• Nogo
    4.7k

Ma sve ovo znam ali pitam da odkud to da smo ga mi doveli?!
  • ElDorado
    1.3k
    ne radi se o kvaliteti uopce nego o brzini popunjavanja deficitarnih pozicija. Detektirali smo lijevog beka i napadača. Lijevi bek je zgleda vec odgodjen za ljeto i kroat ce se a od napadaca za sad samo licitacije. A trebao je biti napripremama
  • GeneralNapoleon
    247

Usporedbe izmedu njih i nas svakako ne bi trebale ni postojat jer smo za njih svemirski brod.

Mislim da je poanta vise u tome da je to za njih ok posao u njihovim okvirima. Kakve igrace i da dovodi prosijecan HNL klub bez love osim prosijecnih HNL igraca. Znaci transfer prikladan velicine njihovog kluba.

Tako da judi vjerojatno ocekuju da i mi radimo transfere prikladne velicini naseg kluba. A to svako neka za sebe procijeni. Meni dovodenje Galesica je takav posao. Franjica isto ako ga se dovelo za rotaciju u vezi ali ne kao prvu opciju za lijevog beka.
  • Paggini
    33.1k

Pa ok, jel teze dovesti Taylora koji igra u prvoj ekipi Celtica ili lika iz Pise kojeg nitko ne zeli?

Doveli su dva deficitarna igraca, mi smo i trenera i dva deficitarna igraca. Ne stoji mi usporedba cak ni ako se uzme u obzir njihovo financijsko stanje.
  • ElDorado
    1.3k
    s obzirom koliko nam je nasušno potreban napadač stvarno se očekivalo da već bude u Turskoj i da se unaprijed planiralo.
  • Nino Bule
    15.2k
    Iste rasprave po 10 puta dnevno, groundhog day svaki prijelazni rok
  • ElDorado
    1.3k
    kad smo svi u stanju potpune paranoje
  • Mr Anderson
    9.4k
    obzirom koliko nam je nasušno potreban napadač stvarno se očekivalo da već bude u Turskoj i da se unaprijed planiralo.ElDorado

Daj to još pedeset puta napiši, možda se sutra pojavi u Turskoj.
  • don
    9.4k
    Noa će potpisat ugovor sa Dinamom prije ili kasnije, a ovi koji pljuju po klubu na osnovu jednog članka, nadan se da ćete ga isto tako i hvalit posli.
  • Paggini
    33.1k

I prijelazni rok koji je danas počeo završava sutra a mi nemamo napadača...
  • GeneralNapoleon
    247

Ha neki ocito imaju malo vece apetite.

Nadam se da ti znas sto mi ne znamo :lol:
  • Jos-Optimus
    3.7k
    Neki ljudi bi stvarno trebali odmoriti od Zone i proguglati značenje riječi "navijač". Bitno da se tovarima smijemo, pa mi po svojima pljujemo i kad je dobro, a kad nije onda je pakao
  • Omake
    4.8k
    Nema sekiranja. Sve da dovedemo Jamajčanina iz Niškog Radničkog bit ćemo jači, a garant ćemo dovesti nekog boljeg od njega.
  • Noel
    8k
    Radi se na lijevom beku i napadaču. Nemojte norit. Nisu idioti da bez pojačanja na dvije ključne pozicije krenu u napad na titulu i -7. Radit dramu na temelju "saznajemo" i "doznajemo" članaka i incijal insajdera za Zoni nema smisla.
  • Bosskovitz
    13.6k
    Ja nisam nijednog spomenuo, ne znam što se na meni iživljavaš ni zašto ti se to dopušta.Daliban

Nema potrebe za vrijeđanjem, ne iživljavam se ni na kome nit sam te spomenuo. Ne znam zašto si se na mene zakačio, ti i ja smo imali jednu, jedinu raspravu oko Dahla i Taylora koja je bila vrlo pristojna i argumentirana s obje strane. Jbg, ne slažemo se, ali kad bi se svi slagali onda ne bi bilo potrebe za Zonom jer bismo svi mislili isto.

Kritika je išla u smjeru toga da se ova tema uglavnom svodi na istih 10-ak ljudi koji se konstantno međusobno svađaju oko jednih te istih tema; imam dojam da neki svaki dan samo dođu da napišu isto kaj su napisali i dan prije. Sto postova o Dahlu za kojeg nema mjesta na ovoj temi jer uopće nije opcija za transfer, sto postova o tome da Franjić nije dobar lijevi bek i tisuću postova o tome kako će sve otići u kurac, sve je katastrofa, igrači su loši, pojačanja nema, svi lažu, svi su od nas bolji, a bit će čudo božje ako Dinamo uopće dočeka prvi dan ljeta.

Dao sam AI toolu da analizira zadnjih deset stranica komunikacije na ovoj temi i izvuče zaključke, evo što kaže:

Ton komunikacije

• Dominacija sarkazma i cinizma: Rasprava je prepuna sarkastičnih komentara, primjerice izrazi poput "jede govna" i "mutikašenje" pokazuju neformalnu, često grubu komunikaciju. Humor se koristi kao sredstvo za izražavanje frustracije, ali i za degradiranje sugovornika.
    • Agresivnost i frustracija: Prisutna je izražena frustracija korisnika, što rezultira agresivnim tonom prema klubu, menadžerima i igračima.
    • Neformalni i ležerni stil: Korisnici se obraćaju jedni drugima u svakodnevnom jeziku, koristeći sleng, vulgarizme i emotikone poput ":lol:" ili ":rofl:".

Emocije u komunikaciji:

• Frustracija i bijes: Emocije su intenzivne, s jasnim nezadovoljstvom zbog realiziranih i nerealizirani transfera, kadrovske politike i izostanka konkretnih rezultata.
    • Podjela mišljenja: Vidljiva je polarizacija u raspravi – neki korisnici brane upravu kluba, dok drugi oštro kritiziraju, što generira daljnje konflikte.
    • Skepticizam: Skeptičan stav prema informacijama iz medija, često popraćen traženjem dodatnih dokaza ili ismijavanjem medijskih izvora.

Stil komunikacije:

• Napadi ad hominem: Osim rasprava o temi, korisnici se međusobno osobno vrijeđaju i omalovažavaju.
    • Kombinacija argumentacije i emocija: Dok neki pokušavaju dati argumentirane stavove (npr. o kvaliteti igrača ili klupskoj strategiji), emocije često nadvladaju racionalnu raspravu.
    • Korištenje ironije: Korisnici često koriste ironične izraze kako bi naglasili apsurdnost situacije, primjerice "Prilika da postanemo nogometna avangarda, bez lijevog beka".

Zaključci:

• Prisutna visoka razina emocija: Rasprava odražava duboku vezu korisnika s klubom, ali i frustraciju zbog njegove trenutne situacije. Ovo je karakteristično za sportske forume, gdje emocije često prevladavaju.
    • Nedostatak konstruktivne rasprave: Iako postoje korisnici koji pokušavaju iznijeti racionalne argumente, rasprava je često preplavljena osobnim napadima i negativnošću.
    • Prikaz opće atmosfere: Ton i stil komunikacije odražavaju širu frustraciju i nezadovoljstvo navijača prema Dinamu, upravi, igračima i općenito nogometnoj sceni.

Eto. Jebeno crnilo, vrijeđanje i konstantna negativa.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions