodavanja...

Šteta sto se vratio u Utrecht, a nadam se da cemo na tragu Hallera dovesti jako ime u napadu
  • Sibirski plavac
    2.8k
    Šteta kaj ga se nemre dovest na posudbu s opcijom otkupa... On bi nam bio top inače.
  • Nadmocniji
    395
    Cvancara jako dobar, podsjeca na Alvara Moratu.
    Ali dosta nerealan cini mi se.
  • dd29
    630

Nitko ne govori za zimski prijelazni, kaže čovjek da je imao 2,5 mjeseca da dovede napadača da bude prvi dan priprema tu.
    To vrijedi samo za free agente, a iste te se moglo dovesti i na ljeto, tako da oni vjerojatno nisu bili ni u razmatranju.
    Igrača pod ugovorom možeš dovesti samo kad njegov klub prihvati, a nijedan klub na svijetu to neće mjesecima prije prijelaznog roka. Mogao je marić imati 10 igrača na listi i dogovoriti se s njima, to opet ne znači ništa ako ga klub neće prodat, a naravno da neće na jesen. Preuveličava se samo da bi se preuveličavalo iz dana u dan.
    Napadač će najvjerojatnije doći i to je to. Protiv arsenala u svakom slučaju mora kulenović, a i protiv istre će izdržati. Do tada bi morao bit doveden još jedan i to je to.
  • Maximo
    684
    kaj se tiče napadača, meni bi bilo ko od ove trojice spomenutih bio svakako upgrade u našoj situaciji...
  • CastAway1986
    2.4k
    Cvancara bi bio ova druga dva baš i ne
  • OsamŠest
    4.3k
    Zatišje pred buru..
  • Maximo
    684

A ne znam, meni i ova dvojica izgledaju ko upgrade na kuleta
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions