Da, ako ti tvoj igrač bježi iza leđa obrani koja ga nije vidjela, onda trčiš za njim ako treba i do korner zastavice.. Čista Riletova krivica.. — mali M
u desno od kuda im je dolazio napad!kud su gledali? — Mr Anderson
A, tog igrača je trebao ispratiti RILE jer je to njegov igrač. Nemoj me klat, po toj glupoj teoriji koju ti zagovaraš nam zato ni veza ne ispraćuje svoje igrače i primamo golove. S jedne strane zagovaramo da cijela momčad mora igrati obranu, a s druge ti opravdavaš igrača koji nije ispratio svojeg.. Kakav si ti to nogomet trenirao ako ti je išta nejasno u ovoj situaciji. Baš zato što se cijela igra pomaknula u lijevo i Rile se trebao pomaknuti u lijevo i igrati obranu, a ne da ostane stajati desno i njegov igrač utrči iza leđa obrani.. Sad me fakat živciraš jer nije ti to mali nogomet da se igra zona pa obrambeni čuvaju poziciju nego se sve pomaknulo u lijevo.. Daj il budi realan il se više ne raspravljaj bez argumenata! Jasno sam ti napisao kako su svi stajali u akciji i zašto, što se više trebalo tu napraviti? — mali M
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.