• Orc123
    9.8k
    Doveli smo jednog igraca ovaj rok i to treba tek vidjeti kako ce se on priviknuti na Dinamo i jel toliko kapitalac na stoperu....sve ostalo je ostalo isto! Oporavljenici jos nisu ni na 70%, a Petko nije možda ni na 30%...... +- kadar nam je isti......kasni se i to vec polako zivcira....
    Franjic nije nikakva dodana vrijednost vec igrac u rotaciji....
    Smijesno je vise spominjati l. Beka....to vise ni Otac Bog ne zna sta je s Taylorom.....
    Napadac? Najavljivani napadaci od preko 10+ mil eura, a dosao nam je trenutno jedino Spikic u napad....Kulenovic ne lici vec duze vrijeme na nista, a stanako se nedaj Boze ozljedi....? Jel cemo Perica stavit gore opet, makar i on ne igra vec godinu i pol ali je i dalje uredno u kadru i popunjava broj.....
  • nwankwo646
    392
    Sve u svemu, više će hajduk napredovat sa Šegom nego mi s Galešićem, trenutno
  • Haza
    7.4k
    Po meni nama je obrana sad stabilna, Franjić i Perković će pokriti sasvim dovoljno lijevog beka za potrebe HNL, obojica su defanzivno vrlo dobri. Stoperi su nam sad dolaskom Galešića riješeni, a imam jednu anegdotu oko Mmaeea. Čabraja, lijevi bek koji je sad otišao iz Rijeke je igrao jednu sezonu s Mmaee u Ferencvarosu, kaže da je Mmaee brutalan, da je lik čudo, samo treba znati s njim, i da ga ne treba previše gaziti (što je Bjelica napravio). Tako da nekako mislim da će Mmaee biti koristan za proljeće i sad u LP ove dvije tekme.
    Nama trebaju još samo Ivanušec i pod mus napadač, jer mi ako ostanemo samo s Kuletom prvaci nećemo biti.
    Isto tako, nemam nervozu što još nismo doveli napadača, jer on se treba najmanje uigravati s ekipom, bitno je samo da dovedemo igrača koji nema iza sebe zdravstvene probleme.
    Za kraj, mislim da je kolega El dorado napisao, a to sam i ja saznao sa strane Tarzana, menadžera Petka, da stvarno Petko ima velikih zdravstvenih problema s aduktorom, po novom i trbušnim zidom, i da on nije optimist da će Petko biti u punoj spremi ovo proljeće.
  • Georg Koch
    5.2k
    Za kraj, mislim da je kolega El dorado napisao, a to sam i ja saznao sa strane Tarzana, menadžera Petka, da stvarno Petko ima velikih zdravstvenih problema s aduktorom, po novom i trbušnim zidom, i da on nije optimist da će Petko biti u punoj spremi ovo proljeće.Haza

Ako je tako, a vjerujem ti da je jer inace imas ok informacije, onda se mozemo brzo nadati napadacu jer je to pod mus.
  • mali M
    6.3k
    Mislim da još uvijek ne znamo kako to UEFA/FIFA doživljava nego kako to Porto doživljava.Bosskovitz

Mislim da je @Sajla tu htio usporediti da UEFA nije imala komentara kad se to napravilo sa igračem koji je završio iz Kustošije u Barci, al kad se to napravi sa igračem iz "velikih" klubova UEFA odjednom pazi da tu nema trgovine mladim igračima..

I Mamić je bio "realnost modernog nogometa", čisto da se to ne smetne s umamiro

o Bože šta neću pročitati sve... :vomit:

Uglavnom kada kao klub posložimo ali ozbiljno snažan i sposoban sportski sektor koji će svojim znanjem moć kontrolirati razne menađerčiče poput Bare neće biti problema niti suradnja sa istima...
  • Jurki
    14.4k
    Sve u svemu, više će hajduk napredovat sa Šegom nego mi s Galešićem, trenutnonwankwo646

Zapamti si ovaj dan, da se nece usreciti sa Šegom, on je tipicni kontraski igrac. Isti klinac kak smo se mi usrecili sa Hoxhom.
    Šego je igrac oko kojeg se mora vrtjeti igra i kojem treba autoput prema golu. Postavi ga ispred bunkera i prc milojka.
    Titula i dalje ovisi iskljucivo samo o nama.
  • Krizy
    50k
    Novinari pucaju prekovremene, već su na 38 imena u 2025.
    Došli su Galešić i Franjić.
  • Peškaman
    5.7k
    Mene više zanima što se događa s Mišićem,od "običnog" udarca u mišić do toga da još uvijek ne trenira s momčadi.
    Ne znam ima li tko stručan na forumu za taj dio da objasni je li se stvarno toliko čeka/miruje prilikom jačeg udarca u mišić i pojavljivanja hematoma?
  • Haza
    7.4k
    Titula i dalje ovisi iskljucivo samo o nama.Jurki

Ovo je jedina istina. Ali treba biti na oprezu, jer s Mlakarom, Šegom, zdravim Žaperom, i ako dovedu desnog beka, oni će biti opasniji nego na jesen.
    Samo oni ako ne prodaju nekoga neće imati za plaće. Osim ako oni nemaju neke crne fondove, a ne bi me začudilo...
  • Haza
    7.4k
    Što se tiče malog iz Porta, nije uopće problem Porto, nego FIFA. Porto je samo upozorio FIFA-u, da se događaju mutne radnje oko maloga.
    Ono što je najbitnije, ušli smo u posao s Andy Bara, koji je prevario Porto.
    Pitanje za Upravu kluba, zašto mislite da neće prevariti i nas s Belinhom.
    Tko to vjeruje lopovu i zalizanom smutljivcu?
    Ja ne bi nikad vjerovao osobi koja je nekog prevarila, ali ajde, možda je Marić kao školski kolega dobio neku garanciju od Zalizanog.
    Načelno nemam problem da dovedemo malog, koliko imam loš osjećaj da će nas Bara prejebati.
  • Facke
    4.7k
    Fifa je tu problem i ak se jos CAS umesa najbel si.
    Iste tak je Barin igrac Potocnik raskinul ugovor s Ljubljanu i potpisal za Koln. Da bi Koln zbog toga dobil 3-4 roka zabranu transfera. Ak je Bara s kolegu prevaril Porto, ja ga potpisal nebi. Nema sanse. Na kraju bus zbog toga same probleme imel.
  • Bosskovitz
    13.7k
    I Mamić je bio "realnost modernog nogometa", čisto da se to ne smetne s umamiro

Nije, Mamić je bio Bara koji je ujedno bio i IO, predsjednik uprave i sportski direktor Dinama. I tu je bio srž problema, jer je on upravljao Dinamom ali ne na način da je interes Dinama na prvom mjestu nego njegov osobni interes, u čemu je Dinamo oštećen. Financijski, ali i na mnoge druge načine. I to nikako nije bila “realnost modernog nogometa” jer se radilo o situaciji koja je postojala samo kod nas.

Ponavljam, ni meni se Bara ne sviđa, no Bara nije jedini ljigavi menadžer u današnjem nogometu, ali možda jest jedini koji može s vremena na vrijeme ovdje dofurati inače nedostižne talente koji će nam donijeti bolje rezultate, a onda ćemo na njima zaraditi 10-20-30 milijuna eura (od kojih će par milijuna ići njemu) i podići svoj imidž te početi privlačiti više takvih i bez Bare jer će vidjeti da smo najbolji klub za njihov razvoj. Ako se s njim može mudro i pametno surađivati na korist kluba - dapače. Ako ne, možemo realno i bez njega, iako ga ponekad nećemo moći zaobići.

Fifa je tu problem i ak se jos CAS umesa najbel si.
    Iste tak je Barin igrac Potocnik raskinul ugovor s Ljubljanu i potpisal za Koln. Da bi Koln zbog toga dobil 3-4 roka zabranu transfera. Ak je Bara s kolegu prevaril Porto, ja ga potpisal nebi. Nema sanse. Na kraju bus zbog toga same probleme imel.
    Facke

Čini mi se kao problem za Dinamo iz Obreža Odranskog jer mi dovodimo njihovog igrača, ne igrača Porta, ne? Ne vidim gdje je tu razlika između ovoga i dovođenja bilo kojeg drugog talentiranog klinca iz klubova u okruženju, iako doduše nisam detaljno upoznat s tim pravilima pa je moguće da ona postoji.
  • Orc123
    9.8k
    pa njemu je istekao ugovor s Portom do 16g ...on nema profesionalni ugovor...kako je to slicna situacija? Dinamo nema nikakvu odgovornost kod potpisivanja klinca od 16g koji ni ne moze imat profesionalni ugovor.....
    Samo Fifa moora utvrditi d li su od roditelja opravdani razlozi za selifbu.....tu Dinamo nema nista s tim
  • Dumitru Mitu
    28
    Wilfried Kanga,Čvančara,Lasina Traore se povezuju sa Dinamom
  • Izet Hajrović
    3.3k
    Ajde kad smo već kod Bare da i ja iznesem svoje mišljenje. Kakav god da je, trebamo ga, treba i on nas. Kako kaže Boss, nije on jedini ljigav menadžer. Vidite i sami kakvih problema imamo sa Škegrom koji je mala maca za sve ostale, Mamić/Zahora su i dalje jaki kod nas. Ne možemo sve otpiliti, jednostavno moramo s Barom pronaći model po kojem će i on i mi biti zadovoljni. On je top klasa nogometnih menadžera u svijetu. Odnos mora biti korektan s obje strane, a svojevrsnu garanciju u tome vidim u Mariću zbog njegovog odnosa s njim, živjeli su skupa. Na kojoj god poziciji bio Marić u klubu, on nam može biti od koristi u tom smislu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions