• Daliban
    4.1k
    Trenirao je za Dinamo Odranski Obrež pa se odlučio za pravi Dinamo. Htjeli su ga Barca i City, ali se mali odlučio za pravi klub.Niko1986

Samo nam je to falilo, da u takvo mutikašenje ulazimo.
  • dumitrumitu
    1.4k
    Ako neće potpisati neka ide, a ovom njegovom menadžeru zabraniti prilazak blizu klubu.
  • Keyser Soze
    12.6k
    Zato što imamo niske standarde i igrač poput Taylora nam je vau.
  • NitkoBitan
    23.1k
    Bit ce Mikic projekt Cibalije. Mislim tesko da temo nece bit u prvih 11 posto ce bit rubno najbolji desni bek. Per aspera ad astra, vjerujte...
  • sport
    4.1k
    Ovdje si ti jedini pravi mutikaša,za 2-3 godine da ga nismo uzeli ti bi prvi vrištao kako smo nesposobni uzeti igrača koji nam je ponuđen.
  • Niko1986
    984
    Sumnjam da je to 3. napadač, mali ima 16 godina.Keyser Soze

Projekt za budućnost.
  • Facke
    5.1k
    Pitam se ja kaj si je gospon Skegro umislil.
    Bude pak igracu brda i doline obecal i na kraju prc.
  • cibona
    4.6k
    Sportski sektor je očito procijenio da je Ristovski projekt kluba budući da će potpisati novi ugovor, i to je sasvim legitimno od njih.

Mikić nema što raditi u klubu u kojem ga hijerarhijski vide kao 4. (četvrtog!) desnog beka!
  • Daliban
    4.1k
    Ne njima dvojici nego onima koji ih opetovano ovdje spominju. Najtoksicnija tema bez premca, desetak vodecih svjetskih nogometnih strucnjaka s teskom depresijom koji se kriju iza nadimaka na Zoni i prosipaju ovdje svoje nepogresivo poznavanje nogometa jer ih novac zulja pa ne zele raditi za Real i City.Bosskovitz

Ja nisam nijednog spomenuo, ne znam što se na meni iživljavaš ni zašto ti se to dopušta. Isto vrijedi za ostale klaunove. Iz dana u dan provocirate i onda još imate obraza govoriti da ja opetovano spamam i spominjem neke igrače, a zapravo ih drugi spominju i razvlače na pola stranice samo kako bi mene osobno sprdali i provocirali.
  • GeneralNapoleon
    862

Ako ispusimo naslov jer nismo doveli pravog lijevog beka a na kraju Taylor ispadne sranje ce bit opci raspad sistema :lol:

A meni se cini da bi lik stvarno mogao flopat. Ubiti svi koji su ga gledali ovdje i nisu bas odusevljeni. A nekako bi mi prilicilo Maricu da pola godine cekamo na skart igraca :lol:
  • emreli21
    187
    baš to. zašto krivimo samo mikića? a ne i drugu stranu?
  • Daliban
    4.1k
    Ovdje si ti jedini pravi mutikaša,za 2-3 godine da ga nismo uzeli ti bi prvi vrištao kako smo nesposobni uzeti igrača koji nam je ponuđen.sport

Bara odvukao malog iz Portugala na blef i uvalio u neki seoski klub i onda se mi ubacujemo u priču i skupljamo ga. Ako to nije mutikašenje, onda ne znam što jest. Takve pizdarije bi trebale biti ispod DInama, u takvim glupostima nema časti.
  • E46
    1.2k
    Sta cu komentirat kad nama lijevi bek treba jucer, odma. Neki kao da su TOTALNO zaboravili kolko ce bit jebacki teško dostici -7..
  • austrijanac
    5.8k
    Krivim i Mikića i Dinamo.

Jedni jer su to trebali riješit davno prije, drugi jer jedu govna preko novinara a objavljujes kako volis Dinamo.

Ajde ajde...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.