• NORTE
    13.2k
    Frustracija i bijes: Emocije su intenzivne, s jasnim nezadovoljstvom zbog realiziranih i nerealizirani transfera, kadrovske politike i izostanka konkretnih rezultata.
    Podjela mišljenja: Vidljiva je polarizacija u raspravi – neki korisnici brane upravu kluba, dok drugi oštro kritiziraju, što generira daljnje konflikte.
    Bosskovitz

Beskrajan dan na zoni.
    Mene sve to dodatno dotuče činjenicom da smo jako daleko od preuzimanja prvog mjesta na tablici.
  • Noel
    8.2k
    Doveli smo Galešića ,Franjića i Roga produžili a tek je prvi dan transfer roka. Vjerujem da u sljedećih par dana dolaze Ivanušec ili Oršić ,lijevi bek i napadač. Ugodan vikend svim nevjernim.
  • E46
    1.1k
    ajde da ti ja kazem svaka cast na iskrenosti.
  • CastAway1986
    2.4k
    Mene samo zanima koji je ono jučer Zonin insajder napisao da je danas predstavljanje Ivanušeca i možda napadača? Zašto se takvim ljudima dopušta da konstantno unose nervozu i nemir u ovu dovoljno kaotičnu temu sa svojim izmišljotinama? Koja je poanta njihova sudjelovanja na Zoni osim da traze pažnju?
  • Pavinho
    195
    reklo bi se MR :sparkle:
  • GeneralNapoleon
    426
    Nekima se mozda ne svida sto smo ga produzili. Ali meni je to ok posao i mislim da moze vise nego sto je do sada pokazao.
  • Nogo
    4.8k
    Screenshot-20250110-201556-Facebook.jpg

Nadam se da će se Rog svima da ne kažem pokakiti kada ga krene.
  • E46
    1.1k
    Nekako se potajno nadam da je nesto bolje, zasto bi isla ovakva najava na obicni povratak roga.
  • DiddyGuela
    2.7k
    Rog vise nije onaj od prije transfera u Napoli, daleko od toga, ali je vrijedan igrac koji moze biti od velike
    koristi kao backup.

Osim toga on je nas decko, Dinamovac, bivsi reprezentativac... drago mi je sto je ponovno sa nama.
  • Dragon1Warrior123
    3.6k
    Rog nam treba za ligu prvaka i za prvenstvo. Dobra rotacija nije nikad od viška, a čovjek je pravi Dinamovac. Ja vjerujem da će nam pokazad da smo budale i da kritiziramo igrača kojeg bez ozljeda nebi nikad inače doveli...
  • Zagi
    8.9k
    Al dobro mi je kad ekipa završi post sa - štogod netko rekao.Mali Zeus

Ili počne sa "nije to pljuvanje, to je realan pogleda na situaciju" .
    Onda ok.
  • Pavinho
    195
    Svakom klubu u ligi bi Rog bio glavni igrac, mozda nije kao prije ali uz kontinuitet treninga i utakmica nam itekako moze pomoci
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions