Čini mi se kao problem za Dinamo iz Obreža Odranskog jer mi dovodimo njihovog igrača, ne igrača Porta, ne? — Bosskovitz
Čini mi se kao problem za Dinamo iz Obreža Odranskog jer mi dovodimo njihovog igrača, ne igrača Porta, ne? Ne vidim gdje je tu razlika između ovoga i dovođenja bilo kojeg drugog talentiranog klinca iz klubova u okruženju, iako doduše nisam detaljno upoznat s tim pravilima pa je moguće da ona postoji. — Bosskovitz
Hajduk će biti jači nego na jesen, a imaju 7 bodova.
Da li smo mi trenutno jači nego na jesen? Nešto minimalno po meni, Galešić je dobar, ali nije prevaga. Franjić je krpanje. — emilperska
mi da vratimo ozljeđene igrače u formu — Paggini
Da bi recimo danas zavrsavao rok ja bi ga proglasio najlosijim ikada — Dani Olmić
Galesic ti nece donjet prevagu u igri … — Dani Olmić
Evo, ajde nađi. — Paggini
Pa ako, hipotetski, imamo 2 primljena gola u utakmici i sa Galesicem se to smanji na 1 primljeni gol, kako to nije prevaga? — Paggini
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.