• E46
    994
    Nekako se potajno nadam da je nesto bolje, zasto bi isla ovakva najava na obicni povratak roga.
  • DiddyGuela
    2.7k
    Rog vise nije onaj od prije transfera u Napoli, daleko od toga, ali je vrijedan igrac koji moze biti od velike
    koristi kao backup.

Osim toga on je nas decko, Dinamovac, bivsi reprezentativac... drago mi je sto je ponovno sa nama.
  • Dragon1Warrior123
    3.5k
    Rog nam treba za ligu prvaka i za prvenstvo. Dobra rotacija nije nikad od viška, a čovjek je pravi Dinamovac. Ja vjerujem da će nam pokazad da smo budale i da kritiziramo igrača kojeg bez ozljeda nebi nikad inače doveli...
  • Zagi
    8.9k
    Al dobro mi je kad ekipa završi post sa - štogod netko rekao.Mali Zeus

Ili počne sa "nije to pljuvanje, to je realan pogleda na situaciju" .
    Onda ok.
  • Pavinho
    167
    Svakom klubu u ligi bi Rog bio glavni igrac, mozda nije kao prije ali uz kontinuitet treninga i utakmica nam itekako moze pomoci
  • Nino Bule
    15.2k
    Nekako se potajno nadam da je nesto bolje, zasto bi isla ovakva najava na obicni povratak roga.E46

Zato sto su njih dva kumovi i cimeri, super nacin za prenjet da se rog vraca
  • Krizy
    49.8k
    Marko Rog ima mjesta u Dinamu :heart:
  • Paggini
    33.1k
    Mislim da će Rog pod Cannavarom biti iznenađenje polusezone, imam neki osjećaj.

On i Cordoba! I Stojković!

I Bakrar!
  • NitkoBitan
    21.7k
    Senator Atletico
  • don
    9.4k
    Rog će začepit usta svima u 2025.
  • veselko tenžera
    3.2k
    nije mi Rog pao napamet, po faci sam pomislio da su mu najavili kakve turske animatorice.
  • OsamŠest
    4.2k
    Meni je fascinantno da se Marko Rog mora nekome dokazivati..

Ljudi, kaj je vama? Klasa i gotovo.. I potpuna je glupost da nam ništa nije donio u jesenskom djelu sezone.
  • TV Serviser
    4
    Pozdrav, pratim zonu vec ohoho, nisam se dosad ukljucivao u rasprave, al ovo odusevljenje Markom Rogom me toliko nazivciralo da sam morao iskopat pass i login i ostavit prvi upis

Ne vjerujem da ekipa pored zdravih ociju i dalje opravdava Roga. Bez obzira na ozljedu i nekadasnju igru, covjek je sad panjina koja me kostala zivaca ovu sezonu kao malo tko. Veci panj od njega je vjerujem samo Špika.

Jasno mi je da je potreban zbog LP i za rotaciju, al covjek nije sjena igraca kakav je bio prije. Svesrdno se nadam da ce dovest barem Ivanuseca i da prijelazni rok nece biti tezi flop.

Pardon na hejtanju ali morao sam dat svoj obol na ovu temu.
  • Dumitru Mitu
    24
    Rangers zeli Mmaea,odma prodati!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions