• Peškaman
    7.4k
    Momak želi minute i razvoj a ne stagniranje, ako je istina da su mu se obećavale minute što smatram realnim gledajući prvu press konferenciju SDa i pričanja o razvijanju mladih iz škole,razumljivo.

Sad provlačenje po medijima i mjerenja čiji je veći i tko je u pravu mislim da nema smisla.
    Dogovorit se,ako ide ide,ako ne ide,svako svojim putem bilo to u vidu posudbe, buy-back opcije ili besplatnog transfera.

https://sportske.jutarnji.hr/sn/nogomet/transferi/bizarna-nogometna-prica-bijeg-dragulja-fantomska-otmica-u-cijelu-pricu-ukljucen-i-hrvatski-nizeligas-15479702
  • tp1997
    1.7k
    Zašto je bitno koga su tovari doveli? Bog nam pomogao ako sportsku politiku mjerimo po njihovoj
  • GeneralNapoleon
    1.8k

Da je barem netko postavio kao cilj pronalazak filijale jooooj.
  • Paggini
    59.5k
    Tovari su doveli prosječno HNL krilo jer su imali buyback i propalog igrača iz druge talijanske lige.

Ajmo malo ščilati s usporedbama hahaha
  • sport
    4.9k
    ja sam se referirao na ElDorada:Jbte tovari bez prebite kinte doveli njima bitne pozicije mi zapravo nula bodova.
  • miro
    7k
    Momak želi minute, a njegov menadžer želi i minute i novi ugovor za njega i novi ugovor za drugog mu pulena kojem ističe ugovor i igra baš na istoj poziciji

A klub na toj poziciji ima još dva vrlo dobra igrača

Dinamo drži sve konce u svojim rukama i tako se treba i postaviti prema vrlom manageru
  • Nogo
    8.4k

Ma sve ovo znam ali pitam da odkud to da smo ga mi doveli?!
  • ElDorado
    4.8k
    ne radi se o kvaliteti uopce nego o brzini popunjavanja deficitarnih pozicija. Detektirali smo lijevog beka i napadača. Lijevi bek je zgleda vec odgodjen za ljeto i kroat ce se a od napadaca za sad samo licitacije. A trebao je biti napripremama
  • GeneralNapoleon
    1.8k

Usporedbe izmedu njih i nas svakako ne bi trebale ni postojat jer smo za njih svemirski brod.

Mislim da je poanta vise u tome da je to za njih ok posao u njihovim okvirima. Kakve igrace i da dovodi prosijecan HNL klub bez love osim prosijecnih HNL igraca. Znaci transfer prikladan velicine njihovog kluba.

Tako da judi vjerojatno ocekuju da i mi radimo transfere prikladne velicini naseg kluba. A to svako neka za sebe procijeni. Meni dovodenje Galesica je takav posao. Franjica isto ako ga se dovelo za rotaciju u vezi ali ne kao prvu opciju za lijevog beka.
  • Paggini
    59.5k

Pa ok, jel teze dovesti Taylora koji igra u prvoj ekipi Celtica ili lika iz Pise kojeg nitko ne zeli?

Doveli su dva deficitarna igraca, mi smo i trenera i dva deficitarna igraca. Ne stoji mi usporedba cak ni ako se uzme u obzir njihovo financijsko stanje.
  • ElDorado
    4.8k
    s obzirom koliko nam je nasušno potreban napadač stvarno se očekivalo da već bude u Turskoj i da se unaprijed planiralo.
  • NB86
    16.9k
    Iste rasprave po 10 puta dnevno, groundhog day svaki prijelazni rok
  • ElDorado
    4.8k
    kad smo svi u stanju potpune paranoje
  • Mr Anderson
    12.9k
    obzirom koliko nam je nasušno potreban napadač stvarno se očekivalo da već bude u Turskoj i da se unaprijed planiralo.ElDorado

Daj to još pedeset puta napiši, možda se sutra pojavi u Turskoj.
  • don
    14.3k
    Noa će potpisat ugovor sa Dinamom prije ili kasnije, a ovi koji pljuju po klubu na osnovu jednog članka, nadan se da ćete ga isto tako i hvalit posli.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.