• Brusa
    2k
    Čini mi se kao problem za Dinamo iz Obreža Odranskog jer mi dovodimo njihovog igrača, ne igrača Porta, ne?Bosskovitz

Mislim da je tom Obrežu Odranskom dva puta odbijena registracija tog klinca, tako da nije njihov igrač
  • Facke
    4.7k

Ne Fifa ti je odbila da potpise za Dinamo iz Obreza.
    Otec mu je rekel Portu da je nasel posel v Hrvatske. Kaj nije istina. Nego laz. Mater nu je pak izjavila da oce da ostane v Portu. Eto pa ti znaj.
  • rioda
    6.2k
    Čini mi se kao problem za Dinamo iz Obreža Odranskog jer mi dovodimo njihovog igrača, ne igrača Porta, ne? Ne vidim gdje je tu razlika između ovoga i dovođenja bilo kojeg drugog talentiranog klinca iz klubova u okruženju, iako doduše nisam detaljno upoznat s tim pravilima pa je moguće da ona postoji.Bosskovitz

Nije nikad bio igrač Dinama OO jer je Fifa zabranila taj transfer.

Inače, prema mojim informacijama, "rat" Bare i Dinama je uzrokovala Vlatka Peras kad ga nije ispoštovala kod transfera Jakića. Tad je to najvjerojatnije išlo financijski u korist Dinama, ali je dugoročno uzrokovalo veće probleme od te jednokratne koristi
  • Jurki
    14.4k
    manageri su svugdje smradovi, kod nas ili na Zapadu sve je to isti klinac.
    Bez njih se nazalost ne moze poslovati, to je nuzno zlo. Nije to samo problem Dinama, vec svih klubova.
    I da, naravno treba najti model po kojem budu sve strane zadovoljne i Dinamo i on kao manager.
  • Paggini
    33.3k
    kod transfera Jakića.rioda

Jel nisu dvije milje za doslovno ništa kod transfera Gvardiola u Leipzig? Moguće da sam nešto krivo pokopčao, ali zvoni mi nešto da je to bila drama
  • emilperska
    7.5k
    Ako je Uprava/IO odlučila podržati Marića. Onda on mora imati apsolutnu slobodu osim one napisane Statutom vezano za 3mil EUR.

Ova možebitna petljanja vode zadrugarastvu i sektaštvu kao kod ovih pacijenata dolje. Najlakše se skrivati iza SDa i nek on prima paljbu od svih nas.

Ne znam da li me više plaši da je SD možda kronično nesposoban ili da je imao neku solidnu viziju koju su mu sasjekli razni odbori, uredi, savjetnici, manageri.

Bruno Petković je moj najdraži igrač ikada. Ali njegovo razdoblje je passe. On je gotov. Bar u smislu toga da nosi Dinamo kao od 2018. Treba stvarati novi Dinamo, ovo mi ne ulijeva nadu pretjeranu u naslov.
    Hajduk će biti jači nego na jesen, a imaju 7 bodova.
    Da li smo mi trenutno jači nego na jesen? Nešto minimalno po meni, Galešić je dobar, ali nije prevaga. Franjić je krpanje.
  • Paggini
    33.3k
    Hajduk će biti jači nego na jesen, a imaju 7 bodova.
    Da li smo mi trenutno jači nego na jesen? Nešto minimalno po meni, Galešić je dobar, ali nije prevaga. Franjić je krpanje.
    emilperska

Hajduk nema nijednu bitniju ozljedu u ekipi od pocetka sezone, a jedva igraju koherentan nogomet gdje ih sreća (i suci) mazi cijelu polusezonu.

Mi smo iskasapljeni cijelu jesen - od Petka, Neve, Misica, Sucica, nacetog Baturine, izraubanog Kulenovica i minimalne rotacije zdravih igrača (e.g. Cordoba, Mbuku, Perković, Stojkovic...). I takvi smo stvarali enorman broj prilika koje smo čudesno promašili.

Iako će biti tovari na papiru jači nego na jesen, mi da vratimo ozljeđene igrače u formu, sredimo obrambene reakcije (gdje će Galešić i Franjić u startu pomoći), dovučemo napadača i Ivanušeca (od lijevog beka sam i ja odustao), poradimo na fizičkoj spremi, mislim da imamo itekakve osnove za očekivanje naslova.

Prošle godine, na proljeće, izostanak ozljeda nas je itekako spasio, ne treba ni to zaboraviti, nadam se da će tako biti i ove godine.
  • FrenchMontana
    777
    Protiv Cannavara nemam nista i vjerujem u naslov.

Ali Marko Maric je mrtvi debil. Dva roka za redom ne uspijevas dovesti napadaca. Pa bolje dovedi nekog jeftinijeg nego nikog. Ovo je ludilo. Da nije nitko dosao, napadac je morao ove zime.
    I naravno, jos moze, al daj ga treneru sto prije a ne tamo izmedu Arsenala i Milana.
  • Džingis Kan
    12
    Hajduk je jednu ozljedu udaljen od četvrtog mjesta, što kasnije to shvate - nama bolje.

Mi smo svakako sami sebi najveći neprijatelj. Ja kod Marića ne vidim nikakvu viziju, dapače, frajer luta i lupeta otkad je došao. Jedina dva igrača koje je doveo, a koji su odma bili pojačanje su RPG i Torrente. Bernauer? Mbuku? Mmaee? Imao je prste i u Mihajličenku, Kaneku, Ogiwari... Ne uzme Šotičeka zbog par iljada eura i onda da dva milijuna za Cordobu...
    OK, doveo je Stojkovića, Kača, ali sve u svemu od 1 do 10 veću ocjenu od 3.5 dosad nemre dobit da hoće...
  • Orc123
    9.8k
    Zar fakat mislite da bi Dinamo ulazio u posao s malim da nisu sigurni da ga mogu potpisati? Toliko pravnika u klubu i da ne znaju sta se moze, a sto ne....
  • emilperska
    7.5k
    mi da vratimo ozljeđene igrače u formuPaggini

Mi Petka necemo u formu vratit do svibnja, ako opce bude igrao..
    Sučić se vraća igranju taman za Rijeku navodno, kakav ce tad bit?
    Brani li Nevistić, Čavlina ili Zagi je manje bitno ako je špica Kule..
  • Dani Olmić
    729
    nazalost su ovo još dosta eventualnosti kojima se mi moramo nadati … treba vratit ozljedene igrace, treba dovest napadaca i ivanuseca, treba poradit na fizickoj spremi, sve su to uvijeti koje neces samo tako preko noci ispunit … bit ce tesko

Da bi recimo danas zavrsavao rok ja bi ga proglasio najlosijim ikada - ne zato sto smo doveli loša imena nego zato sto se nismo pojacali na nama krucijalno najbitnijim pozicijama…Galesic ti nece donjet prevagu u igri …
  • Paggini
    33.3k
    Da bi recimo danas zavrsavao rok ja bi ga proglasio najlosijim ikadaDani Olmić

Nađi mi rok Dinama gdje su se doveli svi igrači dva dana od početka roka.

Evo, ajde nađi.

Galesic ti nece donjet prevagu u igri …Dani Olmić

Pa ako, hipotetski, imamo 2 primljena gola u utakmici i sa Galesicem se to smanji na 1 primljeni gol, kako to nije prevaga?
  • Jurki
    14.4k
    Ne znam koje su utakmice pojedinci gledali proslu jesen.
    Nama nije problem napad, vec smo otraga viseli ko luster. I to pokazuje broj primljenih golova koji je katastrofalno veliki.
    Obranu treba stegnuti i napravili smo tri frtalja posla, ako ne i vise.
    Franjic bi trebal s Galesicem uravnoteziti obranu da to ne zgleda tak mlitavo i kaoticno.
    Špicu stignemo dopeljati i zadnji dan priprema.
    Ak ovaj trenutacni roster nemre uzeti naslov, onda su problemi puno dublji, i jedan špic nebu te probleme rijesil.
    Zabili smo puno golova na jesen, a mogli smo jos i vise da titrač jajci senatorima nije Pjacu ekspresno kak ga je postavil na špicu, tak ga je i vrnul na krilo.
    Uvijek je bilo i bude da napadaci donose pobjede, a obrana titule.
  • Dani Olmić
    729
    Evo, ajde nađi.Paggini

Pa zato i kazem „da bi danas zavrsavao“ … naravno da je suludo vjerovat da ces rijesit sva pitanja nakon 2-3 dana … ali nekako nemam dobar feeling kad vidim u kojem smjeru ovo ide … spominju se 76 imena a meda nema ..

Pa ako, hipotetski, imamo 2 primljena gola u utakmici i sa Galesicem se to smanji na 1 primljeni gol, kako to nije prevaga?Paggini

Daj boze da to tako bude … ali i dalje ti trebaju vlastiti golovi koje s kulenovicem neces vidit.. A i siguran sam da ce bit tekmi gdje cemo sigurno manje primit ali tekmi gdje cemo mozda primit 1 vise … Sumnjam da ce to sad bit tako velika prevaga u obrani …
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions