• Krizy
    49.8k
    Veci panj od njega je vjerujem samo Špika.TV Serviser

Dobrodošao na ZonaDinamo i odmori 3 dana zbog vrijeđanja igrača Dinama. I pročitaj pravila.
  • veselko tenžera
    3.2k
    da sam morao iskopat pass i login i ostavit prvi upisTV Serviser

Bože, mora li se baš svatko sjetit passworda?

Edit: Hvala Ti na brzoj reakciji i na @Krizy :up:
  • rioda
    6.1k
    Pozdrav, pratim zonu vec ohoho, nisam se dosad ukljucivao u rasprave, al ovo odusevljenje Markom Rogom me toliko nazivciralo da sam morao iskopat pass i login i ostavit prvi upisTV Serviser

Svaka čast, u 11 dana si zaboravio lozinku :grin:
  • cibona
    4.1k
    Eh kad bi svi naši igrači imali karakter poput Roga gdje bi nam bio kraj...

Omiljen je u svlačionici, nikada se nikome nije zamjerio, ne glumi populista, ne proziva javno vlastite suigrače, uvijek stoji čvrsto na zemlji.

Markane, dobrodošao natrag!
  • blue heart 72
    2k
    Ako Rangersi kojim slučajem uzmu MMAea, Cannavaro se već sada isplatio, kako god završila njegova epizoda kod nas. Naravno, mislim isključivo na financijski dio (njegova plaća & skidanje MMAea sa plaće). Sportsku komponentu sam ostavio po strani
  • NitkoBitan
    21.7k
    Omiljen je u svlačionici, nikada se nikome nije zamjerio, ne glumi populista, uvijek stoji čvrsto na zemlji.cibona

Savrsene karakteristike za trenera! Igrac treba imat kvalitetu za predstavu na terenu i to je vise manje to. Dobro rezultati donose atmosferu i sve ostalo.
  • CastAway1986
    2.3k
    Transferfeed svaki klub povezuje s 3,4 igrača na dnevnoj bazi tako da se na to ne treba obazirati
  • Krizy
    49.8k
    Svaka čast, u 11 dana si zaboravio lozinku :grin:rioda

cd7.gif
  • blue heart 72
    2k
    Kak je lijepo vidjeti način na koji su suigrači dočekali Markecov povratak
  • Daliban
    3.9k

Samo čekaj da te optuže da si moj klon.

Također mi nije jasna oduševljenost objavom za Roga. Osim što nije ništa posebno odigrao u godinu dana, ionako je ovo samo produženje posudbe pa i nije baš da nam dolazi neki novi igrač u pravom smislu. Opet se ništa ne mijenja.
    Svaka čast, u 11 dana si zaboravio lozinku :grin:rioda
    Ni ja ne znam svoju, ulazim preko onog potvrdnog maila jer mi se ne da mijenjat.
    Rangers zeli Mmaea,odma prodati!Dumitru Mitu
    I njega i Torrentea i dovest jednog pravog stopera.
  • Heisenberg1986
    270

Bolje da se nisi ni javljao jer si očito glupson i kuzis se u nogomet ko marica u krivi kurac.

Rog će biti važan kotačić na proljeće.
  • Schpatz
    596
    Stvarno mi nije jasno kak netko moze toliko pljuvat po Dinamovim igracima… I po samom klubu. Kritika je okej, ali ljudi moji… Kaj je ovo?! Kak se neki uopce mogu nazivati navijacima Dinama?!

Ajmo ovak. Da dode i lijevi bek i napadac jos jucer, u LP tak i tak nemogu nastupit. Za utakmicu protiv Istre lijevi bek nemre bit Franjic? Ili Perkovic? Ozbiljno?

Neki tu pisu kao da prijelazni rok traje vec mjesec dana i sutra se zatvara i nastane histerija jer nismo doveli u prvih 10 dana nove godine igrace, makar je rok tek poceo.

Ovaj kadar je ovak i onak prejak za HNL. Barem bi trebao bit ako se to sve uigra kak se treba uigrat. Koliko ima bolji stopera u HNL-u od ovih koje Dinamo ima? Tko ima bolje desne bekove? Lijeve bekove? Tko ima bolju sredinu i krila od Dinama? I na kraju tko ima u kombinaciji dva bolja napadaca od Dinama?
    Volio bi da dode napadac s obzirom na ozlijedu Petkovica i da Kulenovic nemre sam iznijet sve.

I sad bi svi htjeli da je sa 2.1. vec svi na okupu tak da imamo za Istru i lijevog beka i napadaca.
    Kao da sad to nemamo ili igrace koji barem tu jednu poziciju pokrpat mogu.

To sto mi -7 bodova u zaostatku dovoljno govori o Bjelici i njegovom nogometu u ovom drugom mandatu. I da je Dinamo pod njim jedno vrijeme bio zadnja momcad lige.

To nije radi ovih igraca. Niti zbog RPG-a na lijevom beku niti zbog Torrentea ili Bernauera ili KTC-a ili Spikica. Ili Ristovskog na desnom beku….

Pljuje se po Rogu, zbog cega? Tko je na kraju krajeva njega htio sad vratit i zbog cega se Dinamo aktivno ukljucio da se vrati Rog? Maric? Ne.
    Novi trener kojem je Marko Rog bio zelja koju mu je Dinamo ispunio. A Marko Rog je jedan od igraca koji daje uvijek i svaku sekundu i vise od 100% za Dinamo. Sa trenerom koji zna kak ga iskoristit i koji ce mu davat vise od mrvica koje je dobivao pod Jakirom i Bjelicom, vjerujem da ce Marko pokazat kakva je klasa. Jer klasa sigurno je.

Toliko omalovazavanje momcadi od ljudi koji se nazivaju navijacima Dinama je, po meni i za mene, sramotno.

Bilo bi lijepo dovest i lijevog beka i napadaca do kraja ovog prijelaznog roka, ali da je to vec moralo jucer bit da se igrac uigra sa ostatkom momcadi za Istru uz svo duzno postovanje prema Istri kao i ostatku lige, ali dajte nemoj te. Do kraja prijelaznog roka vjerujem da ova momcad moze pobijedit i Istru i Osijek i Sibenik.

Ovih -7 sa pravim trenerom i pravom igrom stizemo bez pardona.

Da vise nitko niti ne dode, ova momcad je dovoljno kvalitetna i ima dovoljno dinamita u sebi da pregazi HNL.

Samo da Fabio to dobro poslozi. U kaj isto cvrsto vjerujem.

Puno previse negative je tu i ne shvacam koje su poante tog vrijedanja, pljuvanja i histerije.

Ali ocito neki zive za takve postove ovdje…

E pa ja vjerujem i u Franjica. I u Perkovica. I u Roga. I u Torrentea. I Ristovskog.

Svi do jednog dok god su igraci Dinama moju bezuvjetnu podrsku imaju.

Za odjavu od ove teme samo cu napisat:

DINAMO SVETINJA!
  • veselko tenžera
    3.2k
    bravo! Ovo je stav pravog Dinamovca!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions