• don
    14.3k
    Rog će začepit usta svima u 2025.
  • veselko tenžera
    4.7k
    nije mi Rog pao napamet, po faci sam pomislio da su mu najavili kakve turske animatorice.
  • OsamŠest
    5.8k
    Meni je fascinantno da se Marko Rog mora nekome dokazivati..

Ljudi, kaj je vama? Klasa i gotovo.. I potpuna je glupost da nam ništa nije donio u jesenskom djelu sezone.
  • TV Serviser
    170
    Pozdrav, pratim zonu vec ohoho, nisam se dosad ukljucivao u rasprave, al ovo odusevljenje Markom Rogom me toliko nazivciralo da sam morao iskopat pass i login i ostavit prvi upis

Ne vjerujem da ekipa pored zdravih ociju i dalje opravdava Roga. Bez obzira na ozljedu i nekadasnju igru, covjek je sad panjina koja me kostala zivaca ovu sezonu kao malo tko. Veci panj od njega je vjerujem samo Špika.

Jasno mi je da je potreban zbog LP i za rotaciju, al covjek nije sjena igraca kakav je bio prije. Svesrdno se nadam da ce dovest barem Ivanuseca i da prijelazni rok nece biti tezi flop.

Pardon na hejtanju ali morao sam dat svoj obol na ovu temu.
  • Dumitru Mitu
    29
    Rangers zeli Mmaea,odma prodati!
  • Krizy
    59.2k
    Veci panj od njega je vjerujem samo Špika.TV Serviser

Dobrodošao na ZonaDinamo i odmori 3 dana zbog vrijeđanja igrača Dinama. I pročitaj pravila.
  • veselko tenžera
    4.7k
    da sam morao iskopat pass i login i ostavit prvi upisTV Serviser

Bože, mora li se baš svatko sjetit passworda?

Edit: Hvala Ti na brzoj reakciji i na @Krizy :up:
  • rioda
    9.2k
    Pozdrav, pratim zonu vec ohoho, nisam se dosad ukljucivao u rasprave, al ovo odusevljenje Markom Rogom me toliko nazivciralo da sam morao iskopat pass i login i ostavit prvi upisTV Serviser

Svaka čast, u 11 dana si zaboravio lozinku :grin:
  • cibona
    5.8k
    Eh kad bi svi naši igrači imali karakter poput Roga gdje bi nam bio kraj...

Omiljen je u svlačionici, nikada se nikome nije zamjerio, ne glumi populista, ne proziva javno vlastite suigrače, uvijek stoji čvrsto na zemlji.

Markane, dobrodošao natrag!
  • blue heart 72
    2.4k
    Ako Rangersi kojim slučajem uzmu MMAea, Cannavaro se već sada isplatio, kako god završila njegova epizoda kod nas. Naravno, mislim isključivo na financijski dio (njegova plaća & skidanje MMAea sa plaće). Sportsku komponentu sam ostavio po strani
  • NitkoBitan
    29.1k
    Omiljen je u svlačionici, nikada se nikome nije zamjerio, ne glumi populista, uvijek stoji čvrsto na zemlji.cibona

Savrsene karakteristike za trenera! Igrac treba imat kvalitetu za predstavu na terenu i to je vise manje to. Dobro rezultati donose atmosferu i sve ostalo.
  • CastAway1986
    3.5k
    Transferfeed svaki klub povezuje s 3,4 igrača na dnevnoj bazi tako da se na to ne treba obazirati
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.