• Paggini
    34.5k
    Hajduk će biti jači nego na jesen, a imaju 7 bodova.
    Da li smo mi trenutno jači nego na jesen? Nešto minimalno po meni, Galešić je dobar, ali nije prevaga. Franjić je krpanje.
    emilperska

Hajduk nema nijednu bitniju ozljedu u ekipi od pocetka sezone, a jedva igraju koherentan nogomet gdje ih sreća (i suci) mazi cijelu polusezonu.

Mi smo iskasapljeni cijelu jesen - od Petka, Neve, Misica, Sucica, nacetog Baturine, izraubanog Kulenovica i minimalne rotacije zdravih igrača (e.g. Cordoba, Mbuku, Perković, Stojkovic...). I takvi smo stvarali enorman broj prilika koje smo čudesno promašili.

Iako će biti tovari na papiru jači nego na jesen, mi da vratimo ozljeđene igrače u formu, sredimo obrambene reakcije (gdje će Galešić i Franjić u startu pomoći), dovučemo napadača i Ivanušeca (od lijevog beka sam i ja odustao), poradimo na fizičkoj spremi, mislim da imamo itekakve osnove za očekivanje naslova.

Prošle godine, na proljeće, izostanak ozljeda nas je itekako spasio, ne treba ni to zaboraviti, nadam se da će tako biti i ove godine.
  • FrenchMontana
    777
    Protiv Cannavara nemam nista i vjerujem u naslov.

Ali Marko Maric je mrtvi debil. Dva roka za redom ne uspijevas dovesti napadaca. Pa bolje dovedi nekog jeftinijeg nego nikog. Ovo je ludilo. Da nije nitko dosao, napadac je morao ove zime.
    I naravno, jos moze, al daj ga treneru sto prije a ne tamo izmedu Arsenala i Milana.
  • Džingis Kan
    16
    Hajduk je jednu ozljedu udaljen od četvrtog mjesta, što kasnije to shvate - nama bolje.

Mi smo svakako sami sebi najveći neprijatelj. Ja kod Marića ne vidim nikakvu viziju, dapače, frajer luta i lupeta otkad je došao. Jedina dva igrača koje je doveo, a koji su odma bili pojačanje su RPG i Torrente. Bernauer? Mbuku? Mmaee? Imao je prste i u Mihajličenku, Kaneku, Ogiwari... Ne uzme Šotičeka zbog par iljada eura i onda da dva milijuna za Cordobu...
    OK, doveo je Stojkovića, Kača, ali sve u svemu od 1 do 10 veću ocjenu od 3.5 dosad nemre dobit da hoće...
  • Orc123
    10k
    Zar fakat mislite da bi Dinamo ulazio u posao s malim da nisu sigurni da ga mogu potpisati? Toliko pravnika u klubu i da ne znaju sta se moze, a sto ne....
  • emilperska
    7.8k
    mi da vratimo ozljeđene igrače u formuPaggini

Mi Petka necemo u formu vratit do svibnja, ako opce bude igrao..
    Sučić se vraća igranju taman za Rijeku navodno, kakav ce tad bit?
    Brani li Nevistić, Čavlina ili Zagi je manje bitno ako je špica Kule..
  • Dani Olmić
    758
    nazalost su ovo još dosta eventualnosti kojima se mi moramo nadati … treba vratit ozljedene igrace, treba dovest napadaca i ivanuseca, treba poradit na fizickoj spremi, sve su to uvijeti koje neces samo tako preko noci ispunit … bit ce tesko

Da bi recimo danas zavrsavao rok ja bi ga proglasio najlosijim ikada - ne zato sto smo doveli loša imena nego zato sto se nismo pojacali na nama krucijalno najbitnijim pozicijama…Galesic ti nece donjet prevagu u igri …
  • Paggini
    34.5k
    Da bi recimo danas zavrsavao rok ja bi ga proglasio najlosijim ikadaDani Olmić

Nađi mi rok Dinama gdje su se doveli svi igrači dva dana od početka roka.

Evo, ajde nađi.

Galesic ti nece donjet prevagu u igri …Dani Olmić

Pa ako, hipotetski, imamo 2 primljena gola u utakmici i sa Galesicem se to smanji na 1 primljeni gol, kako to nije prevaga?
  • Jurki
    14.5k
    Ne znam koje su utakmice pojedinci gledali proslu jesen.
    Nama nije problem napad, vec smo otraga viseli ko luster. I to pokazuje broj primljenih golova koji je katastrofalno veliki.
    Obranu treba stegnuti i napravili smo tri frtalja posla, ako ne i vise.
    Franjic bi trebal s Galesicem uravnoteziti obranu da to ne zgleda tak mlitavo i kaoticno.
    Špicu stignemo dopeljati i zadnji dan priprema.
    Ak ovaj trenutacni roster nemre uzeti naslov, onda su problemi puno dublji, i jedan špic nebu te probleme rijesil.
    Zabili smo puno golova na jesen, a mogli smo jos i vise da titrač jajci senatorima nije Pjacu ekspresno kak ga je postavil na špicu, tak ga je i vrnul na krilo.
    Uvijek je bilo i bude da napadaci donose pobjede, a obrana titule.
  • Dani Olmić
    758
    Evo, ajde nađi.Paggini

Pa zato i kazem „da bi danas zavrsavao“ … naravno da je suludo vjerovat da ces rijesit sva pitanja nakon 2-3 dana … ali nekako nemam dobar feeling kad vidim u kojem smjeru ovo ide … spominju se 76 imena a meda nema ..

Pa ako, hipotetski, imamo 2 primljena gola u utakmici i sa Galesicem se to smanji na 1 primljeni gol, kako to nije prevaga?Paggini

Daj boze da to tako bude … ali i dalje ti trebaju vlastiti golovi koje s kulenovicem neces vidit.. A i siguran sam da ce bit tekmi gdje cemo sigurno manje primit ali tekmi gdje cemo mozda primit 1 vise … Sumnjam da ce to sad bit tako velika prevaga u obrani …
  • Kujtim Shalla
    3.8k
    Dobro jutro svima , i nadam se dobrim vijestima danas ili sutra za naš dinamo. Ovo kako je krenulo može samo bolje. Iako sam jako pozitivna osoba ,doduše sa čvrstim stavovima
    Moja pozitiva me nekako polako izdaje. Pa nemogu vjerovati da niko u klubu a posebno sd nežna pravu situaciju sa petkom. Da dan za danom,tjedan za tjednom,mjesec po mjesec niko ne reaguje i lupi šakom o stol i kaže to je to. Nema više čekanja ,čovjek je ozljedjen od ljetos. Mala ozljeda a toliko traje . Nama titula visi
    I moramo dovest prvog napadača. Shvatiti da Petko trenutno to nije ,a neće ni biti još dugo ako je istina da uz pubičnu kost i trbušni zid oštećen. Tu je moguća operacija i još duži oporavak. Lutamo bez veze kao da namjerno i dalje čekamo kao prošli put hoće potpisati neće potpisati. Nemamo mi 20 bodova plus pa da se zajebavamo. Napadač trenutno mi je i važniji pd lijevog beka. Lijevi bek je problem od leovca još. A nikad nismo bili u poziciji da imamo jednog napadača i uz sav respekt prema kuletu on jednostavno ne može biti prva opcija u navali Dinama. Od silnih spominjani imena sad neki levati se spominju. Na kraju ćemo žaliti i za Bakrarom
  • Facke
    4.8k

Nama je v napadu veliki veliki problem realizacija.
  • don
    9.7k
    Mi Petka necemo u formu vratit do svibnjaemilperska

nećemo do svibnja, oćemo do veljače.
  • Kujtim Shalla
    3.8k
    nije to jedan špic brate,nama fali naš prvi napadač,najbolji igrač Bruno Petković. Pa tovari bi bili 6 da im nema Livaje. A sad su doveli i Mlakara. A para nemaju. To da je nebitno kad napadač dodje to su obična laprdanja . I sve je do osobe. Da dodje mašina koja zabija konstantno ok, ali mi za takvog nemamo Casha,a svi koji se spominju su likovi koji su negdje stagnirati. Kojima treba samopouzdanje, prilagodba,sigurnost. A za to treba više nego jedan dan kompa moj
  • Maxova dijagonala
    2.8k
    frende Galešić je top hnl igrač i sigurno je najbolji stoper Dinama.
    Koliko si puta gledao Rijeku? Brz,jak u duelu,dobra igra nogom i zna se snać pred protivničkim golom.
    Ne može bit najlošiji prijelazni rok ikad kad smo doveli odličnog i relativno mladog stopera,solidnog Franjića,produžili Roga za rotaciju,doć će Ivanušec i nadam se Traore u špici.
    Puno je lošiji bio ljetni prijelazni rok gdje su doveli Mmaeea,vjerovali Ogiwari na lijevom beku,nisu doveli treću špicu i zamjenu Mišiću iako su znali da će imat bolestan ritam utakmica.
  • skener
    1.4k
    Istina je da Dinamo iz Odranskog Obreža nije uspio registrirati Varelu. Međutim, Varela je tada tražio registraciju po članku 19.2 a, FIFA Pravilnika o statusu i transferima igrača. Dinamo sada traži njegovu registraciju po članku 19.2 b. Ključna je razlika da je Varela u međuvremenu napunio 16 godina, a to dobna granica s kojom FIFA dopušta odlaske maloljetnih igrača u druge države. Prije 16 godine uvjeti su potpuno drugačiji.

Napokon, u Dinamu su proteklih godina registrirali nekoliko maloljetnih igrača iz inozemstva preko HNS-a i FIFA-e bez ikakvih problema. Ne dogodi li se neki dramatičan preokret, Varela će uskoro biti igrač Dinama...

https://sportske.jutarnji.hr/sn/nogomet/transferi/porto-prijetnjama-prikriva-nesposobnost-dinamo-ce-se-pozvati-na-clanak-koji-je-na-njegovoj-strani-15541881
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions