Za kraj, mislim da je kolega El dorado napisao, a to sam i ja saznao sa strane Tarzana, menadžera Petka, da stvarno Petko ima velikih zdravstvenih problema s aduktorom, po novom i trbušnim zidom, i da on nije optimist da će Petko biti u punoj spremi ovo proljeće. — Haza
Mislim da još uvijek ne znamo kako to UEFA/FIFA doživljava nego kako to Porto doživljava. — Bosskovitz
I Mamić je bio "realnost modernog nogometa", čisto da se to ne smetne s uma — miro
Sve u svemu, više će hajduk napredovat sa Šegom nego mi s Galešićem, trenutno — nwankwo646
Titula i dalje ovisi iskljucivo samo o nama. — Jurki
I Mamić je bio "realnost modernog nogometa", čisto da se to ne smetne s uma — miro
Fifa je tu problem i ak se jos CAS umesa najbel si.
Iste tak je Barin igrac Potocnik raskinul ugovor s Ljubljanu i potpisal za Koln. Da bi Koln zbog toga dobil 3-4 roka zabranu transfera. Ak je Bara s kolegu prevaril Porto, ja ga potpisal nebi. Nema sanse. Na kraju bus zbog toga same probleme imel. — Facke
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.