• Nogo
    4.8k
    Cardoso Varela is considered to be one of the most talented U17s in Europe. He is a product of the superb FC Porto youth academy. He is a member of an extremely interesting generation of Porto players which includes, among others Anhá Cande, Rodrigo Mora, Jorge Meireles, Gonçalo Ribeiro, Gonçalo Sousa, Martim Fernandes, Ussumane Djaló, Luís Gomes, João Teixeira, Gil Martins, and André Oliveira. He is also a regular youth international for Portugal and currently he’s the youngest member of the U-17 setup. In 2024, he was one of Portugal’s leaders at the 2024 UEFA European Under-17 Championship, where young Seleção won the silver medal.

https://footballtalentscout.net/home/cardoso-varela/

Odkud to da je mali došao kod nas?
  • ElDorado
    1.5k
    I još je tak lik bio šef financija u mračno doba i isprdak mafijaske familije. Znači ina tu svega.
  • Jurki
    14.5k
    I mogu nas zajebavati kad nemamo plan razvoja tih istih klinaca.
    Vide svi da nakon izlaska iz juniora nastaje vakuum. Prva momcad je preveliki zalogaj, a minute svi zele jer znaju da na klupi nece napredovati.
    Klub nije ponudil nekakvu alternativu.
    I imamo to kaj imamo.
  • sport
    4k
    Vi ste nevjerojatni,na temelju ovoga: https://sportske.jutarnji.hr/sn/nogomet/transferi/menadzer-velike-nade-dinama-potvrdio-ne-ide-na-posudbu-potpisat-ce-za-klub-u-kojem-ce-igrati-15541490
    ste krenuli sa uvredama,pljuvanjem,tjeranjem iz kluba.
    Tko je autor članka?Što je istina iz tog članka.
    Vi bi sve rješavali preko koljena,koji je vama kurac.
  • Peškaman
    5.8k
    Momak želi minute i razvoj a ne stagniranje, ako je istina da su mu se obećavale minute što smatram realnim gledajući prvu press konferenciju SDa i pričanja o razvijanju mladih iz škole,razumljivo.

Sad provlačenje po medijima i mjerenja čiji je veći i tko je u pravu mislim da nema smisla.
    Dogovorit se,ako ide ide,ako ne ide,svako svojim putem bilo to u vidu posudbe, buy-back opcije ili besplatnog transfera.

https://sportske.jutarnji.hr/sn/nogomet/transferi/bizarna-nogometna-prica-bijeg-dragulja-fantomska-otmica-u-cijelu-pricu-ukljucen-i-hrvatski-nizeligas-15479702
  • tp1997
    910
    Zašto je bitno koga su tovari doveli? Bog nam pomogao ako sportsku politiku mjerimo po njihovoj
  • GeneralNapoleon
    427

Da je barem netko postavio kao cilj pronalazak filijale jooooj.
  • Paggini
    34.5k
    Tovari su doveli prosječno HNL krilo jer su imali buyback i propalog igrača iz druge talijanske lige.

Ajmo malo ščilati s usporedbama hahaha
  • sport
    4k
    ja sam se referirao na ElDorada:Jbte tovari bez prebite kinte doveli njima bitne pozicije mi zapravo nula bodova.
  • miro
    5.2k
    Momak želi minute, a njegov menadžer želi i minute i novi ugovor za njega i novi ugovor za drugog mu pulena kojem ističe ugovor i igra baš na istoj poziciji

A klub na toj poziciji ima još dva vrlo dobra igrača

Dinamo drži sve konce u svojim rukama i tako se treba i postaviti prema vrlom manageru
  • Nogo
    4.8k

Ma sve ovo znam ali pitam da odkud to da smo ga mi doveli?!
  • ElDorado
    1.5k
    ne radi se o kvaliteti uopce nego o brzini popunjavanja deficitarnih pozicija. Detektirali smo lijevog beka i napadača. Lijevi bek je zgleda vec odgodjen za ljeto i kroat ce se a od napadaca za sad samo licitacije. A trebao je biti napripremama
  • GeneralNapoleon
    427

Usporedbe izmedu njih i nas svakako ne bi trebale ni postojat jer smo za njih svemirski brod.

Mislim da je poanta vise u tome da je to za njih ok posao u njihovim okvirima. Kakve igrace i da dovodi prosijecan HNL klub bez love osim prosijecnih HNL igraca. Znaci transfer prikladan velicine njihovog kluba.

Tako da judi vjerojatno ocekuju da i mi radimo transfere prikladne velicini naseg kluba. A to svako neka za sebe procijeni. Meni dovodenje Galesica je takav posao. Franjica isto ako ga se dovelo za rotaciju u vezi ali ne kao prvu opciju za lijevog beka.
  • Paggini
    34.5k

Pa ok, jel teze dovesti Taylora koji igra u prvoj ekipi Celtica ili lika iz Pise kojeg nitko ne zeli?

Doveli su dva deficitarna igraca, mi smo i trenera i dva deficitarna igraca. Ne stoji mi usporedba cak ni ako se uzme u obzir njihovo financijsko stanje.
  • ElDorado
    1.5k
    s obzirom koliko nam je nasušno potreban napadač stvarno se očekivalo da već bude u Turskoj i da se unaprijed planiralo.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions