• GeneralNapoleon
    247

Ako ispusimo naslov jer nismo doveli pravog lijevog beka a na kraju Taylor ispadne sranje ce bit opci raspad sistema :lol:

A meni se cini da bi lik stvarno mogao flopat. Ubiti svi koji su ga gledali ovdje i nisu bas odusevljeni. A nekako bi mi prilicilo Maricu da pola godine cekamo na skart igraca :lol:
  • emreli21
    141
    baš to. zašto krivimo samo mikića? a ne i drugu stranu?
  • Daliban
    3.9k
    Ovdje si ti jedini pravi mutikaša,za 2-3 godine da ga nismo uzeli ti bi prvi vrištao kako smo nesposobni uzeti igrača koji nam je ponuđen.sport

Bara odvukao malog iz Portugala na blef i uvalio u neki seoski klub i onda se mi ubacujemo u priču i skupljamo ga. Ako to nije mutikašenje, onda ne znam što jest. Takve pizdarije bi trebale biti ispod DInama, u takvim glupostima nema časti.
  • E46
    993
    Sta cu komentirat kad nama lijevi bek treba jucer, odma. Neki kao da su TOTALNO zaboravili kolko ce bit jebacki teško dostici -7..
  • austrijanac
    5k
    Krivim i Mikića i Dinamo.

Jedni jer su to trebali riješit davno prije, drugi jer jedu govna preko novinara a objavljujes kako volis Dinamo.

Ajde ajde...
  • sport
    4k
    A zašto krivite uopće bilo koga na temelju novinskih članaka
  • emreli21
    141
    ovo je najtočnije po meni. krivica 50-50%
  • Zg123
    806
    Meni bi bilo iskreno sokantno da se na pripreme vodi igrac kojem se ne planira produziti ugovor…
  • Orc123
    9.8k

E tako se to radi...mali je vrhunski talent! Top u svojem uzrastu...
    Tu je i Belinho isto u godinama....
    Ne zaboravimo da smo na ljeto potpisali i mladog Meksikanca koji igrao za u17 repku jedini iz godista 2009. ,Saulo Tejeda.......nadograđivati nasu mladost sa vrhunskim talentima izvana i samo da jedan od 10 uspije, savrseno!
  • BBB Mataa998
    2.1k
    Dalibane je najjaci. Mjesecima laprda o nekim imenima samo njemu poznatima i u njima vidi nove Messije,Salahe a onda izadje jedno ime koje on nema na radaru i krece pljuvacina i ovo je mutikasenje :lol:
    Momak stvarno si sprdnja
  • Efes Pilsen
    9.5k
    Isti menadzer Riletu i malom? :rofl: Pregovara da se ovog zadrzi, a onda jede govna za prioritet? Obojicu van. Zdravo.
  • Laugreano
    2.9k
    Pa onda isto mozes i za Belinha napisat. Odvukao ga iz Brazila u neki seoski klub, i onda se upleo Dinamo. Al ok, valjda moras ispucat dozu negative.
  • Orc123
    9.8k
    aha, to se kao ne radi? Hehehe....Olmo skoro pa ista situacija.....nogomet je biznis, tako ga treba i tretirati i izborit se za sebe jer drugi veliki grebu i krsdu igrace na sve strane! Koliko je samo nama otislo igraca! Treba orati i kopati za svakog dobrog igraca!
  • Crni86
    7.1k
    Daj opustite se, di pise da to nije dinamo? Mozda ce otic negdje u smislu da imamo pravo prvokupa. Nesto kao cavlina.
  • ElDorado
    1.3k
    Jebate gledas te europske tekme svi imaju neke crne rakete a mi zapeli za isluženog škota i još ga čekamo 6 mjeseci. S ovzirom na sličan stil nogometa i koliko je Barišić igrao u Rangersu to je vjerojatno ta razina.
    Stalno branim tog Marića i čekam i čekam al dalje od tog njegovog kretenskog smiješka i kul fasade za sada nismo dobacili.
    Pa jeote kaj nemre nazvat Baru ili Ðikića i zamolit da nabace nekog beka?!
    Mi ćemo svi tu završit u stezuljama dok dočekamo enormno važne lijevog beka i još enormnije važnog napadača.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions