• sport
    4k
    "kad smo svi u stanju potpune paranoje"
    Nismo svi,samo neki, a neki to rade ciljano i namjerno.
  • Cif
    215
    da i da.Opet kao drugi bek ima potencijal biti duplo bolji od Ristovskog
  • Cif
    215
    tako je odjbati menagera i sve njegove pulene
  • Daliban
    3.9k
    Nema potrebe za vrijeđanjem, ne iživljavam se ni na kome nit sam te spomenuo. Ne znam zašto si se na mene zakačio, ti i ja smo imali jednu, jedinu raspravu oko Dahla i Taylora koja je bila vrlo pristojna i argumentirana s obje strane. Jbg, ne slažemo se, ali kad bi se svi slagali onda ne bi bilo potrebe za Zonom jer bismo svi mislili isto.Bosskovitz

Sori ako nije bilo upućeno meni, krivo sam interpretirao. Nadovezao si se na pola stranice podjebavanja u mom smjeru.
  • PlaviDuh
    105
    Meni je ovo već opjevano, svaki prijelazni rok razna imena iz različitih izvora dolaze, najavljuju se jaka pojačanja, na kraju on završi baš kak bu i ovaj
    Sa Franjićem na lijevom beku i Galešićem u rotaciji
  • NORTE
    13.2k
    Frustracija i bijes: Emocije su intenzivne, s jasnim nezadovoljstvom zbog realiziranih i nerealizirani transfera, kadrovske politike i izostanka konkretnih rezultata.
    Podjela mišljenja: Vidljiva je polarizacija u raspravi – neki korisnici brane upravu kluba, dok drugi oštro kritiziraju, što generira daljnje konflikte.
    Bosskovitz

Beskrajan dan na zoni.
    Mene sve to dodatno dotuče činjenicom da smo jako daleko od preuzimanja prvog mjesta na tablici.
  • Noel
    8k
    Doveli smo Galešića ,Franjića i Roga produžili a tek je prvi dan transfer roka. Vjerujem da u sljedećih par dana dolaze Ivanušec ili Oršić ,lijevi bek i napadač. Ugodan vikend svim nevjernim.
  • E46
    994
    ajde da ti ja kazem svaka cast na iskrenosti.
  • CastAway1986
    2.3k
    Mene samo zanima koji je ono jučer Zonin insajder napisao da je danas predstavljanje Ivanušeca i možda napadača? Zašto se takvim ljudima dopušta da konstantno unose nervozu i nemir u ovu dovoljno kaotičnu temu sa svojim izmišljotinama? Koja je poanta njihova sudjelovanja na Zoni osim da traze pažnju?
  • Pavinho
    167
    reklo bi se MR :sparkle:
  • GeneralNapoleon
    250
    Nekima se mozda ne svida sto smo ga produzili. Ali meni je to ok posao i mislim da moze vise nego sto je do sada pokazao.
  • Nogo
    4.7k
    Screenshot-20250110-201556-Facebook.jpg

Nadam se da će se Rog svima da ne kažem pokakiti kada ga krene.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions