• dinon7
    1.4k
    Stvarno mi je fascinantno da 2,5 mjeseca znaš da ti napadač nasušno treba. Imaš toliko vremena i ne uspiješ na prvi dan priprema potpisati i predstaviti tog igrača. Fascinantno. Uistinu fascinantno.
  • Blueshadow86
    2.2k
    Natučeno bezbroj stranica. Ima li smisla čitati? Jel došao tko osim Galešića i Franjića? I ako ne, zašto ne?
  • Odani Zgd
    19
    Prođe još jedan dan,od napadača ni N,koliko se sjećam netko je bio napisao da se očekuje dolazak najkasnije do kraja tjedna.Nedaj Bože da se Kule ozlijedi kao Franjić danas,ja ne znam tko će igrati špicu u tom slučaju.Lijevi bek ako se ne dovede,to još mogu progutati....al za napadača neznam,valjda će nas iznenaditi s nekim slijedeći tjedan da se bar malo upozna i uigra s ekipom
  • ElDorado
    1.3k
    Danas se vidlo da Perkovic nije solucija. Potpuno je van forme i treba mu dosta vremena da se vrati u ozbiljan nogomet
  • miro
    5.2k
    Slazem se, ispao je ko pionir 2 puta na beku. Nadam se da ce ga na stoperu drzat, jer u suprotnom, nece on jos dugo ostat u Dinamu
  • Paggini
    33.5k

Sva vaša beskonačna drljanja i udaranja jednog te istog iz dana u dan neće manifestirat napadača ni danas ni sutra ni ikad.

Je, treba nam napadac. I da, nije dosao jos.

Jel možemo još 20 stranica kako nije dosao napadac?
  • dd29
    627

Tih 2,5 mjeseca vrijedi samo za free agente
    Zašto bi ijedan klub na svijetu pristao prodati svog napadača u desetom ili jedanaestom mjesecu, kakvog to smisla ima
  • Mr Anderson
    9.5k
    Sva vaša beskonačna drljanja i udaranja jednog te istog iz dana u dan neće manifestirat napadača ni danas ni sutra ni ikad.Paggini

Možda su neki sebi protumačili da "Law of attraction" funkcionira na taj način?
  • hardek
    3.7k
    I meni se čini da je on jako nisko u rotaciji Fabiju. Ristovski/Franjić, Oliveras pa tek Mauro. Možda razmisliti da ga se posudi negdje, čak možda Istra sada kad se vratio Garcia.
  • dinon7
    1.4k

Oprosti. Moje isprike. Vjerujem da svaki od tvojih 4658 postova je bio itekako smislen i niti jedan nije bio u sferi beskonačnog drljanja. Neće se ponoviti
  • Odani Zgd
    19
    Na stranu volili ga ili ne,Bara je u Podcastu rekao da se baš tada i dogovaraju transferi za zimski prijelazni rok.SD je imao skoro tri mjeseca da češlja tržište,a o njegovoj sposobnosti govori da nije čak uspio ni dogovoriti free agente napadača,ili nekoga kome ističe ugovor za 6 mj,pa taman da smo i platili neku odštetu.A ekipa koja piše kao tko će ti prodati napadača/igrača u zimskom roku,pa čemu onda uopče zimski prijelazni služi.Ako smo uspjeli dovesti Galešiča,možemo mi tako i napadača dovesti,samo treba "odrješiti"kesu.
  • rioda
    6.2k
    Danas se vidlo da Perkovic nije solucija. Potpuno je van forme i treba mu dosta vremena da se vrati u ozbiljan nogometElDorado

Ja ne bih tako oštro prema njemu. Van terena je bio 3-4 mjeseca, dajmo mu koji tjedan da se vrati u ritam pa ćemo vidjeti. Ne vidim zašto se ne bi vratio na razinu prije ozljede pa i bio još bolji...
  • Hectorharatti
    256
    Ajde Čvančara potpis to bi bio napad na Titulu
  • Ivdzo11
    5.1k
    Haller danas kad je ušao brutalan... A šikaniralo ga se kao da nije igrao 5 godina... Vidi se klasa u njegovoj igri, u pola sata sto je odigrao imao je 2 ključna dodavanja, od 7 zracnih duela 6 osvojenih, 73% tocnih dodavanja...

Šteta sto se vratio u Utrecht, a nadam se da cemo na tragu Hallera dovesti jako ime u napadu
  • Sibirski plavac
    2.6k
    Šteta kaj ga se nemre dovest na posudbu s opcijom otkupa... On bi nam bio top inače.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions